Има ли мами за месец ЮЛИ 2009?

• 15 087
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
maimun77, добре дошла!   bouquet Кога ти беше последната менструация?

didikar, дано е успешна схемата! Ще ви е трудна раздялата, но повече за теб, сигурна съм, че на малката ще й е добре при баба! А и Карнобат не е толкова далеч, вечер, ако ви домъчнее много ще ходите, а и събота и неделя. Аз още помня нашата първа раздяла, но Юлиана беше вече голяма, кърмихме се 1,5 г. и дотогава нямаше как.

Eти, много хубаво сте решили! Wink Разбирам те напълно вие сте си отделно семейство! А пък по-нататък и вие може да пратите малко баткото в България да си почините. Интересно ми е да пишеш той ходи ли там на детска градина?

galeto123, е, то му се вижда вече края на ремонта, ще се справите. Нас пък ни чака гол апартамент за оправяне всичко от-до, надяваме се този месец да го започваме и пролетта да се пренесем преди да съм станала с големия тумбак.  Crazy

djidjito,  Hug

# 121
  • София
Здравейте,миналата седмица теста ми се оказа положителен,много съм щастлива, на 31 години сам,първа бременност.Пожелавам на всички леко бременеене. preggo
А добре дошла в отбора, лека бременност и от мен и само хубави емоции за всички ни   bouquet

Сиси, ужас направо като се сеят какво ви предстои.....да не те отчайвам, сигурно знаеш ама добре, че ще си бременна та няма да ти се налага дасе разправяш с майстори... ние с голям зор го спретнахме за 2 месеца, ако не беше мъж ми , незнам как щеше да стане толкова бързо. а и ние не живеем там, но е старо строителство и всичко от начало.. както и да е

Дидкар, няма как, държавата ни принуждава на такива мерки, въпреки, че най-накрая пак тя е губеща... ще издържиш , ще се виждате с малката, всичко ще е наред.
момичета аз си тръгвам най-сетне от работа, до скорооооо  Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 17:36 от galeto123

# 122
  • USA
Последната ми менструация беше 25 Септември.

# 123
И моята! Wink
Ходила ли си вече на лекар или кога ще ходиш?

# 124
Маймунче  Hug  леко и безпроблемно бременеене

# 125
Добре дошла Маймунче! Hug

Гале, добре, че сега правите ремонта а не като нас с първото дете, аз бях вече в края на 8-мия месец.

Дидикар
, разбирам те много добре, азоще не мога да си представя да се разделя с детето си. За сега сме се разделяли само веднъж за 8 часа. А майка ти не може ли да дойде да я гледа при вас поне няколко седмици в месеца. В крайна сметка раздялата ви ще е само за няколко месеца, а и ще успееш да си починеш малко и да се разведриш сред хора.

# 126
  • USA
Обадих се на доктора ми, но ми каза че най-рано трябва да го посетя на 6.11.запазих си час за 12.

# 127
maimun77, ще стискаме палци!

Eти, аз пак да питам за детските градини в Чехия, макар че предполагам си се гледкате още, но ми е интересно как са там, прочувала ли си?

galeto123, знам, че големи разправии ни очакват, но няма как.. а и голямо жилище - тризонет - тройна работа. Wink Браво,ч е вие сте се справили навреме, и ние планирахем до Нова година да сме вътре, но уви.. чакаме едни майстори вече втори месец, но просто държим на тях и така..

djidjitoHug

Хубава неделя ви пожелавам!  Hug

# 128
  • София
mzimun77, аз съм на 14ти  на лекар, тамън ще видим горе -долу по едно и също време нашите точици Heart Eyes

сиси, това за добрите майстори си е направо находка, няма как ще ги чакате, че тризонет не се прави ей така. а как ще го чистиш после.... Whistling важното е , че е семейното жилище , ще стане прекрасно.

ети, при нас нещата се развива по план, който интересно се движи точно , както трябва  Laughing на теб хич не ти е било лесно с голям корем и майстори , аз лично щях да изперкам  Crossing Arms

целувки на всички и хубава неделя Simple Smile

Препращам ви две теми, които ми пратиха вчера, може би, ще ви харесат  - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106744, http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=325252.0  Peace

# 129
Добър ден!
Гале, Маймунче вие не само ще видите точиците, ами ще чуете и сърчицата. Като се замисля аз май избързах, като се записах за 4.11

Сиси, тук детските градини са малко и за едно място се борят в някой квартали и по 10 деца. Тук имат много деца и жените често са с професия домакиня-майка. Майченските тук се наричат родителски помощи и са нещо от рода на 350 евро. Три години всички, които си гледат децата ги получават, но оставиш ли го на ясла ти ги спират, а самата ясла струва около 200 евро. Тук в Бърно има само една. Освен това миналата година на съпруга ми му върнаха от данъци 2 500 евро, за това че аз не работя и си гледам детето. Доходите не са тези, които бих получавала ако аз работя, но са много добри за техния стандарт.

# 130
galeto123, полезни линкове!  Peace

Ети, правилно! Щом имате възможност това е най-добрия вариант! А за постоянно ли се очертава да се установите там?

maimun77 е писала, че е на 6.11 в 12 ч. но сте разбрали, че на 12-ти. Всички ще видим рано или късно! Wink Просто наистина най-добрият вариант е направо за сърчице, за да не се ходи два пъти, но както дойде!  Hug

# 131
Поне за сега така сме решили, по спокойно ни е.

# 132
Гале наистина много полезни линкове  smile3525

# 133
Здравейте и от мен, моми4ета! Днес си направих тест за бременност и се оказа положителен, с един ден закъснение съм! Много съм щастлива, но и ми е малко странно....немога да повярвам просто. Кажете кога да ходя на лекар, последната ми менструация беше на 02.10. Дай Боже, вски4ко да е наред при вси4ки нас и да износим прекрасни, здрави де4ица!Специални благодарности за Ети за поканата да дойда при вас.....това е от мен.

# 134
paraskeva, добре дошла!  bouquet Много се радвам за теб!!!!!  Hug
Помня те от другата тема и с витамините Центрум, сега започни да си пиеш фолиева киселина отделно! Wink
Имай търпение и изчакай поне 10 дни закъснение! А ако искаш направо сърчице да чуете - повече!
Стискам палци всичко да е наред и ти пожелавам една лека и прекрасна бременност!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт