Има ли мами за месец ЮЛИ 2009?

• 15 094
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро сладурки!
Не мога да ви прочета!
Добре дошли на новите момичета!На всички които са на преглед пожелавам да си видят точиците и всичко да е ок!
Успешна седмица а всички ни!

# 151
Здравейте момичета. Приемате ли още едно попълнение в отбора за юли? И аз видях вече двете чертички и по мой изчисления термина ми е на 10 юли. Мисля другата седмица да ида на преглед и дано да се види точицата.

# 152
Здравей и добре дошла beru6ka   bouquet

# 153
beru6ka, добре дошла! Hug Лека и безпроблемна бременност пожелавам!   bouquet

# 154
  • София
Добро утро и от мен, на всички хубава седмица и много видяни точици Simple Smile
Берушка, добре дошла в отбора, леко бременеене, по традиция ако искаш можеш да разкажеш нещо за себе си,но тома само ако искаш Wink
джидито, по-скоро да ни зарадва, аз трябва да чакамдо другата седмица

Целувки Heart Eyes

# 155
Аз само се ровя из нета за инфо за развитието на бебето....видях, 4е в 5 г.седмица ве4е се оформя сърцето и запо4ва да тупка. Вижте какво намерих, може би сте го 4ели
http://www.mamaibebe.com/index.php/www/22/бременност.мама.и.бебе/Седмица.1.10/

# 156
Ние лятото решихме  да си правим бебе  Heart Eyes . По една или друга причина не почнахме веднага с опитите. Не знам защо но бях решила, че доста ще трябва да почакаме докато стане бебо. Миналия месец поработихме малко по въпроса, но аз мислех, че не е станало нищо, обаче имах един тест в къщи и в петък реших да го направя просто ей така, като бях 100 % сигурна, че ще е отрицателен. И така направих теста и след малко гледам някаква едва забележима втора линийка. Направо не можех да повярвам на очите си - даже мислех, че си въобразявам. На другия ден си взех още един тест и вече имаше по забележима линийка и за по голяма сигурност вчера направих още един, на който вече съвсем ясно се виждат  EFP . А бъдещия татко го нямаше тези дни в къщи и едва го дочаках снощи да си дойде. Сложих теста, заедно с упътването в една кутийка, опаковах го като подарък и снощи като си дойде му го дадох. Така му съобщих новината. Той много се зарадва.
Аз малко се увлякох в писането. Хайде успех на всички, които скоро са на преглед и чакаме резултати.
Лек ден от мен.

# 157
  • София
WOW ама вии доста сте изписали през уикенд-а, докато аз активно мързелувах и по тоз повод май ви бия с килцата;) - горе долу 2-3 отгоре за 6 г.с. не е зле, а:)Simple SmileSimple Smile Какъв отбор сме само, доста екзотика се очертава:)
Добро утро на всички Heart Eyes и добре дошли на параскева, берушка и маймунчето:) Леко бременеене на всички.
Стискам палци на всички, които ще ходят на лекар тази седмица - само хубави неща да се виждат и мнооого точици, а ние който сме за другата седмица ще качаме с нетърпение:)

Целувам ви всички и ви желая много слънчева и изпълнена с усмивки и щастие седмица. 

# 158
Честито Берушка! Добре дошла в юлския отбор!
А що се отнася до ремонти  и аз съм започнала и кога ще свършим не знам!Вече ми писна от тия ремонти!Голяма цапотия!Надявам се до Коледа да приключим!
Фелисити  и аз събота и неделя наблегнах на хапването, че да видим! С баткото изобщо не ми личеше до 5 -и месец, а сега като гледам май няма да е така!
Диди, е се притеснявай миличка!Ще се справите ще видиш!На малката ще и дойде добре смяната на обстановката!

# 159
Берушка добре дошла в отбора!

Джиджито, чакам с нетърпение да съобщиш какво е видял доктора!

И аз с килограмите вече съм с 2 отгоре.

Приятна седмица момичета!

# 160
Eто ме и мен Simple Smile Много ви благодаря за стиснатите палчета Simple Smile Много силно ви прегръщам всички Hug Hug

Вече държа снимка на точицата smile3503 ЕДНА Е!! И Е МНОГО ХУБАВА newsm03 Чувството и моментът ги записвам в графата на незабравимите Simple Smile На 13-ти ще чуем сърчицето - тогава сигурно ще припадна от вълнение!!! Стаменов каза, че това е от трудните и ценни бременности и закачиха снимката на някакво специално табло Simple Smile Почувствах се специална с моята специална точица Blush

beru6ka добре дошла при нас  bouquet лека и безпроблемна бременност!! Много ми хареса това с подаръчето за мъжа ти Simple Smile

На момичетата с ремонтите мога само искрено да им съчувствам и да не се претоварвате излишно!!! Hug

Диди ще ти е трудно, но и за теб и за млаката ще  е по-добре така Hug

Хайде от тук натам чакаме новини за точиците. Утре е наред Ети. Пускаме палците за мен и започваме да стискаме за нея Laughing

# 161
Браво, Джиджи много ме зарадва! В коя седмица ти казаха, 4е си? И аз на 13.11 съм на доктор и по мои из4исления ще съм в 6 седмица. Нямам търпение! Запов4ам да стискам палци за Ети! Praynig

# 162
Джиджииииии! Супер! Честита ти точица! От тук нататък само хубави неща!
Ети стискам палци от сега за утре!
 Hug за всички!

# 163
Благодаря ви момичета Hug Hug Hug

От вчера съм в 6 г.с., така че на 13-ти и ти ще видиш своята точица smile3503

# 164
Браво Джиджи-честита ти точица- как няма да е специална - тя е най-специалната за теб.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт