На море в Турция - all inclusive (тема 3)

• 57 853
  • 466
  •   1
Отговори
# 450
  • София, България
може и това да е  Mr. Green
вече нищо не ме учудва  Mr. Green

# 451
може и това да е  Mr. Green
вече нищо не ме учудва  Mr. Green

Mr. Green

Ина4е цените.....ами тук си е по евтино, а хем полета е много по дълъг  Crazy Уляха се, zа пореден път.

# 452
  • София, България
аз няма да резервирам така  Peace
направо лудост. Цените от миналата година са с 20% нагоре/поне/
Татяна, моля те понеже не се ориентирам на немски ако можеш да ми покажеш линк към немска агенция за началото на юли за Барута / да плащам и да се приключва с мъката/

# 453
  • София
аз няма да резервирам така  Peace
направо лудост. Цените от миналата година са с 20% нагоре/поне/
аз не помня много цени от м.г., ама за Симена Сън Клуб холидей вилидж цената е същата като миналата година  Rolling Eyes аз си запазих места в самолета сега ще избирам хотел.

# 454
  • Бургас
Оф сега като разгледахме на АКва и пак се преориентирахме към СПайс и СПа хотел...малко по-скъпо е от летунията,ама изглежда страхотно Embarassed

По4вам да пиша майли на вси4ки да видим кой какво ще ми отг...и после се от4итам smile3523

# 455
  • София, България
Оф сега като разгледахме на АКва и пак се преориентирахме към СПайс и СПа хотел...малко по-скъпо е от летунията,ама изглежда страхотно Embarassed

По4вам да пиша майли на вси4ки да видим кой какво ще ми отг...и после се от4итам smile3523

стискам ти палци  Heart Eyes

# 456
  • Germany
Ще се включа и аз да ви следя, че ми се иска живот и здраве септември да отидем и ние. Мислим да идем с 2те деца, бебока живот и здраве ще е на 3 месеца. Да ми препоръчате конкретно място? 

# 457
Здравейте маминки,

Насочихме се окончателно към Летуния Голф в Белек...

Още 4акаме оферти,но най-отзивчиви до сега при нас се оказаха- онтравъл..Сега да се от4ета:

за периода 23 май тръгване за 7 дни ,билети самолетни,мед застраховка и трансфери ,като си доплащаме по 50 летищни такси.цената е 570 Е(това е за двоина стая на не 4овек) при резервацич до 28.02 и плащане на 50 % до 15.03

Такаа сега идва интересната оферта на Алматур за същия хотел,същия период -  648 Е,като пак си заплащаме летищни такси..

Айде сега кажете ми що за разлика в цените от 78 Е на 4овек отгоре в Алма Crossing Arms

Сега се 4удим да резервираме ли в онтравъл или да из4акаме и АЛфа ooooh!

Някой пове4е инфо за Летуния тази година??  bouquet

Хотел *** Курорт Стая Вид стая Турист Хр. Нощ. Цена Места в хотела Места на полета Места на обратния полет Информация по офертата Всички цени за хотела
 Letoonia Golf Resort  5* HV1  Белек  стая с две легла  бунгало  възрастен  SAI  7   568Eu (1111лв)   Да  Да  Да  Ранни записвания Анталия 7 нощ.  Цени >
 Letoonia Golf Resort  5* HV1  Белек  стая с едно легло  бунгало  възрастен  SAI  7   777Eu (1520лв)   Да  Да  Да  Ранни записвания Анталия 7 нощ.  Цени >

Да не би да грешиш, в Алматур цената е за човек настанен в двойна стая, а не за стая?Не ми се вярва Онтравел да дават два пъти по-ниски цени.

# 458
Аз ще изчакам и Тез тур,и тогава ще реша.
Знаете ли каква е цената на самолетния билет до Анталия?

# 459

Айде сега кажете ми що за разлика в цените от 78 Е на 4овек отгоре в Алма Crossing Arms

това не истина, докога ще има разлики на цените в БГ, като хотела е един и същ. ако от разликите си формират печалбата фирмите  #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Това е точно така,както бях писала по напред,мин.год. получихме оферти с разлика от 130 Евро

# 460
  • Бургас
цените ,които алма ни пратиха са за 4овек в двойна стая- не за стая (горе пак в бързането съм добавила някакво "не" ,което е излишно...Мисълта ми беше,4е за същите условия онтравъл дават с 80 Е по ниска цена пак за 4овек в двойна стая...Писах им пак потвърдиха същите цени Whistling

Сега се насо4ихме към Спайс и 4акам отговори....да видим пак ли ще изко4ат с разлики newsm78

siniapro дай мейл да ти пратя офертите на двете фирми...и аз бях удивена Shocked

# 461
Аз ще изчакам и Тез тур,и тогава ще реша.
И аз така...

# 462
сега сравних цените с тези от миналата година с около 200 евро нагоре са  Tired

# 463
  • Бургас
ай стига бе ooooh! ooooh! ooooh!

# 464
Искам и аз през немско при това положение  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт