На море в Турция - all inclusive (тема 3)

• 57 857
  • 466
  •   1
Отговори
# 195

Учудих се защото преди това гледах много прилични цени, които вкл.и самолетни билети за там /е, други хотели но пак *****/. За миналото лято бяха. Peace
Явно от 5 до 5 звезди има огромна разлика. Това е едно от обясненията.
Другото е - ПРОБВАТ. И третото за което се сещам е да вдигнат яко цените, но това противоречи на световното финансово състояние.. newsm78

# 196
Определено от 5* до 5* има разлика. Различен клас, различни вериги... Някои 5* са като 3 *, а съм била в 3* по- хубав от 5* и т.н.

# 197
Абе мацки не четете ли или не разбратхте? newsm78
СПЕЦИАЛНО писах малко по-назад в темата, че сега цените на Астрал ( с които лично говорих по телефона) са за ако някой иска с редовните полети и нищо още нямат като идея за чартърите, които заедно с АКТУАЛНИТЕ цени и на всички останали хотели в Анталия ще излязат в КРАЯ НА ФЕВРУАРИ ( за момента имат за съвсем малък брой оферти). След като го написах това, помня, че Tatjana се учуди защо в БГ толкова късно се подготвят офертите.

И последно по този повод - цената, обявена за РИКСОС Белек в момента на сайта на Астрал е ПО-НИСКА, от колкото беше миналата година с чартъра за периода края на Април - Май.
Тогава излизаше за двама възрастни и дете до 6 около 2200 Евро с таксите.
Сега е под 2000 за 7 нощувки по цените в сайта ( с редовен полет за същия период).  Thinking

# 198
  • София, България
Цените във сайта включват само нощувка - няма транспорт!
пише - собствен транспорт /никакъв билет не е включен/

http://astralholidays.bg/2005/main.php?mm=1&season=31&co … .x=41&sf3.y=3

# 199
дори и така да е - цената на билета няма да е 500 Евро за 2-ма с дете на 5, така че пак е по-изгодно ( сравнявам само за Риксос)

# 200
Ето тук имат готови оферти    http://www.tours-club.com/i.php/na-more-turcia.html

# 201
Някой ще почва ли да прави темичка за хотелите newsm78.. Офф защо още се мотат нашите турооператори  с офертите незнам...  Tiredнямам тъпрение вече!

# 202
"Цените не са актуални!!!!"
Вижте: http://www.tours-club.com/i.php/na-more-turcia.html  Laughing
Тъкмо се зарадвах.

# 203
Някой с впе4атления от Blue Waters Club, Side - Sorgun?

# 204
А някой има ли впечатления от хотелите на Tez tour от веригата Amara world?Миналата година бяха с доста изгодни оферти.

# 205
Ли4ни впе4атления нямам, но все 4увам много добри отzиви zа хотелите на веригата Амара  Peace

# 206
  • Пловдив
А някой има ли впечатления от хотелите на Tez tour от веригата Amara world?Миналата година бяха с доста изгодни оферти.

Всичките от веригата Амара си струват. Аз бих отишла обаче в Сиде.

# 207
  • София, България
Ли4ни впе4атления нямам, но все 4увам много добри отzиви zа хотелите на веригата Амара  Peace
да, казват, че са страхотни хотели, но имайки предвид клиентелата/90% руснаци/ не благодаря  Wink

# 208
да, казват, че са страхотни хотели, но имайки предвид клиентелата/90% руснаци/ не благодаря  Wink

Мда, и мен това ме отблъска  Mr. Green

Ти нямаШ ли мнение zа Блу Уатерс? В теб ми беШе надеждата  Blush

# 209
  • Пловдив
Някой с впе4атления от Blue Waters Club, Side - Sorgun?

Хубав е макар и старичък. Аз по принцип не обичам Club хотелите. Къщичките, които се водят вили или бунгала никак не ми допадат. Е вярно, че той има и Main building, но си имам едно наум за HV хотелите.

Общи условия

Активация на акаунт