® E-bay - тема 16

• 38 866
  • 1 052
  •   1
Отговори
# 915
 LaughingМи ако разгледаш Братц тогава,не знам къде би ги зачислил направо  ooooh! Joy Joy Joy

# 916
  • София
Шантонерките от Winx!  Joy Joy  Якоо! Щях да си разлея кафето! Joy Аре малко спам. Знаете ли вица за Барби- разведена?

Родители избират в магазин за играчки кукла-Барби. Продавачката обяснява:
  - Барби-такава, Барби-онакава...- всички по 25$. Барби -булка- заедно с Кен, в булчинска рокля- 45$, Барби-разведена- 90$.
  - Чакайте, как така! Защо Барби-разведена е толкова скъпа?
  -Защото тя върви с къщата на Кен, с колата на Кен, с яхтата на Кен....

# 917
Шантонерките от Winx!  Joy Joy  Якоо! Щях да си разлея кафето! Joy Аре малко спам. Знаете ли вица за Барби- разведена?

Родители избират в магазин за играчки кукла-Барби. Продавачката обяснява:
  - Барби-такава, Барби-онакава...- всички по 25$. Барби -булка- заедно с Кен, в булчинска рокля- 45$, Барби-разведена- 90$.
  - Чакайте, как така! Защо Барби-разведена е толкова скъпа?
  -Защото тя върви с къщата на Кен, с колата на Кен, с яхтата на Кен....

Joy Joy Joy

Момичета и момче, вчера отворих диспут. Другарчето не отговаря. След колко време в такъв случай продължавате с claim?

# 918
  • В сърцето на ММ
Трябва да минат поне 10 дни. Peace

# 919
  • Варна
Мога ли един лаишки въпрос да задам? Регистрирах се в Pay Pal, дръпнаха ми от сметката 1.50, потвърдих навсякъде, сега акоискам да платя нещо директно плащам или трябва да преведа пари в моята Pay Pal сметка? Нещо не ми е ясно как става оттук нататък плащането. В банковата сметка имам пари. Предварително благодаря за отогворите, ако е дискутирано някъде може линк Simple Smile

# 920
Мога ли един лаишки въпрос да задам? Регистрирах се в Pay Pal, дръпнаха ми от сметката 1.50, потвърдих навсякъде, сега акоискам да платя нещо директно плащам или трябва да преведа пари в моята Pay Pal сметка? Нещо не ми е ясно как става оттук нататък плащането. В банковата сметка имам пари. Предварително благодаря за отогворите, ако е дискутирано някъде може линк Simple Smile
Сега можеш спокойно да плащаш до 100$, ако не се лъжа, а след няколко дни трябва да идеш до банката и да си искаш извлечение от сметката, от там взимаш един 4 цифрен код въвеждаш го в PayPal и вече можеш да харчиш неограничено  Joy

А не мога да се сдържа, извинете за спама ама Тони дъщеричката ти е много сладка, направо да я схрускаш   bouquet

# 921
  • sofia
Към продаващите в и-бей имам питане,че съм решила да експериментирам!
Ползвате ли кратката форма за публикуване на обявата или си играете с дългата?

# 922
Оказа се че съм платила два пъти за една и съща покупка, как ще стане връщането, само с добрата воля на продавача или със съдействието на ПП???

# 923
  • Отвъд алеята зад шкафа
От два дни си играя да пусна обява и не става и не става. По-точно мъча се да пусна шипинг към различни държави, но единственото, което успявам да постигна е, че шипвам worldwide и това е. И на дългата, и на късата форма за публикуване едно и също.

# 924
И аз да питам нещо - бях ескалирала един диспут за неполучена стока и сега ще ми върнат парите - та въпроса ми е - сега да поставям ли положителна оценка на продавача,а и ако поставя той на мен изобщо дали ще постави положителна в този случай?

# 925
Оказа се че съм платила два пъти за една и съща покупка, как ще стане връщането, само с добрата воля на продавача или със съдействието на ПП???
Как разбираш, че си платила два пъти? Според мен е теоретически невъзможно, но все пак...  newsm78 Ако наистина е така, първо пишеш на продавача с молба да върне едното плащане, ако откаже, тогава се обръщаш към Пейпал

titi789, ами изчакай първо да ти върне парите и да ти сложи оценка, пък тогава го мисли  Peace

# 926
Трябва да минат поне 10 дни. Peace

Благодаря  Hug!

# 927
  • sofia
От два дни си играя да пусна обява и не става и не става. По-точно мъча се да пусна шипинг към различни държави, но единственото, което успявам да постигна е, че шипвам worldwide и това е. И на дългата, и на късата форма за публикуване едно и също.
Избери си да добавиш още варианти за шипинг и готово, аз сега пуснах една обява, та да видим!
Просто си правя опити,много ми е интересно

# 928
Извинете ме ,че халълтвам в темичката, но ще съм Ви благодарна ,ако някой може да ми отговори на въпрос отностно PayPal.
Имам баланс 97 евро в акоунта си.Пробвам да си платя една козметика и хоп- изненада.Давам ми ,че имам лимит за изпращане само 5.41 евро.Иначе в баланца си стоят 97 евро, но се получава на практика ,че не мога да изпратя повече от 5.41 евро.
Какво мога да направя?Защо се получава така?Не съм отметнала никакви лимити в графата за лимити...
Благодаря Ви предварително!

# 929
  • Варна
Ама много се задълбочавате, кратка-дълга обява.... и аз си играх 2 часа докато пусна първата обява ама то е защото не знам английски като хората и ползвам преводач. Следваш стъпките, попълваш полетата и толкова.  Та докато я съчиня грамотно времето отлетя. За шипването избрах опция европа, цената е една и съща. Естествено излезе че и за Бг шипинга е колкото до Англия например и затова в обявата писах допълнително, че за БГ шипинга е друг/не, че продадох в Бг ама за всеки случай/ и че няма да пращам в Италия/това защото тук някой писа за евентуални проблеми а и съм го виждала в много обяви/. В крайна сметка днес изпратих обувките за Испания, бяха с оригинална кутия и тежаха около 700 грама. Натъпкахме още малко хартии вътре за да се уплътни и не дрънка, цената за 500гр до 1кг е една и съща така или иначе. Платих и застраговка 3 лева и стана общо 12.50 + 3.00 лева. Има тракинг номер, реших да не рискувам. Бях писала шипинг 6,50 лири... ако лирата не беше паднала толкова щеше да е почти реалната цена.
С парите от обувките снощи платих страхотни маратонки за сина ми та съм доволна, замяната бе успешна. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт