Навън студено стана вече, а в нас расте си ДЕКЕМВРИйското човече

• 14 533
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Йоанка дано всичко е минало добре  fingerscrossed и си се поуспокоила   PraynigЧакаме да пишеш след записа.

# 211
Есес, всички термометри мерят и по свивките, не само в дупето, така че спокойно! Peace Ако много държи на точност без дупе /не знам къв е проблема, ма то мъжете си падат малко с предразсъдъци/, може да изкиха по-солидна сума за ушен. Grinning

# 212
Йо, пиши какво са ти казали, че май всички много се притесняваме за тебе  Praynig
А мен днес така ме боли главата, отдавна не ми се е случвало   Weary

# 213
Йоанка, ще следя форума, за да видя дали си се успокоила. Надявам се бебчето да си е спинкало и сега вече да е добре! Praynig
Днес лекцията беше интересна и най-вече заради лекторката. Винаги е забавно с нея.  bouquet Погледнах програмата и видях, че този месец няма тема "Дишане по време на раждане" а този месец е имало в други градове Confused
За дрешките бих ви препоръчала магазин Слънчице в Люлин до кооперативния пазар. Цените са много добри-гащеризони плюшени с картинки-12-13лв. бодита по 5лв. Продавачките са много любезни и компетентни.Има абсолютно всичко- от помпа за кърма, колички и т.н.

# 214
eternity и Йоана да се отчетат, че вече ги мисля и двете....   Praynig

мис Аги - записах те!

# 215
Добър вечер от мен  Hug

6u6inka, имам молба към теб: моля те да погледнеш в този гайд, който донесе днес (нали беше твой  Embarassed ) някакъв адрес на фирма ДИМА-М91 ООД, харесахме си с djudjana термометър + влагомер + лампа, че и пееше даже (струваше 55 лв.). За жалост в нета не намирам нищо за тази фирма, много странно  newsm78

Йоанка, какво става? стискам палци  Praynig

Ники, Алекс как е, оправи ли се вече от инфекцията?

Лека вечер на всички мами  Hug

# 216
Кика, нищо против, но откъде разбра, че съм Мис Аги? Joy

# 217
  • София
Аз от сутринта като съм излязла ей сега се прибирам с разбойника Борис. Той вилнее в кухнята, та имам 5 минутки да чета и пиша.  Joy

За Малтофера - пише, че предизвиквал киселини. Другото не ми пречи. С първата бременност пих ампули, така че ми е ясно. Но днес съм ок, нямам никакви киселини. Аз говорих с една хематоложка и тя ми каза, че нямало смисъл да се пие повече от 1-2 таблетки на ден, защото организма си вземал необходимото количество и изхвърлял останалото.

За магазинчетата по Иван Асен - да, от дясната страна са и двете, посока от Орлов мост към Румънското посолство.

За Щъркел - аз съм му голяма фенка. Като отидеш и всичко можеш да си купиш, без да обикаляш 1000 магазина.

Йоанка, мисля те много. Този Балев като видя ниски тонове нищо ли не каза? Не те ли прати на друг преглед??? Стискам палци всичко да е наред и бебето да е спяло.  Praynig

# 218
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Hug Hug Hug

Стаси, точно доц. Балев веднага ме прати на запис.
Тоновете варираха между 112 - 150.. Долната граница е малко притеснителна, но ще ги следя вече по-честичко. Поне доки ми каза при най-малкото притеснение да отивам да мерим тонове. Първите 10 мин. бяха ниски - 112-120 уд./мин., но после се размърда беба и скочиха. Явно е нормално да има такива разлики, стига да не се случва често. Каза ми още, че трябва да чувстваме бебчетата поне  8-10 пъти дневно. Ако не усещам движения - да побутвам корема или да се въртя настрани.

Иначе от ФМ вчера - Балев похвали беба, че е пораснала много  - 1850 г., и ми каза да се готвя за по-дебело бебе Simple Smile

Eternity, с теб какво става? Всичко наред ли е? Praynig

# 219
Привет момичета-кокичета,

Радвам се, че сте добре и се надявам да е все така до края.

yoyoana радвам се, че сте добре. Притесних се.

Алекс, да чукам на дърво пребори инфекцията. Сега пак се опитва да диша сама. Наддаде малко тези дни, но заради инфекцията задържа малко. Да ви кажа, че пъпчето ни е паднало и понеже е паднало заедно с централния катетър не го знаем къде е. Нищо на късмет да й е. Тя вчера влезе в 32 г.с. милата душичка, Бог да е с нея.

# 220
Кика, нищо против, но откъде разбра, че съм Мис Аги? Joy

От теб!  Laughing

Йоана, радвам се, че всичко е ОК.

Остана да донесат добри вести и за eternity!  Praynig

# 221
Ох Йоанка,изплаши ме,дано да е било временно само Praynig Praynig Praynig..Аз от днес съм също доста притеснена,не усещам бебо толкова често като преди и е един муден.Дано само да спи и всичко да си е на ред Praynig Praynig Praynig.Мами,при мен забелязвам,че когато се движа за по-дълго време или пътувам с кола на пример,след това бебо е много кротък и се раздвижва чак на другия ден.При вас така ли е,дали е нормално Thinking?
Още повече днес ми стана доста зле и чак като повърнах ми светна.На вас ушите глъхнат ли ви,моите глъхнат нон стоп,след половин час разходка и вече е ужас,трябва да легна и тогава се оправят ooooh!
Много стана с оплакванията,хайде лека вечер от мен Hug
Ники,много се радвам за малката бузанка,да наддава все повече ,за да може мама и тате скоро да я мачкат и гушкат Hug Praynig Hug

# 222
  • Велико Търново
Момичета усещам едно боцкане в пъпа като се движа, а понякога и вътре ниско долу ме боцка така. Днес и миналата седмица казах това на доктора, но той не каза нищо по въпроса. На вас случва ли ви се като ходите? Незнам да се притеснявам ли? newsm78

# 223
  • София
Йоанка - извинявай за Балев, не съм прочела явно.....Много се радвам, че всичко е наред!

Ники - борбена е Алекс, стискам палци, има в нея огромно желание за живот!

# 224
Алекс е нашия  герой !!! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт