Не знам дали сте чели постовете ми затова с риск да се повторя искам да разкажа какви са ми опасения и болешките,просто за да чуя Вашето мнение и подкрепа може би.
С моя приятел решихме,че искаме бебче и работим по въпроса но все още не толкова упорито.Като време-доста около 7-8-9 месеца но като честота не толкова може би на седмица 2 пъти правим секс ,което не мисля,че е достатъчно а и предната овулация си я усетих и точно тогава не правихме.Но това са подробности.

Все още не искам да се впиша в проблемна бременност и да тръгна по мъките.Все се надявам,че ще стане заветното чудо.Но....има много неща около моето здраве които ме притесняват и започват да се прокрадват мисли,че нещо не ми е наред.Имах гъбички,лекувах ги в какво ли не,смрадлики,мед,глобули всякакви и т.н. Уж се оправих. Продължавам обаче да имам гъсто течение като пресечено мляко и не минава и не минава.При последния ми преглед,когато лекарката ми взема секрет за цитонамаска каза,че имам обилна секреция но не вижда никакво възпаление и отрече това да са гъбички

Измислих след цялото мислене да си взема някакъв имуностимулатор силен,защото мисля,че при мен се отслаби много имунната система от нездравословен начин на живот и от там тръгна всичко.Изчетох доста и се спрях на САМЕНТО....
Моля ви за мнения и подкрепа !!!
Ще съм Ви безкрайно благодарна!