® E-bay - тема 16

• 38 916
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 825
  • Отвъд алеята зад шкафа
Имам въпрос - ако искам да пусна стока на търг, мога ли да сложа първоначална цена, от която тръгва търга...да кажем 80 долара?

# 826
Kажете,моля ви,къде да търся прах за пране  ooooh! Не мога да ги намеря къде са.Доколкото си спомням пазарувахте от тук такива неща.Ровя в английския.

Иначе продължавам неуспешното търсене на ботуши  Tired

Какъв прах ти трябва, че тук не можеш да го намериш. ДОСТАВКАТА МУ ЩЕ Е СКЪПА ВСЕ ПАК

# 827
Имам въпрос - ако искам да пусна стока на търг, мога ли да сложа първоначална цена, от която тръгва търга...да кажем 80 долара?
Не може,а е задължитлно да сложиш някаква сума като първоначална.Нали като играеш на търг да купуваш се започва от някаква сума.Друг е въпроса,че трябва да имаш определен брой фийдбек за да можеш да продаваш на търг.

# 828
МерСедес,нищо конкретно,просто исках да видя какво и на каква цена има.Мислех си за течните прахове-гел.

Отзиви за плетени ботуши?  newsm78

# 829
Гелове и тук има, Персила беше десетина лева, ако не се лъжа newsm78. На мен мъжа ми ми донесе от Германия, много са евтини там-2 евро за 1.5л или нещо от сорта.

# 830
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не може,а е задължитлно да сложиш някаква сума като първоначална.Нали като играеш на търг да купуваш се започва от някаква сума.Друг е въпроса,че трябва да имаш определен брой фийдбек за да можеш да продаваш на търг.

Доколкото разбрах ако имаш под 10 фийдбека можеш да пуснеш обява само за аукцион, а ако имаш повече от 10 фийдбека можеш да си избереш видя на обявата - бай нау, аукцион и прочее. Аз имам под 10 фийдбека, защото съм новак в ибей, и мисля да пусна обява с аукцион, само че стоката е скъпа, над 100 долара и затова не искам да я пускам от 1 долар, а да кажем от 70 долара да започне търга.

# 831
  • Балчик
Аз отново търся помощ от вас. Искам, ама много искам да си купя ей това:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=220308726093

Продавачът е оябвил,че шипва до Европа, но няма цена за доставката до БГ. Питах го, но 3-ти ден мълчи. Какво ще кажете, да пробвам ли да си го купя и при плащането да сложа 2 или 3 лири доставка (обикновено с тези размери ми взимат между 2 и 3 лири), както някой беше писал, че прави?  newsm78

Благодаря за съветите. Hug

# 832
  • на кой му пука, майна
Аз отново търся помощ от вас. Искам, ама много искам да си купя ей това:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=220308726093

Продавачът е оябвил,че шипва до Европа, но няма цена за доставката до БГ. Питах го, но 3-ти ден мълчи. Какво ще кажете, да пробвам ли да си го купя и при плащането да сложа 2 или 3 лири доставка (обикновено с тези размери ми взимат между 2 и 3 лири), както някой беше писал, че прави?  newsm78

Благодаря за съветите. Hug

Ако го купиш, ще трябва да се съгласиш с цената на доставката, каквато той си измисли и ако не се съгласиш според мен ще ти сложи негатив във фиидбега за неплащане  Rolling Eyes
По-добре изчакай отговор  Rolling Eyes

# 833
  • Балчик
Не, някой беше споделил, че плаща веднага и доставката и не е имало проблеми. Ти вече си платил, за какво ще сложи отрицателен фийдбек? Той трябва да се съгласи с платената от мен доставка при това положение. Иначе трябва да ми върне парите , нали така?

# 834
  • у нас
Моля за помощ отново  Praynig какво ще рече това

If you pay by paypal, please note that I can not accept crdit/debit card transactions.
Kind Regards & thank you for bidding.

Е как да го разбирам това не можела да приема кредит/дебит сделки,а какви сделки да и предложа през Пейпъл  Rolling Eyes

Ох сега се зачетох подробно в описанието на обявата и относно методите на плащане

I prefer to accept payment by Paypal please, but only hold a Personal Account, so can not accept payment by credit/debit card

I would be happy to accept payment by personal cheque or postal order and request that you e-mail me to advise me of this method of payment
.

Какво ще ме посъветвате да направя,случва ми се за първи път  Rolling Eyes
За нея ще е най-лесно да си оправи акаунта в Пейпъл,отнема само минутка  Thinking

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 17:57 от Lorexa

# 835
  • на кой му пука, майна
Не, някой беше споделил, че плаща веднага и доставката и не е имало проблеми. Ти вече си платил, за какво ще сложи отрицателен фийдбек? Той трябва да се съгласи с платената от мен доставка при това положение. Иначе трябва да ми върне парите , нали така?

Нали ще ти изпрати тотала, как ще платиш без да ти изпратят инвойс ?  newsm78

# 836
  • Балчик
Не става въпрос за търг, а за стока, която можеш да купиш на момента!

# 837
Помогнете ми,как да платя артикул с наличната сума от Пей Пал акаунта,не от картата?

MeрСедес,в немския си намерих 4 бутилки с Персил гел,всяка по 1,5 л и доставка до Германия 4 евро,а самите бутилки -1 евро.Имате ли представа колко могат да ми вземат за 6 кг от Германия?
МерСедес,мерси че ме насочи къде точно да търся Hug

# 838
Помогнете ми,как да платя артикул с наличната сума от Пей Пал акаунта,не от картата?

Просто плащаш. Сумата ще се изтегли автоматично от акаунта ти, а ако не достига - остатъка ще се изтегли от картата ти.

# 839

MeрСедес,в немския си намерих 4 бутилки с Персил гел,всяка по 1,5 л и доставка до Германия 4 евро,а самите бутилки -1 евро.Имате ли представа колко могат да ми вземат за 6 кг от Германия?
МерСедес,мерси че ме насочи къде точно да търся Hug

За 18 кг кашон ми взеха 32евро Laughing

Общи условия

Активация на акаунт