Има ли мами за месец ЮЛИ 2009?

• 15 100
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Диди, спокойно мила!Ще видиш в петък как ще се похвалиш, че си видяла своята точица и че всичко е ок! Hug

# 181
Моми4ета, малко съм объркана, ако можете помогнете ми! Нещо немога да си из4исля седмицата, в която съм. По калкулатора на БГ МАММА термина ми е на 09.07, и като въведох тази дата в един калкулатор за из4исляване на гестационните седмици, се оказа, 4е съм в 6-та.....възможно ли е. ето я таблицата за седмиците
http://baby2see.com/pregnancylength.html#weeks_into_months

Според този калкулатор като въведеш термин 09.07. показва 4 седмици и 5 дни - тоест пета седмица. Ти как  го определи шеста?

# 182
Добро утро и от мен  bouquet 

Ети чакаме те да прибавиш още една точица в нашата темичка smile3503

Диди изгони черните мисли, ако имаш такива и ще видиш колко бързо ще дойде петък Wink

Дзимби едно по едно ще чуем всичките сърчица Simple Smile На мен 13-ти ми се вижда далече, а за теб 20-ти........, но ще си чакаме това е Laughing

Диди пробвай ето тук да си изчислиш термина http://www.mamaibebe.com/calc.php

# 183
Ети, стискам много палци и чакам да пишеш!  Hug

paraskeva, аз като си въведа датата на последния цикъл ми излиза точно като на лентичката - 5 г.с. и 5 дни. А за термин - 2 юли. Провери дали правилно нанасяш данните!

didikar, сигурна съм, че точката ще е където трябва!  Hug

dzimbi, много често се случва направо като теб - за сърчице! По нетърпеливите искаме и точицата да видим.

djidjito, дано!  Praynig Хубави книжки си си купила, аз имам стари, но може й да погледна за други, на Спок ги имам също. А на мъжа ми му бяха подарили "Радостта да си баща". Simple Smile

# 184
  • София
Здравейте и от мен  bouquet
При мен всички калкулатори показват едно и също:) Дидикар, Джимби и аз исках да видя точица, но май направо за сърчице другата седмица  Praynig

Хубав ден на всички Heart Eyes

# 185
Аз точица видях миналата седмица, ама толкова бях притеснена от диагнозата на една докторка, че после като ми казаха, че имам точка и си е на мястото само си отдъхнах.Не можах да се зарадвам от страх да не стане нещо!Затова сега с нетърпение чакам 20!

# 186
Момичета сега в проблемно забременяване едно момиче ми писа, че при нея в началото била една точка, на втория преглед се появила и втора, а към края на втория месец и трета #Crazy #Crazy  И всъщност моята една точица може да не е само една  - вече още повече ми се иска да идав 13-ти

# 187
djidjito, аз точно това мислех вчера да те питам!! Но реших, че Стаменов ще ти каже, ако има вероятност да станат повече в последствие! Хайде дано са повече, желая ти го най-искрено!!  Hug

dzimbi, да сега се сещам, че беше писала! Сигурна съм, че на 20-ти ще се зарадваш истински!!  Wink

# 188
Благодаря ви, моми4ета! Явно нещо съм се объркала!Пак ще опитам...

# 189
  • София
Момичета сега в проблемно забременяване едно момиче ми писа, че при нея в началото била една точка, на втория преглед се появила и втора, а към края на втория месец и трета #Crazy #Crazy  И всъщност моята една точица може да не е само една  - вече още повече ми се иска да идав 13-ти
диди, всичко ще е наред, не се притеснявай , твоят петеък е само след 3 дни  Simple Smile сложи си лентичка , бъди уверена и ще сатне така, както искаш ти.

Джиджто, аз съм убедена, че ти ще имаш 2 дечица. Като каза, че е 1 точката си помислих, че другата не се е видяла  Simple Smile близнаци те чакат мамче  Praynig Книгите не са ми познати, но звучат интересно и са подробни, което е супер. аз вечер след работа се прибирам и едвам стигам до леглото, много ми се иска да си почета, ама нямам сили и спокойствие. още малко...

параскева, и аз си ги смятам точно. в пета седмица съм и 0 дни с термин 7 юли. нямам търпение да си направим списъка с термините , да мине 20ти ще си го пуснем, мисля, че тогава беше последния преглед на дзимби.

а вие пиете ли кафе, знам , че няма проблем по 1 на ден? А мъжте ви каква зодия са, моят е също рак а аз съм везни, тези раци ще ми разкажат играта  Joy да са живи и здрави  Wink

# 190
Едно, две колкото са  - важното е да е всичко да е наред, но си ме любопитничко де newsm03

Книгите си купих от книжарницата на последния етаж в мола на стамболййски - има голям избор

# 191
А за сведение- мъжът ми е зодия водолей, аз съм риби - той много ме слуша Mr. Green

# 192
Джижито и аз съм рибка  Simple Smile , а мъжа ми е стрелец.

# 193
  • София
А за сведение- мъжът ми е зодия водолей, аз съм риби - той много ме слуша Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green водолеите мъже са големи душички, често срещам вашата комбинация  Peace
а за книгите , аз когато имам време доста ровя в интернет така, че мисля да не купувам повече. 

# 194
  • София
Ох Гале аз даже по две кафенца си позволявам на ден, а и ми се пуши понякога:( Ама се въздържам, дръпвам си по веднъж на ден колкото да ми мине мерака и така...за бой съм!!!

Относно зодиите мойто мъж е дева, а аз съм лъв. Както май бях писала обаче, баща ми е роден на 05.07, когато ми е термина (по мой изчисления) - много яко:)

Момичета, исках да ви попитам по колко фолиева киселина пиете на ден? Противоречиви мнения срещам относно дозата и за това реших да се допитам до вас.

Общи условия

Активация на акаунт