78 оборота в една американска минута

• 13 724
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Като заговорихте за градина, прави ми впечатление, че откакто сме започнали в нашата такава, от септември е имало поне три пъти вече официални почивни дни. Един път беше Ден на Учителя, втори - два дни затвориха за децата заради учителски срещи 1:1 (но пък не можеш да си вземеш детето с теб  Rolling Eyes), третия случай не помня вече какъв беше. Та се чудя, хайде, аз съм с гъвкав график, но тези родители и главно майки с корпоративните работи и въобще всички със стриктно 8- 5 работно време какво правят в такива дни???  newsm78 Кой ви/ им гледа децата? Shocked

ВИКТОРИЯ, къде са снимките, мадам? Рече "пускам" преди 3 дена и се покри, ние тук чакаме, ли чакаме, рифрешваме...ще ви избелее дупето, госпожо, докато се наканите да ги пуснете, мда.  Whistling

# 121
MrsG до колкото знам на някои места предлагат специален backup childcare, сакън да не си изпускаш работата, може би това правят, или имат нани, което да идва вкъщи да гледа детето, когато е болно или градината не работи.

Вие ме шашнахте с тази социална ангажираност на децата.  #Crazy Кога ви остава време за ваши социални контакти? Или още от сега да се простя с такива.

Ние също почнахме разни класове още при първа въможност, ама то е по-скоро за да мога аз да намеря сродни души да си говорим, хлапетата още не се забелязват даже, само внимаваме да не се смачкат нещо.  hahaha

# 122

Вие ме шашнахте с тази социална ангажираност на децата.  #Crazy Кога ви остава време за ваши социални контакти? Или още от сега да се пристя с такива.

Ати, ако се случи да сме с наши познати и те да имат дете на възрастта на моите, става най-добре.
Социалната ангажираност и в нашето семейство е факт.
Вчера са били сутринта на школа по математика, после на джънково хелоунско парти, после трябваше да избием ефекта от простотията, на която бяха подложени там - съответно бяха заведени на горе-долу читав ресторант, след това веднага в парка (не парк с площадка, те са вече сравнително големи за това, а такъв с трейлове), там бяхме с една дружка рускиня и нейното хлапе, та малко социален живот и за нас. Не остана време за филми - а 3 диска негледани има у дома, нищо не видяхме през уикенда. И така е почти всеки уикенд, та и вечерите. Свикнала съм, не искам да подемам максималистични инициативи и да живея като по учебник или родителско списание.
МрсГ, имам опит само с работническа детска градина, в която уважаваха само много официалните празници.
В училището е ОК. Когато няма училище по един или друг повод, занималнята работи целодневно. С изключение на големите празници като Коледа, 4-ти юли и още няколко такива, когато и ние не работим. В най-резервния вариант сме ползвали детегледачка - не съвсем наблизо, но мене това не ме бърка, важното е, че тя ни харесва.

# 123
Между детските дискусии да промуша един бърз въпрос за прането.  Blush

В Германия ползвах едни малки топчици за пералнята, които обираха мъха от дрехите по време на пране. НЕ става дума за топките за сушилня, които се продават тук, НИТО топките за пране без прах!
Ето ги тук мойте.

В британския ебей видях, че се казват lint grabbing wash ball, но тук не мога да открия нещо подобно. Или не търся качествено. Или в САЩ се казват различно. Не знам, но моля, ако някой се сеща за какво говоря, да свирка със съвет.

# 124
Кюбит, мисля че тук им казват lint balls.

# 125
Виждам се с приятелки след 8 през седмицата, и м-у 2 и 5 през уикенда,напълно достатъчно ми е.
Не прекалявам със соц.инициативи,редуваме срещи,с парк,с библиотека,с клас,с арт у дома-подреждам го поне около седмица напред и като цяло има баланс. Децата к идват у дома са чудесни,не съм имала грам проблем,ядат мусака,слушат песни на бг в колата,блаодарят за вечерята и пр.

# 126
Кюбит, мисля че тук им казват lint balls.

Мерси!   bouquet Кой да се сети!  Rolling Eyes
Намерих ги като Lint Catcher Balls след твоята подсказка.
Ох, поръчвам!

# 127
Да се разпиша забързо, че съвсем ви изпуснах края. Целувки от Амстердам. Абе тоя град е супер странен...може и да е защото започнах с квартала с момичетата по витрините  Crazy

И аз искам от снимките на Вики  Laughing

# 128
  • USA
Пумпалче, драго ми е да те видя!  Laughing Поздрави на Амстердам. Аз много го обичам този град. А видя ли църквата заобиколена от витрини?  Laughing И да опиташ от техните палачнинки.
Вики, айде и аз чакам с нетърпение!

# 129
O' Amsterdam! Благородно ти завиждам, Пумпал.  Flutter
Какви спомени, какво нещо... Как ме засили назад във времето... Отивам да мечтая.  Blush

# 130
Амстердам е сбъдната мечта!  Heart Eyes Моля те, качи се на круиз по каналите (1.5 час е, но си струва - красота)! Може и да имате програма, но много силно препоръчвам да посетите Waterlooplein с пазарите като в Бг, Spuistraat, Dam Square естетствено, музеят на Ван Гог, Rijksmuseum, Xtra Cold Cafe, в което всичко е от лед.. Ох, бях там преди 2 месеца, а пак ми се приходи, страхотна атмосфера има, това е градът за мен.. Дамрак и Рокин са главните улици, но на мен не сами най-любимите. Харесвам Spui и Leidseplein. O, iма и разкошен минимакет (1:25) на Холандия, намира се в Хага - Мадюродам - отидете на всяка цена, ако ви остане време (На Рокин има агенции и организирани екскурзии за по  4-6-8 часа, много евтино и удобно)! Червените фенери са много атрактивни и ..странни за начало на sightseeing-a. Поне идете на лайф секс шоу и хапнете кексчета. Mr. Green

Извинявай, Пумпал, че ме изби на вероятно безполезни съвети.  Много харесвам Амстердам.   bouquet Всъщност съм сигурна, че каквото и да направите, все ще си прекарате повече от добре! И да разкажеш после..

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 23:06 от Ева на сцена

# 131
Аз влизам само да се запиша, че съвсем ви изтървах края! Тука са ме налегнали всякакви дребни, едри и още по-едри ангажименти и проблеми и дори и не съм ви чела, ще се върна по-назад да погледна по-нататък, ама разбрах, че много съм ви липсвала и казвам чакай да ви се обадя  Joy
Междувременно да се похваля, че се запознах с една разкошна девойка от Бостън, тя не пише често тук, но е страхотна- Green. Имахме едно инцидентно и импровизирано ходене до там, се запознахме и на живо, та исках да потвърдя, че хората, които и във форума са готини, са още по-готини на живо Simple Smile

# 132
Кърмата ми нещо хич я няма и съм сериозно кисела!

И с тази социализация бебешка съвсем ме довършихте! Библиотеките не вършат ли работа за това? Нашата непрекъснато е пълна с деца, дечища и хлапенца, и все нещо правят...

Тандури - веднага те издадоха, ама следващият път ще ви дърпам ушите и на двете, ако не се обадите и то навреме Grinning не че аз съм от вашата порода, но ще си стоя отстрани и тихо ще се възхищавам и попивам Wink

Хиърче, много се накокошинвам и аз при подобни коментари! Последно го отнесе свекървата, която оповести, че не ми приличало на пола и годините да ... карам кънки!

Клерет, много хубаво момиче си! Само внимавай с ТХ -табиетите, че там всичко по-голямо от средноамериканското!

Снимките си чакаме и от Вики и от Пумпала! Ох, че и завидях!

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 06:26 от Agent Provocateur

# 133
Мозъкът изтича заедно с кърмата. Така заключи преди време една форумка.

# 134
И сега кво - и без кърма и без мозък, а, Кейси?

Общи условия

Активация на акаунт