Има ли мами за месец ЮЛИ 2009?

• 15 039
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм Стрелец, а мъжо Овен - голяма комбинация сме!Бъдещият батко е Дева, като дядо си!
Фолиева пия по едно хапче на ден - Неофолик!

# 196
  • София
Ох Гале аз даже по две кафенца си позволявам на ден, а и ми се пуши понякога:( Ама се въздържам, дръпвам си по веднъж на ден колкото да ми мине мерака и така...за бой съм!!!

Относно зодиите мойто мъж е дева, а аз съм лъв. Както май бях писала обаче, баща ми е роден на 05.07, когато ми е термина (по мой изчисления) - много яко:)

Момичета, исках да ви попитам по колко фолиева киселина пиете на ден? Противоречиви мнения срещам относно дозата и за това реших да се допитам до вас.
Felicity, аз по едно кафе сутрин пия, носе чудя дали и него да махна , а за пушете и дума не става. опитай се да не мислиш за цигарите. а за фолиевата киселина, аз пия по 0.40 мг на ден неофолик  - 1 хапче и така от преди 5 месеца  Party ако доктора каже друго ги увеличавам

# 197
Аз пия по едно хапче Folacid на ден - 0.4 мг. Още като решихме да правим бебе гинеколожката ми препоръча Folacid. А относно кафенцето - намалих до 1 на ден и то е мляко с една мааалка лъжичка нес (колкото за аромат). А цигарите от година почти съм ги отказала, припалвах само от време на време, но от както видях двете чертички не съм си и помисляла за цигара. Това ми е голям стимул да не пуша.

# 198
За зодиите - ние и двамата сме Дева. А майка ми е родена в началото на юли - 6-ти.

Аз пия по 1 хапче фолиева - Фолацид или Неофолик, каквото има в аптеката, но все пак, ако има предпочитам Неофолик, защото на блистери ми е по удобно, отколкото в шишенце!  Peace
По 2 или повече се пият по лекарско предписание и преценка.

Аз досега съм пила и 2 пъти но-шпа, ако усетя някакви по-различни болки, не вреди, да ми е по-спокойно.

Вие как сте със сексуалния живот сега?  Embarassed

# 199
  • София
Благодаря ви много момичета. На мен ми препоръчаха Неофолик по едно на ден, но приятелка!! Нали ви бях писала, че при първи преглед докуи нищо не каза за фолиева киселина, което ме изуми - мисля, че трябва да потърся друг лекар:(.
А относно кафето и цигарите - няма да се давам я, гледам да не мисля:)) Проблемът е, че не ми се гади, не повръщам и за това малко по-трудно стават нещата, но не е невъзможно Simple Smile

# 200
  • София
Сиси, нещата със секса при нас много куцат  Joy мен хиче не ми се прави, а мъж ми и той уморен от този ремот. правим си уговорки почти всеки ден за вечерта, ама вечерта заспиваме  Joy Joy нямам желание защото сега постоянно мисля за други неща и това остава на заден план, четох някъде , че една бъдеща мама разбрала , че е бременна защото искала постоянно да прави секс, при мен е обратното  Joy ама какво да се прави  Crazy

# 201
  • в мечтите си
Здравейте и от мен...
И аз ще съм във вашият отбор ако ме приемете...незная все още в коя седмица съм,по калкулатора излиза термин 3-ти юли.Дотук добре,само дето не мога да се зарадвам напълно  Confused ...само преди време бях в отбора на "майки юли 2007" ..т.е. имам син на 1г.и 4 месеца...оле незнам как да реагирам радвам се ,а и ми се плаче...исках малко свобода за себе си а сега отново започва всичко отначало..много ме е страх  Cry

# 202
Честито Мixilena! Разбира се че ще те приемем!Добре дошла и леко бременеене!
Нормално е да си със смесени чувства с тази малка разлика!

# 203
mixilena, добре дошла!   bouquet И по-ведро, децата не са тежест, а Божи дар! Разликата ми се вижда напълно нормална! И виж didikar, нейното първо детенце няма 9 месеца даже! Wink Успех и пожелавам лека и безпроблемна бременност!

galeto123, ние правим, всъщност само няколко пъти след двете чертички, но нещо не мога да се отпусна.

Felicity81, попитай първо лекаря си защо не ти е казал да пиеш още по време на опитите, но наистина това говори, ако не за непрофесионализъм, то за разсеяност, безотговорност, а това не са малко причини, за да го смениш!  Peace

# 204
Добре дошла Михаела!  Hug

Моят мъж е зодия риба, аз дева, Ивчо е овен, а близнаците ще са рачета.

Да момичета видяха две точици.
Вчера малко прокървих и ще се наложи да вземам хормони и но-шпа, но мисля, че не е много страшно. Първите три месеца с първата бременост ги карах така, явно ще е така при мен. Още не мога да го проумея ще си имаме близнаци  Laughing Отивам пак да лягам и не пишете толкова много, че не мога да ви изчета  Wink

# 205
Добре дошла  mixilena . Леко бременеене ти пожелавам и не се притеснявай, ще се справиш. Все пак докато се роди новия бебок баткото ще е на 2 годинки, а това е една нормална разлика според мен.

Ети страхотна новина. Да са ти честити двете точици.

# 206
Ееееххх, Ети!!!!! Толкова много се радвам! Hug Браво! Това е чудесна новина!
Вярвам, че всичко ще е наред!!  Hug Пази се много сега!
Очаквахте ли го?

# 207
  • София
Добре дошла Михаела!  Hug

Моят мъж е зодия риба, аз дева, Ивчо е овен, а близнаците ще са рачета.

Да момичета видяха две точици.
Вчера малко прокървих и ще се наложи да вземам хормони и но-шпа, но мисля, че не е много страшно. Първите три месеца с първата бременост ги карах така, явно ще е така при мен. Още не мога да го проумея ще си имаме близнаци  Laughing Отивам пак да лягам и не пишете толкова много, че не мога да ви изчета  Wink
Ети, ети хахахах ,, лелелле колко се радвам..... чета близнаци, и викам ама аз кога пропуснах, че си казала...лелел ети много съм щастлива за теб , браво  браво   bouquet и аз си мисля, че ще имам близнаци, това е божи дар , ох ще се разплача

# 208
  • София
Ети , всичко ще е наред ! Почивай си и се радвай на щастието си.
Много се радвам...
Михаела, добре дошла и на теб и лека бременност!!! всичко ще бъде наред и при теб, ще се справиш . нашата разлика със сетра ми е 1год и 4 месеца и е много хубава разлика. Честито!

# 209
Здравейте момичета   bouquet
Страхотни новини Ети-да ти растат точиците и скоро да ги видиш като човечета
 Точно днес си мислих това - какво ще е ако и моите са две  Laughing Ще лудна
Михаела честито и по ведро - ти се оплакваш,че сега детето ти е на 1,4г. а моята дъщеря ще е на толкова като се роди живот и здраве второто  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт