На море в Турция - all inclusive (тема 3)

• 57 891
  • 466
  •   1
Отговори
# 180
  • София, България
явно в момента работят по нанасянето на цените  Simple Smile

# 181
По повод цените, да ви разкажа какво се случи мин.година.
Правя запитване за определен хотел в 4 фирми,получих разлика от 150 евро.
Не се доверявайте само на една фирма,най-изгодна цена ми даде фирма, който почти не се споменава във форума.

# 182
Здравейте,
   това е първият ми пост във Вашия форум, сигурен съм,  че няма и да е последния Simple Smile
Относно цените на Турс Клуб (работя там) мога да кажа че са актуални към момента. Завишение има. В зависимост от хотелите завишенито е от 20 до 70 лева. Цените за Кущур са с по 200 лева отгоре. Завишенията са от Турска страна не от Български. И тази както и през изминалите години.
При интерес за почивки в турция мога да съдействам и за макар и минимални намаления, като намаленията за Деца могат да са и по сериозни.
Към момента тече кампания по Ранни записвания с намаления за записвания до 28.02 (100% плащане до 30.03) и до 30.04 (100% плащане до 30.05). Много от хотелите има промоции плащаш 6 спиш 7 нощувки но те не са отразни в сайта просто защото доста ще се усложни. За тези които немогат от сега да си планират почивките... 4 и 5 звездните хотели пускат около края на март началото на април т.нар. Шокови Цени... но само в случай че не са си запълнили базата за Юни месец Simple Smile

С това мога да помогна дано не е сметне за реклама (нищо че си е Simple Smile )

# 183
  • София, България
докато не направиш 50 мнения няма да можеш да пишеш пак  Wink
/да не се чудиш какво става/
иначе аз по миналогодишните цени видях, че наистина имате намаления.
това е похвално  Peace

# 184
Здравейте,
   това е първият ми пост във Вашия форум, сигурен съм,  че няма и да е последния Simple Smile
Относно цените на Турс Клуб (работя там) мога да кажа че са актуални към момента. Завишение има. В зависимост от хотелите завишенито е от 20 до 70 лева. Цените за Кущур са с по 200 лева отгоре. Завишенията са от Турска страна не от Български. И тази както и през изминалите години.
При интерес за почивки в турция мога да съдействам и за макар и минимални намаления, като намаленията за Деца могат да са и по сериозни.
Към момента тече кампания по Ранни записвания с намаления за записвания до 28.02 (100% плащане до 30.03) и до 30.04 (100% плащане до 30.05). Много от хотелите има промоции плащаш 6 спиш 7 нощувки но те не са отразни в сайта просто защото доста ще се усложни. За тези които немогат от сега да си планират почивките... 4 и 5 звездните хотели пускат около края на март началото на април т.нар. Шокови Цени... но само в случай че не са си запълнили базата за Юни месец Simple Smile

С това мога да помогна дано не е сметне за реклама (нищо че си е Simple Smile )

Защо таз година децата до 12 год. се таксуват? newsm78
пиши ми на лични ,защото не можеш да пишеш в тази тема докато не направиш 50 мниния

# 185
Цените за лято 2009 в Турция още не са ясни. В началото на следващия месец ще бъдат качени, това е инфо от туристическа агенция. В момента усилията са им насочени към Св. Валентин и мартенските празници. Лятото тепърва предстои. Wink

# 186
Цените за лято 2009 в Турция още не са ясни. В началото на следващия месец ще бъдат качени, това е инфо от туристическа агенция.
По сайтовете на някои даже още им седят новогодишните оферти.... #Crazy

# 187
идеята за списък на хотелите е много добра  Peace

И аз подкрепям цс две ръце ще бъде много полезно Simple Smile

# 188
  • София
И на мен ми се иска тази година да се разнообразим с море в Турция, така че ще следя темата с интерес. Страхотно е, че има кой да сподели и препоръча.

# 189
Момичета вижте тези цени http://astralholidays.bg/2005/main.php?season=31&country=7&a … rt=110&xx=426.
Според мен има грешка... Shocked

# 190
Защо се учудваш? Това са цени за една нощувка. За разгара на сезона в Топ Капъ е 100евро, за 7 нощувки е 700 евро  Thinking

# 191
  • София, България
Специално тези хотели се водят много много скъпи  Peace
ама и Астрал са се оляли с тези цени на нощ.
и това е без траснпорт - ама нищо ще им дойде акъла по някое време.
На тези цени няма кой да почива.
Но пак повтарям - това са само хипер ултра мега лукс хотели с голфове и т.н

# 192
Абе, не са чак толкова хипер мега ултра лукс (някои са, ама Топ Капъ не) за 700 евро, отделно 100-200 евро самолет и още малко летищни такси и много му идва тази цена на този хотел. Много е скъпо!

# 193
  • София, България
Pina  Mr. Green
абе аз точно за този хотел знам че не е хубав, но си казах - айде да не се правя на толкова изискана  Joy
Иначе в топ капъ и на половин цена не бих отишла.

# 194
О, аз пък съм най- малко изискана, все по евтини хотели ходим, но за тази цена човек трябва да става много взискателен.
Според мен Астрал пускат това за сега, който иска да ходи извън сезона, индивидуално. После ще има пакети на други цени.

Общи условия

Активация на акаунт