78 оборота в една американска минута

• 13 602
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
ехее,честита дъщеря софково семейство!
*
имаме заст.живот и 2та (частна,не през работа),както и завещание
*
само аз ли се улавям че говоря на децата на англ (грррр,винаги съм се дразнила), поне 10-15% от времето напоследък?

# 181
  • usa
Момичета, от колко год правите зъбна застраховка на мъничетата?

на първата направихме едва на пет, на следващите две - на три.

първият рожден ден на дете според мен е празник за родителите. и трите ги празнувахме както на мен и баща им ни се искаше, с приятели/роднини и най-много братовчеди на децата.

честито на софко и семейство! да им е жива и здрава дъщеричката и много да ги радва!

само аз ли се улавям че говоря на децата на англ (грррр,винаги съм се дразнила), поне 10-15% от времето напоследък?

аз улавям баща им  #Cussing out. а е декларирал поне 7 пъти, че ще започне да им говори само на руски, последния път преди две седмици... руски, чушки...  той на бг поне да им говори пак ще е от полза, че онзи ден силвия вдигнала телефона на една позната и тя после ми декларира "ама твоята силвия много е зле с българския, че и с акцент говори!"

# 182

И аз да пожелая на Софко и дъщеричка много щастие!

той на бг поне да им говори пак ще е от полза, че онзи ден силвия вдигнала телефона на една позната и тя после ми декларира "ама твоята силвия много е зле с българския, че и с акцент говори!"

То само акцентът да е! Ами речника си губи от няколко месеца доста жестоко...  Познавам вече родители, които и двамата са руснаци, и те говорят на детето на руски, пък то отговаря упорито на английски.  Мислех, че на мене няма да ми се случи.

# 183
  • usa
Мислех, че на мене няма да ми се случи.

и аз така мислех Sad... хрумнала ми е от няколко дни една идея да си отида с тях за една година в бг и да ги запиша в руското училище на баща им, та с един куршум, няколко заека - бг, руски, математика, дисциплина, създаване на здрава връзка с баби, дядовци, вуйчовци и братовчеди и не мога дори да ги изброя всички благини, за които си мисля... ама не ми стиска да я реализирам, дори да я повдигна за обсъждане с баща им Thinking...

# 184
Честито, софко!
Бъдете здрави и щастливи цялото семейство.

# 185
да е жива и здрава малката Виктория- Стефани! бързо възстановяване и много семейно щастие за Софко!  bouquet

# 186
Софко.....Ауууу страхотна новина ,Честита дъщеричка Виктория Стефани ,да има много щастлив живот и страхотно детство.На мама бързо възстановяване!   bouquet   bouquet   bouquet

------------------
Моля мен не мЪ бийте newsm43 ,снимки ще пусна  обещавам -ако знаете че съм изснимала  поне 400 снимки Rolling Eyes,как се минава през тях и как се подбират.....Освен това са ми се струпали куп други неща.А вие си проверявайте периодично че ще ги сложа и махна за минимално време  Mr. Green...кой видял,видял  smile3533 ...(ей сега ще ме оскубете вече) Laughing

---------------------------------
Анет ти пак може да си позволиш да им говориш на англ. ,бълг семейство сте все пак искат не искат БГ реч ще слушат у вас (предполагам не си говорите англ с мъжа ти  Laughing) ама аз ако почна ...замина тя ,затова съм стресирана и не си позволявам ,при нас има трудни моменти обаче когато сме 3мата ,все трябва да превеждам на таткото какво сме си казали с Елла... Tired ,няма да се предавам обаче.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 04:21 от victoria

# 187
честито, софко! много радост да ви носи дъщеричката, да е здрава и щастлива!
миз, вслух съм относно идеята ти за руското училище. не забравяй да споделиш за развоя й. Simple Smile

# 188
Честито на Софко, да им е жива и здрава малката Виктория Стефани, да расте красива като името си и все победителка да се оказва.   bouquet

# 189
  • usa
миз, вслух съм относно идеята ти за руското училище. не забравяй да споделиш за развоя й. Simple Smile

със сигурност няма да има развой Sad. той моят супруг и за месец през лятото не ни пуска в бг сами, камо ли за цяла учебна година... фантазирам си тук докато се боря с идеята да си запиша детето в католически хай скул  Confused...

# 190
  Добре дошла, Виктория! Да папкаш много, да спинкаш леко, да не усетиш коликите!

Дай си бележника! Двойка!!!  Mr. Green

# 191

със сигурност няма да има развой Sad. той моят супруг и за месец през лятото не ни пуска в бг сами, камо ли за цяла учебна година... фантазирам си тук докато се боря с идеята да си запиша детето в католически хай скул  Confused...
кураж! както го описа, звучеше добре. по отношение на еволюцията само да ти кажа, че веднъж помагах на една католическа монахиня, която преподаваше точно еволюция в един от местните комюнити колежи. трябваше й някакъв текст, който да доказва, че библията не отрича еволюцията, и че историята за адам и ева може да се чете като метафора. това, за да опровергае студентите си, латиноси имигранти, според които всичко било буквално, така ги учел пасторът в тяхната страна.
та и такива католически  преподаватели има, в елитните католически гимназии още по-добри, предполагам.
сори за малките букви, не те копирам, просто дясната ми ръка е нефункционална.

# 192
  • usa
току-що ми направи впечатление заглавието на темата за 78-те уот-евер - баща ми навърши точно 78 години в неделя. жив и здрав да ми е и все така  активен! пожелавам си да съм поне наполовина това, което е той на тези години, ако въобще доживея до толкова! толкова ми е мъчно, че децата ми нямат шанса да се учат от него и от другите си грандперантс  Cry! толкова много губят от липсата на контакт с тях...

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 05:17 от миз

# 193
Да ти е жив и здрав, Миз! Ангеткей, да пийнем и за майка ти!

# 194
Агент, да  е жива и здрава майка ти  bouquet
Все пак някой няма ли да ми отговори за онлайн курсовете Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт