® E-bay - тема 16

• 38 901
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 135
Вчера не можех да платя през ПП, свързвам го със смяната на часа. Днес платих без проблеми

# 136
  • София
Айде и аз похвал,че май до тук ще си остана с ботушите за тая зима:

Умопомрачих се по кафявите ботушки - Моля за линк към продавача, или поне марка Praynig

# 137
Може ли да ми помогнете - имам регистрирана кредитна карта в пейпол, сега се опитвам да регистрирам и дебитна, но не става. Дебитната карта  е Visa Electron, написах си уж всички кодове, 3-цифрения код и не става. Дава ми ето това - This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card

И няма къде да напиша, че картата е дебитна, а не кредитна. Не знам защо не я приема.

Имаш ли пари в нея, ако е празна няма да ти е приеме. Поне при мен така стана. Докато си я получа и исках да я регистрим, но без успех. След време пак реших да пробвам, обаче имаше пари вече в нея, и то взе, че стана.

# 138
Умопомрачих се по кафявите ботушки - Моля за линк към продавача, или поне марка Praynig

От Amy's shoes са,обсъждали сме ги доста тук!
Ето продавача,ама май вече ги няма тоя модел  Peace :

http://shop.ebay.com/merchant/*amiclubwear*_W0QQ_nkwZQQ_armrsZ1QQ_fromZQQ_m

Иначе и аз се умопомрачих като ги обух...голям кеф  Crazy !

# 139
Днес получих две пратки. И в двете имаше липсващи неща. Не са отваряни от пощите. Писах на продавачите, обаче ми стана ... тъпо Thinking

# 140
И аз съм така  newsm78
От вчера по обед внесох по кредитната си карта  (бях стигнала лимита Whistling)и до този момент все още не мога да платя !Каква може да е причината,случвало ли се е на някого  Rolling Eyes

# 141
Айде и аз похвал,че май до тук ще си остана с ботушите за тая зима:

yaya поздравления Peace
просто перфектни Peace

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 08:35 от wiwian

# 142
  • София
Лелее, вчера си получих едни сандалки, невероятни просто! Много удобни, нищо ,че са толкоз високи, а как стоят-перфектни! А колко евтинко ми излязоха, не ми се говори. Аре да идва лятото, че не спирам да купувам сандалки. Ей ги, на:

http://i3.ebayimg.com/06/i/001/0f/a5/6e45_1.JPG

# 143
Моля, не ме изкушавайте с обувки!  Naughty
Дала съм обещание.  Blush

В момента търся долнища на анцузи за дребния за детската, но всичко което ми харесва или не го доставят до БГ, или пък е комплект, а моя не си носи горнищата  Tired
Дайте някой продавач моля....

# 144
Но не и подписано пред нотариус, нали  Mr. Green Joy

Цитат
търся долнища на анцузи за дребния за детската
Дуранго продаваше - питай го  Wink

# 145
nadia79 имам едно червено и едно сиво ошкош 4ки

# 146
  • виртуално
Искам да си купя електронна цигара, но не разбирам дали има някаква разлика в пълнителите ( като форма и размер - за да си ги купувам от тук ) . Ако някай вече е купувал такава - моля за линкче към продавача   bouquet

# 147
  • у нас
Днес получих две пратки. И в двете имаше липсващи неща. Не са отваряни от пощите. Писах на продавачите, обаче ми стана ... тъпо Thinking
В моята днес има липсващ  чифт дънки,пакета беше в ужасно състояние а отгоре лепенка че е пристигнал повреден и е преопакован и беше олепен с тиксо на наши родни пощи  #2gunfire
Няма какво да пиша на продавача,повече от ясно е че нечие пощаджийско чедо се облича за зимата безплатно  Close

# 148
Пускайте жалби до БГ Пощи - не оставяйте така нещата, защото ще продължат  Peace

# 149
Пускайте жалби до БГ Пощи - не оставяйте така нещата, защото ще продължат  Peace
Три жалби имам за липсваща пратка. Ни вест, ни кост. Накрая се ядосах и написах жалба от фирма с изходящ номер и с обратна разписка. Е, дори не благоволяват разписката да ми върнат, да видя че поне жалбата е заведена някъде.  #2gunfire
Единият продавач ми се извини и ще ми пусне липсващия артикул  Mr. Green, който междувпрочем се оказа пълен боклук и се чудя дали въобще го искам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт