Има ли мами за месец ЮЛИ 2009?

• 15 088
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ти, Сиси!   bouquet

# 136
  • София
добре дошла и от мен paraskeva.радвам се, че отбора се увеличава. кога ти е термина, на 9 юли ли?

# 137
Мерси, Гале! Да термина ми се пада на 09.07,. Искам да питам дали трябва след първия положителен тест да си направя втори. При мен двете 4ерти са по4ти еднакво наситени... Thinking

# 138
И от мен добре дошла Параскева Hug Hug Hug
щом има чертичка, дори и бледа да е - няма грешка - БРЕМННА СИ!! smile3503
но за твое успокоение, ако решиш след два-три дни направи още един Simple Smile

# 139
Добре дошла Параскева!  Hug
Щом чертите са две няма съмнение за нашият отбор си  Naughty
За прегледа наистина е по-добре да поизчакаш малко. Хайде разказвай, какво изпита като видя двете чертички, кой знае за добрата новина?

# 140
Ами, едвам из4аках да ми закъснее с един ден...и  сутринта си направих теста и веднага се показаха двете 4ерти. Вси4ко ми се разтрепери, направо ми омекнаха колената, хахаа, хем се радвам, хем ме е страх ( от това дали вси4ко ще е добре, дали е в матката и т.н. все познати 4увства). Като излязох от тоалетната го показах на мъжа ми и той много се зарадва. Знае само той и най - добрата ми приятелка и вие разбира се. Мисля да не казвам на никой, докато не видя малкото сър4ице да тупка и да се загнездило, където му  е мястото. Целувки от мен!! Това за мен е най - хубавия подарък за празниците. Много ми приповдигнато настроението все едно съм пила две три ракии..... Laughing

# 141
  • София
Parasкeva, това с ракиите беши мн готино Joy Joy аз си направих след 3 дни още един  тест беше с ярки 2 линии.Моят термин е на 7ми юли Peace
 аз вчера и днес съм така като от време на време мятам гръм и мълнии безпричинно  Joy вие пиете ли някакви други витамини? а от какви кг страртирате, аз съм 54 и до сега за 2 седм и половина съм 1 кг отгоре , което е странно, не ям повече и корема ми седи един твърд..дано не кача много килца. на някого става ли му лошо вече?

# 142
Аз не пия витамини,пих до днес Центрум ама ги спирам, незнам как ще се отразят ако ги продължа. Мисля от утре да запо4на фолиевата киселина. Малко ми се гади, но това е от една седмица и ме болят зърната на гърдите. Незнам за вас, ама аз съм много изнервена на моменти, добре 4е мъжа ми е търпелив и спкоен тип ина4е може да се изпокараме....хахахааа Crazy

# 143
Аз сигурно да момента водя класацията по качени килограми Mr. Green
Днес влизам в 6 г.с. и съм вече почти три отогоре  Rage 
Когато ми трансферираха ембрионите бях 46,5 кг. След това лежах 14 дни - само до тоалетна ставах и да си сложа нещо за хапване. Трите ми килогарама са в резултат на обездвижването и огромното количество хормоните, които слагат по време на стимулацията за ин витро оплождане. При някое момичета не оказват влияние, но при мен влиянието им е налице. Иначе не съм  си променила режима на хранене,но така или иначе килограмчетата си се трупат. Но ще го преживеем, нали това ни чака следващите девет месец  smile3503   И коремче си имам, даже си е направо корем и си ми личи Wink

# 144
Ети, майка ми ще има перфектни условия да гледа малката при нас в Бургас но на нея ще и е много притеснено,че не си е в тях, а искам да й е спокойно.Ще ходим  събота и неделя задължително а не вярвам и да устискам само тогава  Laughing Но пък точно сега ми е необходимо да се отделя от нея,че тя иска много на ръце а аз искам да се пазя. Ще се справим няма начин.
А схемата трябва да е успешна- иначе с тези 220лв. сме за никъде.

# 145
А да кажа и аз - в 5г.с съм а вече корема ми си личи- не си спомням как беше преди ама сега се зачудих много.С 3 см съм отгоре на корем  Laughing Посредната ми менструация беше на 28,09 - сега на 7,11 като отида на лекар ще видим точица нали

# 146
  • София
аз не съм се мерила на обиколка,но определено имам някакво коремче, което си се вижда особенно като се наям Simple Smile и не мога да го свия защото ми седи твърд, като бременна хлебарка съм Simple Smile
дидикар, ето точно на време баба ще гледа малката,по-добре отколкото да ти се моли постоянно да я гушкаш , а ти да не можеш  Cry  би трябвало на 7им да се се вижда бебока, поне така мисля
Джижито, ти си явно много слабичка на кг, но силна по характер .. хапвай, че  2 или 3 дечица ще носиш   bouquet
лека нощ от мен , до утре

# 147
Добро утро и хубава седмица!!

Днес доколкото си спомням djidjito е на преглед! Да й стискаме много силно палци!  Praynig

# 148
Добро утро майчета  bouquet Лек ден и седмица ви желая
Хайде ще чакаме Джиджито да се върне от прегледа да се похвали  Laughing
Още не смея да си направя линийка,че моя преглед е чак в петък  Sad

# 149
Добро утро и от мен! И аз се присъединявам към стиснатите палци.... Praynigдано да има само хубави новини. Аз днес ще се обадя на моя доктор, за да си запазя 4ас за другата седмица.Тогава ве4е ще съм с по- голямо закъснение, надявам се....Целувки от мен! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт