® E-bay - тема 16

• 38 896
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 120
Аз почнах лято 2009  Joy

# 121
  • sofia
А, лятни не  Naughty
Аз нямам търпение да чакам, обичам веднага да си подносвам новите неща
А и не зная малката колко ще се издължи, за последните 2мес- 2 см, но пък до лятото може и 1см само да дръпне

# 122
Айде и аз похвал,че май до тук ще си остана с ботушите за тая зима:

# 123
И аз да се похваля с това сакенце

AMERICAN EAGLE е много е сладко, идеално ми стана,
само дето са му къси ръкавите  newsm78
Тук като съм си търсила сако, все са ми тесни в раменете моделчетата които харесам...
сега тва ми е добре, а са ми къси ръкавите  ooooh!
Уж изглеждам съразмерна....  Rolling Eyes

# 124
Защо повечето отказват да доставят до Италия??

# 125

Защото много неща изчезвали в италианските пощи. А за козметиката до Германия - там има някакъв закон за регулация продажбите на козметика извън магазините.

# 126
Изчезвали, но масово италянците твърдят че на са ги получили, и печелели диспути

# 127
  • София
Хм, аз като гледам, скоро и тук ще спрат да доставят. Жалкото е,че ние няма да сме намазали, а само пощите...

# 128
  • Отвъд алеята зад шкафа
Може ли да ми помогнете - имам регистрирана кредитна карта в пейпол, сега се опитвам да регистрирам и дебитна, но не става. Дебитната карта  е Visa Electron, написах си уж всички кодове, 3-цифрения код и не става. Дава ми ето това - This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card

И няма къде да напиша, че картата е дебитна, а не кредитна. Не знам защо не я приема.

# 129
  • sofia
Защото италианците са цигани,за това

gadamer , на коя банка ти е картата?

# 130
  • Отвъд алеята зад шкафа
На Първа Инвестиционна

# 131
Извинявам се за лаишкия въпрос, но има ли проблем, ако регистрирам кредитната карта на мъжа ми с мой мейл в ПейПал и Ибей newsm78

# 132
  • into the blue
Извинявам се за лаишкия въпрос, но има ли проблем, ако регистрирам кредитната карта на мъжа ми с мой мейл в ПейПал и Ибей newsm78

Няма  Peace

# 133
Благодаря!

# 134
  • sofia
На Първа Инвестиционна

Еми не знам тогава

Общи условия

Активация на акаунт