® E-bay - тема 16

• 38 815
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 480
Spender,и аз ти благодаря     bouquet
купих на мьжьт ми яке на Energie,дано дойде скоро,та да му е подарьк за РД.

много бьрзо се изкупиха дрехите на този продавач,кой взе другото яке?

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 20:02 от silvi@

# 481
Вижте на какво попаднах ето

# 482
# 483
Когато ескалирате диспут как разбирате,дали сте го спечелили или не и дали ще ви върнат парите?Е-майл ли ви пращат и след колко време?

# 484
Аз пък исках да пусна диспут,а съм пуснала клейм  Embarassed
Явно съм тъпа.

# 485
  • Варна
Mamice, Каква е разликата?

Very nice- пускай диспут и въобще не се чуди. Опиши всичко както си писала и да продавача... егати тариката. Crossing Arms

# 486
  • у нас
http://myworld.ebay.co.uk/lilyana1954/?_trksid=p3911.c0.m198

Ето тази нашенка-пловдивчанка продава също в Ибей,но в момента няма нищо за продаване.
И бизнеса си върви  Peace

# 487
  • Отвъд алеята зад шкафа

явно са фалшиви. Мислех, че ибей забраняват продажбата на фалшиви стоки. Особено след като Луи Вюитон ги осъди за 63 милиона евро затова, че в ибей се продавали фалшиви стоки с тази марка.

# 488
  • някъде там
Hi there, Yes of course that wouldn't be a problem, the postage would probably cost about 50p extra, if I have over-estimated that I will re-imburse you.

Нали това означава 0.5 над доставката за Англия?

# 489
  • В сърцето на ММ
Да. Peace
Обаче защо винаги пишат това с реимбюрсването,като няма да го направят.На мен ми се е случвало само веднъж.

# 490
  • някъде там
Такааааа вече е мое , а доставката ще е само 2.10£ Спечелих го за 13.50£, ново с етикет
http://www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=461408&am … ,0,0&format=0

# 491
Хора, помагайте!

Ей тия ботуши ужасно ме изкушават.....

Кво да правя, да ги взимам ли???
Надвишила съм си лимита, ама са тоолкова  Heart Eyes
Мъж ми ще ме утрепе, ако види колко чифта имам, а и още няколко пътуват  Embarassed
Приемам вразумяващи съвети Wink

# 492
  • В сърцето на ММ
Наде,взимай ги.Аз купувам трета количка.Кво да правя като не мога да реша каква марка искам.Ако ще и да ме убият,ще мине за час. Mr. Green

# 493
  • някъде там
Вразумяващ съвет!- според мен нещо много още от глезена се разширяват и изглеждат несъразмерни.Някак дървени.Не си струват , пък и имаш толкова хубави други.... Hug

# 494
 Money Money купувай  Money Money
на мьжьт ти слабото място кьде му е?вьзползвай се,аз така правя  Wink Mr. Green Blush

Общи условия

Активация на акаунт