На море в Турция - all inclusive (тема 3)

• 57 870
  • 466
  •   1
Отговори
# 105
стела78 за Royal Wings hotel само добри отзиви от холанския форум.
за август месец цената е 99 евро на човек дете до 12 безплатно на система ултра ол инкл.
през останалите месеци ще е по евтино,но нашата  ваканция е тогава Whistling

# 106
  • София, България
Татяна  Hug
аз пак те тормозя  Blush
Предполагам, че в Германия вече са излезли летните оферти  Flutter
Като как ти се струват? По-евтино ли е от миналата година?

# 107
Отдавна са иzлеzли, да, оЩе преz м.ноември  Sunglasses  Но не съм сравнявала цените иzобЩо  Blush  В момента са оЩе ранните zаписвания  Peace

# 108
  • София, България
Отдавна са иzлеzли, да, оЩе преz м.ноември  Sunglasses  Но не съм сравнявала цените иzобЩо  Blush  В момента са оЩе ранните zаписвания  Peace
завииисссттт ме изяжда   Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 109
завииисссттт ме изяжда   Shocked Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Записвай се тук, реzервирай билет при нискотарфините до Германия и си готово. Хем Ще видиШ немско. 2 zаека с един курШум  Mr. Green

# 110
Татянка
ти миналата години къде беш и с коя компания ... беше ми пускала сумати линкове ... ама... трябва да ги потърся, ако са ти под ръка .. пусни ги пак  Blush Grinning

# 111
Ели, хотелът се каzваШе Барут Лара а пътувахме с ТУИ  Sunglasses
Ина4е помня 4е ти бях дала линк към lykia world  www.lykiaworld.com/  Sunglasses

# 112
Ина4е помня 4е ти бях дала линк към lykia world  www.lykiaworld.com/  Sunglasses

мерси
а няма ли сайт в който да търся глобално в немските тур оператоти, например хотел Ликиа, или каквото и да е  Blush

# 113
  • София, България

Записвай се тук, реzервирай билет при нискотарфините до Германия и си готово. Хем Ще видиШ немско. 2 zаека с един курШум  Mr. Green

Да ти кажа честно - обмислям го ! И без това отдавна не съм била в Германия  Flutter
Даже мога да поостана 2-3 дена там да  се порадвам на чистичко и подреденичко  Blush

# 114

мерси
а няма ли сайт в който да търся глобално в немските тур оператоти, например хотел Ликиа, или каквото и да е  Blush

Аааа, иzвинявай, не ти раzбрах питането  Embarassed Има, има, доста такива има, например www.expedia.de или www.weg.de  Peace

Да ти кажа честно - обмислям го ! И без това отдавна не съм била в Германия  Flutter
Даже мога да поостана 2-3 дена там да  се порадвам на чистичко и подреденичко  Blush

Laughing ЛоШо няма  Wink

# 115
Татянка
мерси - ....например www.expedia.de или www.weg.de    bouquet
и честит имен ден   bouquet  bouquet  bouquet
Твоето име ми е едно от любимите, сигурно защото само супер хора съм срещала с него  Blush Heart Eyes  bouquet

# 116
 Blush  Мерси много, Ели  Hug

# 117
Татяна  Hug
аз пак те тормозя  Blush
Предполагам, че в Германия вече са излезли летните оферти  Flutter
Като как ти се струват? По-евтино ли е от миналата година?
Благодаря   bouquet
Вие за този хотел ли сте се насочили?

# 118
  • Sofia
И ние се чудим дали да не ходим лятото в Турция, че май и по-евтино и по-хубаво от нашето море. Не знам още в кой курорт не ги познавам. Въпросът ми е такъв - понеже ще ходим с децата - някой наясно ли е какъв е случаят с медицинското обслужване там? То да не се налага де, ама с деца на море... и то за пръв път.... знам ли, всичко се случва.

# 119
  • София
За щастие не ми се е налагало да ползвам медицинска помощ, но си бяхме направили мед. застраховка. Също така носех всякакви лекарства, от които се наложи да ползвам само антиалергично такова заради ухапване от комар.  Wink (http://media.snimka.bg/0206/006667712-big.jpg)

Общи условия

Активация на акаунт