® E-bay - тема 16

• 38 944
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 765
Да ти изпрати нова ,а не като нова стока Peace
те писаха, че могат да ми изпратят нова, но разходите по връщането на тази ще са за моя с/ка, а те са 15.99лири.

# 766
  • Варна
very nice, първо пробвай дали работи. Ако работи и ще ви върши работа, макар и захабен - поискай 50 % refund на цялата сума, който си платила (включително с доставката). Peace

# 767
  • София
Здравейте пак,

Ако може пак малко помощ. Значи получих си MP3 player-a  обаче нещото не работи. Сега писах на продавача да го върна и си искам сумата обратно. Аз ли поемам разходите или те са за сметка на продавача. И другото което е за да ми прати парите трябва ли да му пращам покана от paypal или само ако му дам акаунта може да ми прати парите.  Благодаря предварително   bouquet

# 768
Мамице, я кажи нещо специално при поръчката има ли от този сайтИскам да си купя някои нещица,като качество ментетата как са newsm78
Супер качество. Много добре изглеждат. Очилата в кутийка - кожена, пише "made in Italy". Перфектни са. Яд ме е , че няма влизане повече в тоя сайт. 100 мейла писах на съпорта на сайта- глас в пустиня... Стигнах до там да си правя нови регистрации на мейл и в сайта и пак след като изляза- край и няма влизане повече. Отчайващо е.

# 769
Момичета и момчета ,искам да ви питам нещо. Писах до един продавач за доставка на една играчка до БГ и ми е писал,че най-евтиното,което е намерил е чрез Royal Mail за 14.26 лири и ме пита ако знам за по-евтин транспорт. Знаете ли такъв?
И другото - пак един продавач ми е писал това :Sorry this item is for collection only. Как да го разбирам?
И последно - има ли вариант да откажат да продадат нещо,ако си спечелил търга на ниска цена,например 0.99 лири или защото съм нов потребител?
Благодаря ви отново Simple Smile

# 770
Момичета и момчета ,искам да ви питам нещо. Писах до един продавач за доставка на една играчка до БГ и ми е писал,че най-евтиното,което е намерил е чрез Royal Mail за 14.26 лири и ме пита ако знам за по-евтин транспорт. Знаете ли такъв?
И другото - пак един продавач ми е писал това :Sorry this item is for collection only. Как да го разбирам?И последно - има ли вариант да откажат да продадат нещо,ако си спечелил търга на ниска цена,например 0.99 лири или защото съм нов потребител?

Да си го вземеш от тях директно, не през пощата.

# 771
Mомичета,помагайте!
Мнго ми с спешно.
След като платих голяма сума(220 лв) ми е я блокирало 2 пъти в картата и сега не мога да ползвам парите.
Това е така вече близо 2 седмици.Кажете ми какво да правя?Има ли начин от Пей Пал да оправп нещата,въпреки че от там ми я дава,че  е платена веднъж само.
Само главоболия с Пей Пал Tired
И друго.След като ми платиха една стока,виждам парите,че са ми в баланса на Пей Пал,но ги няма в картата.Там са и двата върнати бонуса от 4-цифрения код,които така и не успях да видя в картата-още са си в  баланса.
Картата ми е дебитна.Помогнете ми,моля ви Praynig

Джина,това значи(Sorry this item is for collection only.),че трябва да отидеш до в тях да си я вземеш Laughing
За отказване да продават-на мен са ми отказвали,защото съм от Бг.След като спечелих една дрешка,момичето ми писа да не я плащам-няма да я прати и толкова.

# 772
Mamica,  
моля те обясни каква е системата в тоя сайт?
Май не е точно като и-бея?
Нещо гледам голяма кореспонденция тече м/у купувач/продавач, пазарят се за цените, никъде няма явно обявен шипинг....
Приемат ли плащания с пейпал?

# 773
Пате, и от Редута така понякога блокират парите, впоследствие след 45 дни ги отблокират . Питай в твоята банка как се процедира.

# 774
Пате, и от Редута така понякога блокират парите, впоследствие след 45 дни ги отблокират . Питай в твоята банка как се процедира.
45 дни ShockedУжас!Нищо не знаят в банката!
Казват,че съм направила плащане без да съм имала наличен кредит в картата и затова е станало така.
Но не съм плащала 2 неща по 220 лв.
Ох,мн време това!
Благодаря ти много Hug

# 775
Върви и попитай все пак, при французите е така, ама тези от Пейп Пал не ги знам.

# 776
45 дни ShockedУжас!Нищо не знаят в банката!
Казват,че съм направила плащане без да съм имала наличен кредит в картата и затова е станало така.
Но не съм плащала 2 неща по 220 лв.
Ох,мн време това!
Благодаря ти много Hug

И при мен се е получавало така. Проблема е в банката.Обикновено казват , че парите ще се отблокират след 45 дни, но може и по-скоро.Проблема не е в Пейпал Peace.Само да попитам - за коя банка става въпрос, че имам едни подозрения?

# 777
И последно - има ли вариант да откажат да продадат нещо,ако си спечелил търга на ниска цена,например 0.99 лири или защото съм нов потребител?

На мене така не ми изпратиха от САЩ една блуза за 0.99$,без да ми кажат,аз си я чаках 1 месец и като пуснах диспут,тогава ми върнаха парите,т.е.пътните-около12$...И през цялото време нищо не писаха,така и не разбрах дали не са я пратили или се е загубила...

# 778
galadrielka,за Пощенска банка,Виза електрон,дебитна карта. Peace
Какви подозрения имаш Thinking

# 779
Mомичета,помагайте!

И друго.След като ми платиха една стока,виждам парите,че са ми в баланса на Пей Пал,но ги няма в картата.Там са и двата върнати бонуса от 4-цифрения код,които така и не успях да видя в картата-още са си в  баланса.
Картата ми е дебитна.Помогнете ми,моля ви Praynig

Те ще си седят в баланса в Paypal  докато не ги withdraw-неш към картата ти. Но има такси. По-добре плащай с тях.

Общи условия

Активация на акаунт