На море в Турция - all inclusive (тема 3)

• 57 882
  • 466
  •   1
Отговори
# 120
Оххх миличкия Sad
Бързо ли му мина?

# 121
Оххх миличкия Sad
Бързо ли му мина?

# 122
  • София
Той само изглеждаше толкова зле, оправи се бързо. Даже някаква служителка от хотела идва да ни пита какво му е на детето. Шегувахме се, че е "отговорник по домашно насилие".  Laughing

# 123
И аz имам такава моя снимка, но от Мексико. Кръстихме я "бра4ен живот", понеже бяхме там на меден месец  Laughing Наистина не болеШе и бърzо ми мина.

# 124
  • София
И аз започвам да следя темата. Решили сме да ходим в началото на май в около Анталия. Миналата година почивахме романтично в Алания, но тази година ще вземем и девойката  Wink. Харесах си Club Insula, но има мнооооооооого време до тогава.

# 125
  • София
И ние се чудим дали да не ходим лятото в Турция, че май и по-евтино и по-хубаво от нашето море. Не знам още в кой курорт не ги познавам. Въпросът ми е такъв - понеже ще ходим с децата - някой наясно ли е какъв е случаят с медицинското обслужване там? То да не се налага де, ама с деца на море... и то за пръв път.... знам ли, всичко се случва.

Ако ще ходите с тур.агенция в цената на почивката се включва обикновенно и мед.застраховка.
Миналото лято бяхме в Кущур клуб, чрез тур.агенция и имахме застраховка до 10 000 евро, или лв ще излъжа.
На нас ни се наложи да ползваме тази мед. застраховка, малката получи разстройство и повръщане (то всичко мина на втория ден), лекаря дойде на място при нас, взе ни с личната си кола и ни заведе до клиниката си, където сложи на малката система. След това ни даде лекарства и за всичко това не сме плащали, защото застраховката го поема. Единствено за прибирането от клиниката до хотела си взехме такси. Ако ще ходите и сами си организирането пътуването направи си мед.застраховка  Peace
С деца винаги може да се наложи, а и не само за децата. От наша група една жена на около 30 години също получи такива симптоми - повръщане и я приеха за една нощ в клиниката.

# 126
  • Плевен
Aз се чудя дали да почиваме лятото в Турция или на о-в Тасос. Май клоня повече за Турция обаче Thinking
Ще бъдем с детето и много се притеснявам да не се разболее,това ми е най голямата грижа,като избирам почивка.
В Анталия през юни нормални ли са температурите за плаж? Знам, че юни, юли и август са страшни жеги.

Дудинка,доволни ли сте от Кущур?

# 127
  • София

Дудинка,доволни ли сте от Кущур?

Много  Peace
Ние бяхме от 29,08, кажи го септември, всеки ден гледахме Т на таблото до басейна - движеше се между 43-46 градуса, но въобще не се усещаше че е такава Т  Laughing

# 128
  • София
А през май как са градусите ?  Thinking

# 129
  • Пловдив
Момичета, за мен в Анталия е най-добре да се почива септември.
Две лета работех към туристическа агенция там, като представител в хотели. Имам наблюдения от Белек и Кемер (по-точно Белдиби). В Кемер влажността е много висока и жегата се понася много турдно. В Белек и Сиде е по-добре, но май месец водата е още хладна навсякъде в Анталия. Септември и температурите на въздуха са по-поносими, и морето е много топло.

# 130
  • София, България
много си права  Crazy
ама какво чакане ще е до септември  Blush

# 131
  • Пловдив
много си права  Crazy

Даааа, а руснаците почваха да идват от април. На 2-ри април сме посрещали самолет с туристи  Wink

# 132
  • София
О не, септември е твърде далеч, а и кога ще си нося тена ?!  Wink За мен юни е най удачното време, ако котка не ми мине път (пу пу).  Laughing

# 133
  • Пловдив
жгмъц, ако е юни от 15 до 30-ти е най-добре Wink

# 134
  • Плевен
няма изчакване нараво Laughing
Не се бях сетила,че юни водата ще е студена.

Общи условия

Активация на акаунт