78 оборота в една американска минута

• 13 588
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
Биз искам не искам всеки ден стоя около 1 час на площадката, аз и от това ако го спра, това означава само пред телевизора да стои.
Нямах предвид това, а че го заменям с друго (не ТВ) - разходки, ритаме топка, събираме камъни и листа и прочее занимателни глупости, площадката е кратко посещение.

# 271
Отиваме да си купя перука и изкуствени мигли, ще взимам отношение после!

Вики, Ела и ко. са страхотни, снимките - убийствени! Тази на бара и на Ела в гръб - любими!

# 272
Агент, имам същите опашки + шапка като на Геле - подариха ми ги миналата година, но на снимка с тях няма да се изтипосам.  Mr. Green
Много е сладка! Какво е налапала така?  Grinning

# 273
Добро утро, мацки!!!

Според мен разликата е какво ние влагаме в думата приятелство. Тук някой ти е още много добър приятел, ако го виждаш и чувам 2-3 пъти в годината, дори да живеете на 30 минути един от друг. Такива хора за мен са добри познати.

Честит Халоуин! Ние сме на барбекю тази вечер, после за тритс Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 17:32 от benson10

# 274
Биз искам не искам всеки ден стоя около 1 час на площадката, аз и от това ако го спра, това означава само пред телевизора да стои.
Нямах предвид това, а че го заменям с друго (не ТВ) - разходки, ритаме топка, събираме камъни и листа и прочее занимателни глупости, площадката е кратко посещение.
Биз, ако съм те засегнала се извинявам  bouquet
Казвам площадка, ама всъщност си е комюнити парк и баскетбол играем/ по точно ритаме топката в баскетболното игрище/, и в алеята се реазхождаме, и в пясъчникъ се рови. Харесва ми т.к. всичко е на куп. Лятото беше по- добре, имаше около 15 японки с децата/ всяка сряда и събота се събираха/ и ние покрай тях, Пухкавел щастлив. Сега проблема ми е със заниманията на закрито newsm78, т.к. времето захладня, ама ще го измислим

# 275
Мария,аз и друг път съм казвала какво правим ние: пет стор,мол с бънджи скачане и/или дет,площадка,книжарница,библиотека,клас музикален/джамбуре, дет.музей, гости у нас или някъде ако се сбъркат да ни поканят,тойзъръс ходим да разтуряме редовно -това са ми занимавките следобед през зимата,около 2 седмици покривам без да се повтарям Laughing

# 276
Биз, ако съм те засегнала се извинявам  bouquet
Казвам площадка, ама всъщност си е комюнити парк и баскетбол играем/ по точно ритаме топката в баскетболното игрище/, и в алеята се реазхождаме, и в пясъчникъ се рови. Харесва ми т.к. всичко е на куп. Лятото беше по- добре, имаше около 15 японки с децата/ всяка сряда и събота се събираха/ и ние покрай тях, Пухкавел щастлив. Сега проблема ми е със заниманията на закрито newsm78, т.к. времето захладня, ама ще го измислим

Как засегнала бре, за що?! Дискусия е това. Значи аз визирам бг площадките - йък, американските са друга работа, а тъй на куп е супер. Както винаги всеки си е говорил за собствения опит.  Laughing

# 277
Пикси, ето тук Икономиста ендорсва Обама: http://www.economist.com/world/unitedstates/displayStory.cfm?sou … story_id=12516666 Не знам кой брой е, аз чета онлайн, защото не мога да изтръгна хартиения от ръцете на мъжа си.

Миз, никакво саут бийч! Да не говорим, че той изяви желание да скача с бънджи и да се вози на безмоторен самолет...  ooooh! ooooh! ooooh! Просто ми спира сърцето при мисълта, че баща ми, на 53 години, ще скача с бънджи.

# 278
Hear, тия желания могат да те радвам, защото показват, че човека се чувства отлично, в добра кондиция.  Peace

Аз отново имам въпросRolling Eyes
Директ Енерджи (произвеждат електричество и го продават на КонЕдисън) ми предлагат да подпиша договор за 1 година за ток по 14 цента на киловат. В момента КонЕдисън ме чарджат по 24 цента.
Мога да откажа услугата по всяко време, без предизвестие и наказателна такса.
Заслужава ли си такова нещо?  newsm78 Някой енролнат ли е в такова нещо?
Малко като Тома Неверни съм в това отношение.  Confused

# 279
  • USA
Happy Halloween!!!  Flowers Jack O Lantern babydust7

Преди малко един колега ми заяви, че бил облечен като Joe the Plumber.  Joy "Don't you recognize me?"  Wink

Ангелина е очарователна с тези плитки.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 18:39 от Winx

# 280
Happy Halloween!!!  Flowers Jack O Lantern babydust7
Преди малко един колега ми заяви, че бил облечен като Joe the Plumber.  Joy "Don't you recognize me?"  Wink

Сигурно си пропуснала да видиш задните му части и за това не си го познала.  Joy

# 281
Cubbit   Laughing
Хиър честито за визата на баща ти!
Вики изпуснах да се се наслядя на предполагам хубавите снимки  Sad Радвам се, че сте изкарали добре
Агентка Гелето какво бебе беше, тия дни гледах снимки от лятото Simple Smile А сега........
И мойто не е бебе вече, научи се да дава въздушна целувка и да казва "Ало" слагайки телелфон до ухото  Grinning

# 282
Хиър, радвай се за баща си. 53 ама хич не са много.Повечето ни приятели тук са около тази възраст, да знаеш колко весело си изкарваме с тях cheers sohappy dancing. Наслаждавай се на ваканцията с баща си  bouquet Hug
Ще я изям Ангелина.
Хайде да подремна малко ще след 2 часа сме на парти в мола newsm35

# 283
Агелинката е сладур голям с този костюм.  Laughing Добре си го измислила Агентке. Wink

Тези партита за Хелоуин мислите ли, че са подходящи за моето (почти) 10 месечно бебе? Канени сме в неделя на такова, но ще има много деца, като повечето ще са доста по-големи - някъде до към 3-4 годишни мисля. Чудя се, защото вчера на класа, на който ходим имаше едно малко по-големичко, може би на 18 месеца и непрекъснато се опитваше да го бутне. Аз че не знам как да реагирам, не знам, ама и гледачката на другото не реагираше адекватно според мен, само го издърпваше като мръсно коте и после като го пусне пак се повтаряше работата. Та ме е страх малко, че ще са му много големи децата, пък и той май хич още не се интересува от тях.  newsm78

# 284
Атти, за мен водещо е как се чувства на Александра. Ако отидем, гледам дали й носи удоволствие, ако започне да се разсейва или да примрънква, сме аут. В тази възраст изобщо не може да се говори за социализация, всеки си рови в нещо свое си, няма общи игри, и най-малките могат да станат жертва на по-големите и по-нахалните. На твое място, ако отида, ще преценявам на място, но едва ли ще издържи повече от час..
На партита по повода няма да ходим, поради изброените причини.

Общи условия

Активация на акаунт