Има ли мами за месец ЮЛИ 2009?

• 15 095
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Джиджи, честита точица и от мен. Лека бременност ти пожелавам и най - сладкото бебе на финала.

# 166
  • София
Честито Джиджи. Едно чудно красиво и здраво бебче ти желая Heart Eyes  newsm30.
Страхотно начало на седмицата:) Стискаме много палци на Ети утре и тя да ни зарадва така fingerscrossed.

# 167
Джиджи, толкова се радвам за теб. По-спокойна ли си? Съобщи ли новината на таткото. Поздравления за твоя доктор, създал е най-спецалната точица за много хора!   bouquet

# 168
Ей, Джиджи, развълнува ме!!  Hug Толкова много се радвам!!    bouquet  Каза ли ти точен термин?

Аз също съм на 13-ти за сърчице! Wink

Ети, стискам ти много силно палци за утре! Hug

Лека вечер!

# 169
  • София
джижито,  smile3501 smile3521 newsm44 newsm68 Бравоооо, това е сигурно още по-хубав момент след 2те чертички, много се радвам за вас!
Ети , стискам ти палци утре!
Аз съм от последните чак за сърчицето Simple Smile джидито , коя книга си купи в крайна сметка ?

# 170
  • USA
Здравейте,аз май не се изразих правилно запазих си час за 12 ноември при доктора.Между другото и аз имам коремче, а не мисля че се храня повече от преди.Качила сам и 1-2 кг.Аз съм слаба по принцип и сутрин когато ставам сам изцяло плоска, но сега нещо не съм.Доколкото сам чела знам че коремът се появява доста по-късно.На новите момичета честито и на всички успех и леко бременеене.  Hug

# 171
Благодаря ви момичета стискам палЦи за вашите точици и сърчица Hug Hug

Ети веднага щом излязох от прегледа снимах точицата и я изпратих на таткото на ммс Simple Smile Определено съм по-спокойна като видях, че точицата си е там, където трябва да бъде, утре и ти ще се поуспокоиш Wink

Сиси докотора се въздържа от точен термин на този етап. А на 13-ти и нашите сърчица ще туптят от вълнение Blush

Гале в крайна сметка си купих две книги:
    1. Книга за бъдещата майка това пише на корицата и още пише бременностт седмица по седмица. Авторите са написани вътре в самата книга - Мишел Гликсман и Тереза Диджеронимо.  Много подробна и - разглежда се поетапно бременност седмица след седмица, освен това има подробно инфо за общите пролбеми и неразположения, изследвания, храни и лекарства, физическите упражнения, сексът, пътуванията, сънят, къпането, облеклото ......и още и още
     2. Втрората книга е много мъничка и кратка. Там в сбит вид е представено какво се случва във всяка една седмица от бременността с вас и с плода. Казва се - РЪКОВОДСТВО НА Д-Р СПОК НАЙ-ВАЖНОТО ЗА БРЕМЕННОСТТА

# 172
Маймунче и аз така съм чела за коремчетата, но ето, че аз си имам коремче и то изобщо не е малко Simple Smile

# 173
Добро утро!
Ети стискаме палци и чакаме после да се похвалиш!
Аз мойто сърчице ще го чуя чак на 20  Sad
Лек ден момичета!

# 174
Eхоо, привет и от мен! Аз пък 4ета, 4е имало вероятност да се 4уе сърцето и в 6 седмица....незнам какъв е ще е този апарат, който може да го засе4е толкова рано, но.......аз намерих това и искам да ви поздравя с него, дано да може да го отворите, запо4ва с реклами, така 4е из4акайте и се насладете на видеото. Целувки!
http://health.discovery.com/beyond/?playerId=219475126&categ … ineupId=769305244

# 175
  • София
добро утро момичета, стискаме ти палци ети!

paraskeva, много хубав клип точно, както е описано по книгите. А продължението къде  е?

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 09:19 от galeto123

# 176
Гале, продължението до девети месец (по месеци е) е в дясното прозор4е.

# 177
Добро утро и от мен- стискаме палци с малката Петя на Ети- ще чакаме новини.
Аз немога да се успокоя докато не видя,че точицата ми си е на мястото а това  е чак в петък. Sad

# 178
Добро утро момичета. Ети имаш още едни стиснати палци и от мен. Успешен ден на всички.

# 179
Моми4ета, малко съм объркана, ако можете помогнете ми! Нещо немога да си из4исля седмицата, в която съм. По калкулатора на БГ МАММА термина ми е на 09.07, и като въведох тази дата в един калкулатор за из4исляване на гестационните седмици, се оказа, 4е съм в 6-та.....възможно ли е. ето я таблицата за седмиците
http://baby2see.com/pregnancylength.html#weeks_into_months

Общи условия

Активация на акаунт