® E-bay - тема 16

• 38 865
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Момичета, ако го пратя през БГ пощи препоръчано до Хонг Конг ще може ли да се проследява пратката ? Искат ми от PayPal тракинг номер, за да проследяват и като го получи продавачада ми върне  цялата сума. А каква е разликата ако ти ги върне като refund или като goods?

# 901
  • на кой му пука, майна
Ауу, Lorexa, страхотно е, щерка ти да си го носи със здраве  Simple Smile А от кой ебей го поръча и на каква цена ?
Благодаря ти,тя така се прехласна по него,но аз я разочаровах  Wink --казвам й:абе маме това е за мен,виж че е голямо  Mr. Green така че ще е изненада и надявам се да го хареса и на живо  Peace
Поръчах го от английския и с доставката ми излезе 47 паунда

Значи около 70лв. ли излиза ? Ако е толкова си е супер оферта  Simple Smile
47 паунда по 2,50 средно е малко над 100лв

Да, що съм се заблудила  Party, смятала съм по 1,50  Mr. Green
Между другото днес лирата е 2.27лв. 
http://www.bnb.bg/bnb/rates.nsf/01233781476d28fdc2256fd2006935f9 … 7c6f?OpenDocument

# 902
но USD пак скочи, аз го чакам на кота 1.30 да направя по крупни покупки

# 903
знам че не му е мястото тук, ама някой може ли да ми каже winx колко парчета са (имам предвид шантонерките от анимационното филмче)

# 904
Дуранго, 5 са..... Поправям се, 6 са.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 20:03 от pepi7096

# 905
  • into the blue
Според щерката са 6   Rolling Eyes

# 906
знам че не му е мястото тук, ама някой може ли да ми каже winx колко парчета са (имам предвид шантонерките от анимационното филмче)
Mr. Green

# 907
Дуранго, що да не му е мястото тук, при нас има място за всички  Simple Smile
Аз съм купувала тези работки, на часовника мацките са 5, но ключодържателите са 6, а и справката в Интернет каза - 6

dessitto, чрез опцията goods всеки регистриран в Пейпал може да ти изпраща пари, не е нужно да купуваш от него или да му продаваш. Аз например така пращам на Дуранго  Wink щото си купи 2-3 камиона, доларът се вдигна и той закъса, стана хамалин

# 908
Аз например така пращам на Дуранго...
Опааа  Crazy Ще си кажете всичко  Whistling

# 909
И аз до Хонг Конг ще пращам, моя пък се инати аз да си поемам пощенските  Thinking Това ще ми е за урок никога повече Хонг Конг. Два пъти пазарувам и двата проблем, поне първия ми върна всички пари без да му връщам флашката. Ама с тоя ще видим до къде ще стигнем. Благодаря ти за отговора   bouquet
Как се казваше тоя с флашката? И на мен един ми върна парите. мМоя се казваше mdongdisk119. Уж бил пратил, но след 5 дена каза, му го върнали нашите митнци. Представяте ли си. 5 дена за отиване и връщане ...щял да прати пак, но аз му казах да връща парата.

# 910
(имам предвид шантонерките от анимационното филмче)

BlushАууууууууу  Crossing Arms Whistling

Аз пък съм в издирване на куклите и всичко за Н2О -след като преминах през Уинкс и Брац,ама нещо много слабо са застъпени в английския Thinking

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 23:03 от teo_71

# 911
Куклите от Уинкс тук са по-евтини, отколкото в Ибей. Аз ги гледах преди месец в английски, но тук намерих оригиналните по 25 лв парчето. Лейла и Муза са най-редки и се намират трудно.

# 912
very nice кажи му да ти връща парите и да не се прави на луд, а кото ги върне тогава ще загвориш диспута!!!

Аз имам два въпроса, но ще ги поставя ако има желание някой да ми отговори.
една продавачке ми върна сумата малко след като платих с оправданието че имало някакъв дефект, но аз и казах да ми го праща така с дефекта тя пак се дърпа, та по тоя казус искам да попитам как да направя така, че сумата да не ми я върнат от ПП, има там едни бутони та за тях ще питам ако има някой запознат???

# 913
  • София
Тоя с флашката се казва tianfumzdisk2009 майла му е mzhouli031688@gmail.com. Върна ми всички пари за флашката без да я връщам(беше го страх от  - оценка) , ама ще видим сега с тоя с МР3-то какво ще стане. Вече си имам урок не пазарувам такива дето са от Хонг Конг.

# 914
аз няма да купувам winx
само питам с опознавателна цел
тукм има някакъв комплект winx музикална група, който си е напълно оригинален за 29 лв
ама на едната снимка са 5 на другата 6 и затова се запитах колко аджеба са
тео
нима не си съгласна, че всички барбита са облечени като силиконови чалгаджийки

Общи условия

Активация на акаунт