78 оборота в една американска минута

• 13 712
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Моето дете искрено вярва, че телефона е част от играчките и като говоря ми се сърди, че й ползвам нещата.. Mr. Green
Също имаме и separation anxiety в щедри порции и концерта на Мадона се отлага, мамка му. Ще й звънна да го направи в по-удобно време Laughing
Бистре, може да си направим една среща, ще идваш ли към София по това време? Има и други девойки в България по това време, ама да не ги издавам публично. Grinning

# 91
За възможно най-големи дупки между вратата и кабинката, заповядайте в тоалетната на нашия офис. Много ми е гадно да ходя там.

Ева, всъщност съм виждала в обществени тоалетни и в стари къщи чешми без смесители.

# 92
Зора, право е детето Laughing у нас два се счупиха, но трябва още да ги зареждам иначе не ги иска Simple Smile

снимките видях, много благодаря....ужасно съм заета днес ще се отчитам по-късно

приятен уикенд!

# 93
Анет, май се движим с еднакви Аеропостале тениски  Laughing

# 94
Четох диагонално да не изпусна родили ,забременели и прочие.
Ваканцията беше върха Grinning ,малкото се кефи максимално на водата,държа се супер прилично и на ниво.Заради нея лягахме по рано но пък и ставахме по рано което си има супер плюсове.
Не мога да повярвам че никой от тук не ме е светнал че е такъв кеф да пътуваш с дете -навсякъде заобикаляме опашките и директно минаваме пред всички-с Дан ей така  бяхме по летищата  Mr. Green.Направо си се чувства човек като звезда -та дори и в Ямайка така.Чудя се до коя възраст на детето пускат така транзит?! Thinking

Иначе вчера на прибиране само дето не ми побеля косата-от хотела не качили куфара на Елла в колата и чак на летището разбрахме че сме без 1 куфар.Хотела на 40 мин- звъниме на пожар -те много не си дават зор -бординг тайм беше в 4  а ние в 4 бяхме все още отвън на летището да си чакаме куфара-вътре ударихме едно безумно търчане.Аз си го бях отписала куфара и всички купувани с любов дрешки на Елла   Cry но чудеса се случват...ето на.урок научен.

За фотографките: Да се оплача че ми се развали лещата канон 50 1.4  ,едната вечер просто спря да работи на аутоматик а само манюъл.Имам гаранция до феб  09,някой от вас да е купувал от В&Н или връщали ли сте нещо в гаранция? Добре че си бях помъкнала и другите лещи,пък и си носех малкия 'пойнт енд шуут' и от него ще пусна снимки по късно  Wink

---------------------
ЧРД Бистре - ние сме наборки така като гледам-хубава възраст е спор няма Wink,да си много здрава.

Дженна Ноли е бонбон,супер ти е снимката на пъмпкин патч

Не успях да видя други фотоси -ако му се пускат на някой на лични...не задължавам

Аз също съм виждала повечето от тука на снимки ,не мога да се оплача-а и мен са ме виждали в цялата ми прелест ...че и по бански,да не говоря че и мъжа ми също са го виждали по бански Laughing

# 95
Дивианаааа, невольоооооо ... ела да ми изтриеш снимкатаааа!  Laughing (Не е майтап това  Stop ).
къснооооо  Mr. Green , Блажка - чек! Whistling
Можеш да си преместиш снимката в друг албум, съответно и линка ще се промени  Peace, както е казала и Агентката.
Благодаря на всички за снимките, мен мисля всички сте ме виждали, но ако все пак има още заинтересовани, казвайте, аз не се крия.....поне засега  Sunglasses
Вики добре завърнала се, върнаха ли ви куфара навреме все пак?  newsm78

# 96
Агентке, признат грях не е грях.  Simple Smile
Мерси за това, че ме светна за решението впрочем, сега можеш пак да си грешиш след такова свято дело.
Пък неволята наистина не идвала, да ви кажа.  Stop Добре, че каруца не трябваше да оправям, както съм с двете леви. Тогава вече щях да си загина сред вълците.

# 97
Ето две идиотски снимки, които си изрових от снимка.бг -  мързи ме да качвам нови в пикаса, а и не ми се иска да става публичен точно този албум. http://images23.snimka.bg/005068457-big.jpg http://images23.snimka.bg/005068385-big.jpg

Ева на сцена, добре че пусна снимки, за да те позная.  Wink Аз бях във випуска преди твоя в наш'та любима гимназия.

Към края на предната тема, Зора беше задала въпрос за празничните благотворителни акции. И ние всяка година участваме в подобно мероприятие - избираме си име на нуждаещо дете от елхата на работа и купуваме подаръци - обикновено дрешки, обувки и играчки. Досега не ми се падало дете, което да е пожелало скъпи подаръци - по-скоро картичките съдържат информация какво обича детето. Но в същото време зная, че една колежка миналата година купува iPod за нейното "ангелче." Колкото до правилата, мисля, че няма такива - давам, колкото имам възможност и е от сърце.

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 06:08 от Dee Dee

# 98
Ехее даже се познахте, браво много хубаво.
Аз чак сега сколасах да си кача малко снимки в албума и влизам да го пусна, но пък времето е малко неподходящо, точно се разбуждат воайорите  Wink . Ще взема да го пусна утре през деня  Peace
Вики чакам с нетърпение твоите снимки  Crazy ...дали ще отида някога и аз в Ямайка  Praynig  Wink
Айде да пусна и едно въпросче, така и така съм се разписала. Имам предмет спийч и трябва да гледам реч на живо, да я оценя, според една бланка и за доказателство трябва да представя снимка с мен и спийкъра  Laughing . Предложиха ни да отидем в някоя църква, но не мисля, че съм в състояние да понеса тукашните служби  Rolling Eyes . Дали се сещате къде другаде мога да присъствам на реч, но да не е твърде официално, защото все пак трябва да се добера до спийкъра  Thinking
Анет, радвам се, че видях твоя снимка..най-много се доближаваш до представите ми от всички, които съм видяла до тук   bouquet

# 99
Клер, в църквите не само за господ говорят. Има църкви, които правят и светски събития, където обсъждат проблеми на деня, политически събития и пр. Вземи вестника и виж, какви събития има, не може да не намериш някоя презентация. Университетът е добро място за търсене също. Потърси по тематика, аз например в пъблик хелт училището редовно следя какви спикери идват, както и в училището за международна икономика. ротари клубове и всякакви други подобни тоже. Има и една група toastmasters, там пък се събират хора, които искат да си упражняват пъблик спийкинг-а и когато се събират редовно има някой, който прави презентации. Виж дали ги има във вашия град и се обади и питай дали можеш да посетиш една от срещите им.

Вики, нали? И аз на това много се кефя като пътувам с детето. На мен пък в Испания ми се ходи  Tired...

# 100
Dee Dee?  Shocked Grinning Grinning Grinning Kак така, как се казваш, английските ли? В на Мариите и Роман класа ли? Супер!  Heart Eyes Hug

Момичета, идвам от рожден ден, а мъжа ми днес има имен ден и ..абе, пийнала съм си, няма да се излагам да пиша повече.  Blush

# 101
Кейси,тази ми е тематична за зоо (където е и снимката);
бтв така (подута муцуна и със сини колена) изглежда човек 5 дни след мейджър катастрофа (кола тоталд,забита  в мантинета с около 40 м/час ),как после да не си хонда фен,пак същата купихме но с 1 год. по-нова

# 102
Аз бях решила, че си въобразявам, че са ти сини коленете!!!  Shocked

# 103
Софко, само да кажа, че тайничко се надявам датата да е 28-ми, защото майка ми е рожденничка тогава ииии... абе емоционална и хубава дата ми е! Да е леко, бързо и забавно раждането на малката принцеса с царственото име  Heart Eyes

Анет, изглеждаш прекрасно за след мейджър катастрофа, да не говорим колко ми се издигна в очите, че си ходиш публично с насинените колена. Когато аз го правя ми късат нервите с коментари колко било ънлейдилайк и "къффф ужас, по зле от децата"  и се опитват да ме накарат да се чуствам зле Crazy

Да са ни честити Димитровденчета, Димитринки, Димовци, Димита и ние покрай тях Simple Smile Весел празник на празнуващите!

Блажка Hug

# 104
  • Чикаго / София
Честито на именниците днес! Да са здрави, здрави, здрави!  bouquet

Анет, супер си!

Кюбит, намерих те и теб! Мнооого законспирирана! Laughing  Отговаряш на представите ми. Дребна, хубавка!

Блажка, вече можеш да махнеш снимката! Whistling

Нас пък вчера ни удариха с колата отзад. Завиваме надясно на светофара, и мъжа ми спря да изчака пешеходците, и една забързана мадама с джип ни отнесе бронята отзад. Не мога да повярвам за месец и половина вече 3 удара.  Мъжа ми една мацка го беше удраила на един светофар пак озад, ама нямаше последствия, докато сега бронята ни е смазана.  Уф, хайде пак разправии.  В София уж карат като бесни, ама за 11 години шофиране там, нямам нито един удар, а не е като да не съм карала, а тук за няма и година вече 3 пъти. Rolling Eyes

Да се похваля, вчера купих на дребната костюм на мишка за 5$ от Олд Нейви, жалко че имаха само малки рзмери. Сега остава да уредя и голямата с нещо. Simple Smile

И да се оплача, че и двете са болни! Вдигнаха Т тази нощ и сега в къщи е като лазарет, търча из стаите със сиропи и термометър. И е едно тихооо, всичко живо спи.

Вчера ни беше първото кино тук. За децата става дума. Хареса им, въпреки, че сигурно нищо не разбраха, ама поне филмчетата бяха за малки деца и направени разбираеми. Питаха вечерта, кога пак ще ходим с момченцето/ едно много сладко момченце/ на кино!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт