На море в Турция - all inclusive (тема 3)

• 57 871
  • 466
  •   1
Отговори
# 270
нади_миши, tsve_te, захванали сте се с огромна работа, но пък наистина ще е от голяма полза. Страхотни сте!
За добавянето на хотели в първия пост - честа практика в Отчетни е да се направи регистрация във форума с едно общо име, примерно Турция Simple Smile и обща парола, която да се обяви в темата и така всеки може да добавя инфо, за хотел, от който има впечатлиния на първа страница. Естествено в Отчетни пишем съвсем ограничен брой мами, само 25-30 и повечето се познаваме, така че няма риск от някоя поразия, или нарочно изтрити снимки или информация. Тук е малко по-сложно, защото влизат страшно много хора, но все пак и това е вариант.

# 271
Аz имам оЩе една идея  Sunglasses Можем в първия пост да слагаме неЩо като календар на по4ивките, в който да пиШем кой кога Ще по4ива и къде.

# 272
Между другото, ние в момента клоним към Amara Beach Resort в Side-Colakli. Някой да zнае неЩо zа него?  newsm78

# 273
Между другото, ние в момента клоним към Amara Beach Resort в Side-Colakli. Някой да zнае неЩо zа него?  newsm78
И аз съм се насочила на там, но не съм срещнала конкретни отзиви за този хотел в форума!Момичета страхотни сте!Браво!

# 274
  • Пловдив

Ако си склонна да преживееш руснаците ще е една много хубава почивка. Както по-напред писах- за мен лош хотел Амара няма.

# 275

Ако си склонна да преживееш руснаците ще е една много хубава почивка. Както по-напред писах- за мен лош хотел Амара няма.

Ами то4но това ме иzненада. 4етох на дълго и Широко в холидей4ек и вси4ки писаха, 4е мноzинството туристи са немци, по4ти нямало много руснаци.

# 276
  • Пловдив
Ами то4но това ме иzненада. 4етох на дълго и Широко в холидей4ек и вси4ки писаха, 4е мноzинството туристи са немци, по4ти нямало много руснаци.

Имайки предвид, че Амара са собственост на ТезТур, а Тез са турско-руска фирма няма как да са повче немци. Това е един от базовите хотели на Тез, което значи, че 70-80% от стаите се запълват с техни туристи руснаци. През зимата 100% съотношението е 80:20 в полза на немците.

# 277

Имайки предвид, че Амара са собственост на ТезТур, а Тез са турско-руска фирма няма как да са повче немци. Това е един от базовите хотели на Тез, което значи, че 70-80% от стаите се запълват с техни туристи руснаци. През зимата 100% съотношението е 80:20 в полза на немците.

Не искам да споря камо ли да се zаяждам, но в отzивите в холидей4ек пиШе съвсем друго. ПиШе ясно, 4е ТУИ имат голям контигент стаи там. 98% от немските туристи го препоръ4ват с обЩа оценка 5,6 (6,0 е най високото), и това едва ли е въzможно, ако мноzинството гости са от Русия  Laughing ПиШат, 4е преz септември/октомври около 20% на гостите били руснаци, преz лятото пове4ко, но мен ме интересува септември  Wink

# 278
  • Пловдив
Tatjana, летноят сезон 100% е с повече руснаци, а зимният с повече немци. Така е във всички целогодишни хотели. Например Риксос хотелите зимата са пълни само с немци. Отливът на руснаците по Анталийското крайбрежие започва от 10-ти септември някъде. Казвам го от лични впечатления. И двете лета бях там от края на март до началото на октомври.
За Амара ще се обадя лично да проверя как стоят нещата, но за жалост чак по средата на март, защото тогава заминават познатите ми за откриване на летният сезон.

--------------------

Редактирам се да кажа, че през 2007-ма и 2008-ма е бил базов на немски тур-оператор. За тази година както казах ще имам онфо по-късно.

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 13:20 от _Пепи_

# 279
Мерси много, Пепи  Hug  Да,то4но така, миналото лято е бил баzов на ТУИ. Зна4и веzните клонят оЩе пове4е към него. Сигурно Ще реzервираме скоро, понеже до края на месеца са ранните zаписвания  Wink

# 280
  • София
Здравейте.А има ли някъде ориентировъчни цени за Амара,нямам претенции къде.
Интересувам се за семейство с 2 деца(на 2 и та 5г.)
Ще съм много благодарна,ако някой сподели,дори и от миналата година.  bouquet

# 281
# 282
  • София
Благодаря ти,но не можах да се ориентирам,както и да е,със здраве,ще търся друг начин.

# 283
Миналата година излизаше екскурзията някъде около 260-280 евро на човек за 7 нощувки,само за транспорта не съм сигурна дали беше със самолет или с автобус.А деца до 12 год се настаняваха безплатно в Амара.

# 284
ТУИ предлагат Амара Бий4 от 64? на ден на 4овек, със собствен транспорт, с Ол Инклуzив.

Общи условия

Активация на акаунт