78 оборота в една американска минута

• 13 735
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Честит имен ден на Дида на Рая  Heart Eyes и на мъжа на Ева. Ако има други именници да си признават и да се чувстват поздравени   bouquet

Ето и обещаните снимки от мен (до довечера) http://s257.photobucket.com/albums/hh204/botevinka/snimki/

Биз благодаря ти за идеите за реч, ще погледна за тези неща, за които си ми писала  Hug

ПП. Кога ще сменяме времето тук?

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 18:18 от Clairette

# 106
Честит Димитровден  Grinning

Клерет, другия уикенд сменяме.

ирка, ужас  Shocked. Отдавна обяснявам, че трябва да се забранят големите коли за хора с под 3 деца  Crossing Arms.

Къдрушките на стела са великолепни. Много искам къдрава коса, ама няма от къде. Ако вземе да се роди нещо къдраво при нас, направо предчувствам развод Wink.

Аттчо е сладур безподобен, с тези 4 зъбчета Grinning

анет ми отговаря на представите, като изключим, че от тази снимка не й давам повече от 22 г Grinning. Добре че каза за коленете, че нямаше да забележа  Whistling.

След една катастрофа малко след абитуриентския ми бал майка ми ходеше след мен да дудне да си слагам нещо с ръкави (юли месец  Rolling Eyes), защото не можело една дама да се разхожда из София с насинени рамене  Laughing

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 02:38 от Juturna

# 107
Анет, изглеждаш прекрасно за след мейджър катастрофа, да не говорим колко ми се издигна в очите, че си ходиш публично с насинените колена. Когато аз го правя ми късат нервите с коментари колко било ънлейдилайк и "къффф ужас, по зле от децата"  и се опитват да ме накарат да се чуствам зле Crazy

А ти казваш ли им да си гледат работата?! Алергия имам към хора, които се опитват да ти налагат ограничения според пола. Ходя насинена, одрана, с лепенки и превръзки, ако се наложи.  Crossing Arms

# 108
клерет, хубавица си!

вики, добре се завърнала, как е тена? снимки Flutter?

ирка, ужас, но важното е, че сте добре и да оздравяват куклите.

Честит имен ден на госпожицата на Рая и на всички, които празнуват днес!

сини колена не видях, известен заплес съм.

всичко  ме боли, вчера в момент на умопомрачение започнах есенно почистване Crazy
даже  ходихме и на пъмкин патч...малко животни, Ей Джей в царевичака и в наронена царевица и тикви в тъмното избирахме.

тук се стъмнява много рано,а  и време не сменяме...

# 109
ПП. Кога ще сменяме времето тук?
На 2-ри срещу 3-ти ноември, доколкото разбирам.
http://www.timeanddate.com/

# 110
Бенсън, гледах трейлър на твоя филм днес - Туайлайт. Някакви суперсили вилнеят май. Ноември е по кината, казаха.

# 111
Бенсън, гледах трейлър на твоя филм днес - Туайлайт. Някакви суперсили вилнеят май. Ноември е по кината, казаха.

аха, аха  и страсти непозволени и разни нечувано добри вампири Mr. Green

аз повече заради Роб Патинсън искам да го гледам, много нашумя младежа в последно време(от Хари Потър започна),  в друга роля е Салвадор Дали в Литъл ашес (2009) и има още един филм Хау ту би дето се показва по разни фестивали тези дни успешно...

# 112
Кино... няма да имам време скоро за това. Социалният сезон е официално открит. И в събота, и в неделя бяхме на партита, на всяко по 20 деца.  Този уикенд пак. Да са живи и здрави само!

# 113
Кино... няма да имам време скоро за това. Социалният сезон е официално открит. И в събота, и в неделя бяхме на партита, на всяко по 20 деца.  Този уикенд пак. Да са живи и здрави само!
трябва в един момент да кажеш Стоп! и да ги ограничиш до 1/уикенд Laughing

# 114
Биз, mommy guilt days Simple Smile    След халоуин ще се поразредят малко...

# 115
Аз съм го подложила на изолация и хич не ми е гилти - ами така де, да се научи малко сам да се занимава. После ще има цял живот да живее в групи  Mr. Green Братовчед му му е достатъчен - прекарват повече от половината седмица заедно. Иначе от другия месец е на градина, ще видим тогава, какви песни ще пея... Всеки случай, в България не виждам толкоз обществен драйв за афтър скул социализиране, както в УСА.

# 116
Биз, сигурно си права за България и УСА. Аз нямам добър поглед на какво правят децата в БГ сега, но тука организираната социализация започва много рано, на 6 месеца с класове по какво ли не за бебета, които не ходят на дей кеър. След това само при-скуул не е достатъчен. Трябва да са записани поне в 2-3 други класа извън това. Почти всеки интеракшън е организиран от родители чрез плейдеитс и събирания.  Не съм имала възможност да правя сравнения с БГ, а би ми било интересно.

# 117
Ооо, ще докладвам, няма спор  Mr. Green

# 118
Kato чета "нашите деца" и в Бг децата ходят на поне 2 неща след градина/у-ще.
Аз лично намирам за по-лесно гледането на нашите деца + приятелчета от 3 нагоре,затова винаги каня у нас и поне 2/седм имаме плейдейтс.
Харесва ми "структурирано време" в този сми,намирам го полезно за всички.
С партитата историята е друга -ако ти не ходиш и на твойто не идват,което не е фън.
Тук нашата ангажираност е малко по-голяма заради разстоянията и липса на баби-транспортьорки,но на мен ми харесва да правим неща след градина и не се оплаквам Laughing

# 119
Аз лично намирам за по-лесно гледането на нашите деца + приятелчета от 3 нагоре,затова винаги каня у нас и поне 2/седм имаме плейдейтс.
Понякога хич, ама хич не го намирам за по-лесно! Като съм си само с моите, ми е най-добре, а и те най-хубаво си играят, като са сами. Последното им т.нар. приятелче е някакво отракано хлапе, изтървано отвсякъде. Майката е някаква (испанка? германка?), и аз не мога точно да разбера, носталгничи на тема Европа и това е основната тема в живота й (поне с чувство за хумор го прави), трепери като лист пред хлапето - сакън да не му остане неугодена поредната  джънк прищявка, но съответно - детето не е виновно, защото нали е АДД. Ами като е АДД защо мене ме слуша, а майка си не счита за нищо? А у дома вече не иска да идва, защото имало правила (нова концепция в живота му, и в никакъв случай любима).
Обаче аз без правила с това хлапе не мога да се оправя! (И определено много добре си работят правилата, ако има кой да му ги налага, АДД - ама друг път). Случвало се е да излизам с тримата навън, понякога се е налагало, ами то по паркинга лети като изтървано.  ooooh! Нямам друг избор тогава, освен да му кресна, и да му кажа, че ще върви плътно хванато за ръка с мене, и точка. А как командва само! Абе светът е негов. И настройва моите деца едно срещу друго. И лъже, лъже майка си и хич не му пука, просто чакам удобен момент да й кажа на жената, дано се постресне и тя.
Биз, много добре правиш. Със свои хора си е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт