® E-bay - тема 16

• 38 834
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 105
  • В сърцето на ММ
Durango ,аз като не знам какво искам да си купя и кликам на All items ending soon.Всеки път намирам какво да си купя. Simple Smile

# 106
Durango ни риви бе
Аз какво да кажа. Тундрата дето уж играхме и беше с цена "купи сега" 33 000 сега е пусната с нова начална от 36 000  Thinking
Кво са за американчето някакви си 3 хиляди долара  Crazy
Аз чакам много неща, а нищо не идва  newsm78

# 107
сгафих,моля накой да ми помогне,на кратко-харесах си ботуши,имаше надпис купи веднага 19.99 $ и цена от която можеш да наддаваш 14.99 $ ,обьрках се,че едното е доставката и натиснах купи сега...обаче после видях,че доставката е 42.99 $  ooooh! писах им с разваления ми английски,отговор няма.
ако не платя какво може да стане?
дайте сьвет какво да правя?

# 108
Ами носи си ги със здраве
предложи на продавача да му възстановиш таксите за листване

# 109
тези такси колко горе долу са?
май е по-добре да си ги платя...

# 110
# 111
Какъв е курса на долара в момента?

# 112
# 113
  • София
И аз така-видях,че свършва търга и на майтап- цоп, една поличка. http://i10.ebayimg.com/04/i/001/15/5a/9a26_1.JPG

# 114
  • някъде там
Хайде и аз похвал:
http://www.winfieldsmegastore.com/ebayimages/I-00016966.jpg
Сега остава и да дойдат, че ги спечелих без да знам колко е доставката.Платих 2 лири отгоре , та да видим.Ама много ме е яд като не отговарят тея продавачи. Crossing Arms

# 115
  • Sofia
Някой питаше назад за хендсфри,купувала съм на Нокиа едно много малко с различни цветове,сменящи се панели,излезна ми 35лв от Американския
аз чакам Платих го в събота От англ Ибей,с камъни Сваровски е Laughing
точката се гаври нещо с мен затова и липсва Close

# 116
  • у нас
Мен пък сега с новия-новеничък акаунт на мъжо дето едва може да се похвали с 2 позитивчета,проклетите англичанки ме отсвирват и не искат да "правят бизнес с мен"  Wink .С моя си акаунт почти никой не ми отказваше да достави до БГ.
Обаче аз вчера се направих на ударена и си спечелих едно панталонче на Некст за малката без продавачката да ми е отговорила дали ще го шипне и след половин час ми изпраща съобщение че щяла да го релистне  Close и не искала да праща до БГ.
Обаче аз тъпа и упорита и пиша--недей,ще ти плащам за доставка колкото ти душа иска  Mr. Green и тя реши че ми е съдрала кожата с доставка от 2,50  hahaha при обявена за Кралството 0,90,обаче съм трябвало да и плащам със запис  Shocked защото Пейпъл нямал да може да ме таксува правилно,явно не знаеше как да ми прати ордера.Аз обаче и вкарах отгоре едни 3 паунда вместо 2,50 заради добрата и воля и платих.След 10 минути получавам позитивче и благодарствено писмо  Peace Flutter

# 117
  • Варна
Наистина много ми е чудно как така наддавате, без да сте сигурни, че ще ви изпратят нещото?! След като са обявили доставка само за Англия, нищо не може да ги задължи да изпращат в чужбина, да не говорим, че могат напук да сложат завишен шипинг. Аз лично бих се ядосала, ако съм писала, че пращам само в Бг, а някой се направи на отворен, провали ми търга (спечели го, като се класира пред други от страната, в която изпращам) и, на всичкото отгоре, настоява да му го пратя. ooooh!

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 12:05 от chockolina

# 118
  • някъде
Аз също не нахалствам,когато ми откажат да пратят до тук.Няма такова нещо,което да не открия при друг продавач,който ще е съгласен да го прати.Това е Ибей все пак!
България е в сравнително добро положение,ами ако бяхме от Италия,до която всеки трети продавач отказва да праща...
Не си рискувайте доброто име на купувачи като си самоопределяте цени и доставки.Това,че сте попадали на любезни търговци,които си затварят очите пред Байганювщината,не значи,че няма да попаднете на някой,който ще се оплаче на Ибей .

# 119
  • sofia
Абсолютно подкрепям горните 2 мнения.

Чоча, дай да видим хиндсфрито.
Аз днес от пощата взех един анцуг Адидас за малката, вече зимната колекция е направена и сега следват поръчки само за мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт