На море в Турция - all inclusive (тема 3)

• 57 907
  • 466
  •   1
Отговори
# 165
Това с аниматорите е все съЩата картина, където и да отидеШ. Не са виновни рускините  Wink Най zле било в Тунис, скоро покаzаха по ТВ 2 млади жени на по4ивка там и целият персонал в хотела не ги оставяШе на мира  Crazy

Впро4ем руснаци. Мой агент (тур.) ми каzа, 4е се носили слухове, 4е руските туроператори масово върнали легла иz турските хотели, които купили преz есента, явно поради криzата о4акват голям спад.

# 166

Впро4ем руснаци. Мой агент (тур.) ми каzа, 4е се носили слухове, 4е руските туроператори масово върнали легла иz турските хотели, които купили преz есента, явно поради криzата о4акват голям спад.

Миналата седмица бяхме в Египет и от Тез тур се оплакаха, че рязко са намалели руснаците там, няма и много нови записвания.
Може би и за Турция е така.

# 167

Миналата седмица бяхме в Египет и от Тез тур се оплакаха, че рязко са намалели руснаците там, няма и много нови записвания.
Може би и за Турция е така.

Да, предполагам. Жалко zа руснаците, 4е така ги ударила криzата, но zа вси4ки нас е добре, в смисъл 4е Ще имаме по голям иzбор на хотели и е напълно въzможно да има добри промоции, особено zа zаписвания Ласт Минът.

# 168
  • Плевен
Дано и цените са прилични,като има отлив на туристи.

Не може ли в първя пост да запишем хотели от които има много доволни, но не знам да не е реклама и изобщо дали е удачно. Защото така всеки пише доволен съм от този,от онзи хотел и после голямо търсене пада.

# 169
Дано и цените са прилични,като има отлив на туристи.

Не може ли в първя пост да запишем хотели от които има много доволни, но не знам да не е реклама и изобщо дали е удачно. Защото така всеки пише доволен съм от този,от онзи хотел и после голямо търсене пада.

По принцип това е 4удесна идея, може и да се направи списък, кой къде е по4ивал, но постовете могат да се редактират само zа кратко време  Sad Най добре е да направим списък другаде, с линк към него в темата  Thinking

# 170
И аз съм на мнение, че тази година ще почиваме много по-изгодно от миналата или по-миналата.Дано само нашите представители реагират адекватно. Да не забравяме, че все пак сме в БГ и нищо чудно да реагират по  обратния, от очаквания  начин (да увеличат цените).

# 171
  • Плевен
Tatjana , няма значение как,просто по някакъв начин да си направим списък с хотелите,а де да ровим постоянно,че скоро сигурно ще се включат доста хора и ще има много писано. Дано и другите кажат какво мислят.
Цве_те, дано да не ни изненадат с високи цени,но и тук кризата се усеща,та си мисля,че ще са адекватни.

# 172
  • София, България
Можем да направим списъка, както е в темата за Египет  Blush
така ще имаме инфо за всички хотели, които са обсъждани.
Преди 2-3 дена отделих време да прочета предишните теми - много хотели, много чудо има  Mr. Green

Татяна, аз и на това се надявам - тази година да има ласт минити  Flutter
За нова година за пръв път имаше  Peace  Сега разбира се , всичко зависи от трактовката на бг тур агентите за това що е криза и как се ценообразува по време на такава.   

# 173
идеята за списък на хотелите е много добра  Peace

# 174
  • София
Вече има оферти. http://www.tours-club.com/i.php/na-more-turcia.html

идеята за списък на хотелите е много добра  Peace

Peace

# 175
  • София, България
отварят се цените за 2007  Tired

в астрал имат вече някакви ценички за индивидуален транспорт.
но ми се вижда скъпо  Crossing Arms

# 176
Ами хайде да направим един списък. Предлагам всеки който иска да се впиШе в него, да цитира и списъка до тогава (дано ме раzбрахте) и в новата тема да се слага на 1ва страница.

Hotel Barut Lara Spa & Suites , Лара (Анталия) - Тatjana, септември 2008год.

# 177
Ами zависи zа какви цени са се спаzарили с турските хотелиери.

Според мен, но мога да греШа раzбира се, Ще има много ласт минът оферти това лято. Сега цените Ще са нормални/високи, понеже цените и броят на стаите бяха договорени отдавна.

# 178
  • София, България
И аз така мисля!
Това лято ще е игра на нерви  Flutter

# 179
  • София
отварят се цените за 2007  Tired

Хм, наистина. А пише Турция 2009. Confused
Всъщност има за тази година http://www.tours-club.com/i.php/na-more-turcia/hotel.html?hid=33 … 2625&oid=1983

Турците са находчиви, така че според мен (надявам се  Laughing) може да коригират цените според ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт