Има ли мами за месец ЮЛИ 2009?

• 15 047
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
Джиджито много се радвам за теб!  newsm10 Радвам се за всички майчета, които след многото премеждия успяват!
Когато аз за първи път видях две чертички, едната беше толкова бледа, че се чудих има ли я или е плод на моето въображение и силно желание. После започнах да броя дните, седмиците. Исках да заспя и да се събудя в 40 г.с., нямах търпение да се роди детенцето ми, а най-щастлиния миг в живота ми беше като го чух да проревава и сега ме обземат същите щастливи чувства, като си го спомня този миг. При втората бременност си мислех, че ще съм по-търпелива, но уви същата съм. Пак започнах да броя. Кога ще вляза в трети месец, кога в четвърти и т.н. Ох нямам търпение да отида на ехограф и да видя тупкащо сърчице. Надявам се, че при 11 дни закъснение ще се чуе.
Лека нощ момичета! Так ми се иска да изчезнат всичките ни притеснения и да изкараме една лека бременност с усмивки на лицата   bouquet

# 61
  • София
Добро утро! къде сте момичета, dzimbi ,  изгуби се, наред ли е всичко при вас   bouquet Желая ни хубав бременеещ ден   bouquet

# 62
Добро утро!
Тук съм Гале, ама не мога да стигна до компа!При мен всичко е ок за сега!
И аз съм много нетърпелива да дойде следващия преглед и да чуя сърчице.И през предната ми бременност бях много нетърпелива- броях всеки месец и нямах търпение да дойде следващия!
Чувствам се все едно ми е за първи път!
Иначе мисля да си работя докато мога!
Пожелавам ви лек и спокоен бременеещ ден сладурки!  bouquet

# 63
Здравейте, момичета!!  Hug
От вчера надничам при вас, но се страхувах да започна да пиша, мислех да го направя чак след като имам потвърждение от лекар. Но видях, че има и други престрашили се момичета, а и ще се радвам много на стиснатите ви палци!
Вчера сутринта видях двете чертички! Знам точната дата на зачеването, защото съм следила овулацията с фоликулометрия, така че от тогава вече са минали около 20 дни. Последният ми цикъл беше на 25-ти септември и според него изчислих, че терминът живот и здраве се пада на 3 юли. Вече имам 6 дни закъснение, но цикълът ми е с променлива дължина, така че това е спрямо предния.
Знам, че вероятно е рано, но реших днес на обяд да отида на лекар, дано да се види нещо!  Praynig Много често в 5 г.с. вече се вижда ембрионално сакче!  Praynig
Много ми е притеснено и не знам къде се намирам, само за извънматочни бременности и кухи яйца си мисля.. Имам страхотно разстройство вече няколко дни и това също ме тревожи, макар и да съм чела, че също е симптом.
Това ми е втора бременност, много желана! Имаме едно момиченце - Юлиана на почти 3 годинки.

# 64
Здравей Сисиии! Добре дошла при нас! По моите изчисления аз също съм за 03.07.2009!
Не се притеснява и не мисли негативно!Не бързай с прегледа, като мен.Изчакай още малко!
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!

# 65
Добро утро!
Аз още не работя, тук майченските са до 3 год. възраст на децата, а като гледам скоро няма и да почна работа   Simple Smile
При първата си бременост бях на работа и последния ден преди да родя, но този път смятам да продължавам с уроците по чешки и да си почивам Naughty, ако може да се нарече почивка бягането след малкия щурак  Grinning
Лек ден!   bouquet

# 66
Добре дошла Сиси!  Hug
Ведна изхвърляй черните мисли от главата си! Naughty Ще чакаме да ни пишеш след прегледа!  bouquet

# 67
Благодаря за посрещането!  Hug

dzimbi, радвам се, че първият лекар не се е оказал прав!! Добре е, че зацапването вече го няма, дано и не се връща!  Hug Мен гърдите не ме болят, боляха ме повече само около овулацията и малко след нея. Много точно си го казала - и аз се чувствам все едно ми е за пръв път! Wink А за термина - 3 е хубаво число! Wink

djidjito, много се радвам, че инвитрото е било успешно, от първия път ли се получи!? Къде го правихте, от къде си? 3-ти ноември наближава, стискам много силно палци! А коремчето ти може би е по-голямо, именно защото се подготвя вече за двечки! Wink

Eти, много сладък бъдещ батко си имате! Ставаме трички, очакващи второ! Вторник не е толкова далеч! Ще ни е интересно да разказваш за Чехия, от кога сте там? Браво за дългото майчинство, така е правилно, а вече всеки сам избира дали да го използва цялото! Иначе и аз си мислех, че при втора бременност нещата ще са по-лесни, спокойни, но напротив, сега ми е много по-трескаво, може би защото и съм много по-информирана..  newsm78

Felicity81, сигурна съм, че следващият път всичко ще видите!  Praynig Може да си имала по-късна овулация! Аз също пия но-шпа, ако усетя по-силни болки!  Peace

galeto123, страхотно е, че при теб се е получило от първия път! Браво!   bouquet Аз в момента не работя, очаквахме това да се случи! Wink

Последна редакция: чт, 30 окт 2008, 10:44 от Сисиии

# 68
А сега да ви напиша аз как видях двете чертички.. 
Наистина не го очаквах този месец и даже бързах да ми дойде, защото тъкмо бях започнала да ходя в специализирана клиника при д-р Владимиров. Имах много симптоми, но ги отдавах на настинка, макар че поддържах и висока БТ! Пиех Дуфастон и реших чинно да изчакам 7 дни след последното хапче.

Вчера сутринта се събудих към 5 часа, нещо ми прищрака, скочих и без да се замисля си направих теста! Едната чертичка отново беше по-бледа - като при първата ми бременност, но този път въобще не се съмнявах! Wink

Между другото този тест ми го дадоха в аптеката по грешка, бях поискала тестове за овулация, но като се прибрах вкъщи видях, че са ми дали Шуър Чек. Явно няма случайни неща.. и този път Жоро отново не е невинен (Георги се казва мъжът ми)! Simple Smile

Ето и как му съобщих! Първо събудих малката и й казах, че ще си имаме бебе, а тя попита - "Сега ли?"  Grinning  Дадох й теста, отидохме с него в спалнята и тя събуди баща си, шепнейки - "Тате, ще си имаме бебе!". После се поизлежавахме дълго тримата и обяснявахме на Юлиана разни неща, питахме я братче или сестриче иска, тя каза - бебе! Grinning После й дадох й нейните положителни тестове, които още пазя, чудя се какво ли й беше в мозъчето...

На никой друг още не сме казали, освен тук във Форума, ще изчакам прегледа поне точица да видим и ще кажем на родителите и вече не издържам на няколко приятелки, а живот и здраве като чуем сърчице вече който иска да научава. Wink

Ох, стига да не ставам досадна... ама така, пишейки ми минава по-бързо времето.. в 12.30 ч. съм. Ще пиша после! Стискайте палци!

# 69
Добро утро и от мен smile3525
Утро ли е ден ли е? Вече втори ден се събуждам в 6.30 абсалютно бодра и към 8-8.30 така ми се доспива, клепачите ми се затварят Simple Smile

Сиси добре дошла миличка newsm51  Появи ли се втора черта, дори да е много бледа ГРЕШКА НЯМА[smilie=smile3503.gif] За твое успокоение пусни в някоя лаборатория кръвен тест - изследва се хормона бета ЧХГ, иначе за лекар мисля, че е добре да изчакаш още една седмица, но пък ако искаш го посети - може и да се види плодното сакча, а защо не и две newsm03

Моята история е много дълга и няма да ви затормозявам психичски точно сега с нея. Важен е щастливия края Simple Smile Накратко само - моите проблем и са в следствие на поредица от лекарски грешки, които започнаха още като бях на 14 години. Само мога да ви кажа, че д-р Георги Стаменов от клиника "Надежда" наистина направи чудеса с мен и моите атрофирали яйчници. След дълго ходене по мъките - повече от четири години и последвала диагностична лапароскопия, при която се установи, че единствения вариант е ин витро, имам две прекраени стимулации при друг доктор. Изводът беше - няма шанс да произведа качествена яйцеклетка - единствения вариант беше с донрска. Аз така и не можах да приема тази мисъл и някъде там в мен живееше вярата, че все пак надежда има.
И така стигнах до д-р Стаменов, който след година работа по моите репродуктивни органи НАИСТИНА НАПРАВИ ЧУДОТО - при стимулацията образувах 14 фоликула, послева пункцията, при която извадиха 10 яйцеклетки, от тях чрез ИКСИ се оплодиха 7 - трансферираха ми три ембриончета и си имам четири замръзени newsm53

всички много ви  Hug Hug Hug

# 70
Сиси просълзих се   Heart Eyes

Чакаме те с хубави новинки, стискам ти палци smile3525

# 71
Ех, миличка Джиди, и мен ме просълзи с твоята история, борбата си е заслужавала! Д-р Стаменов наистина е невероятен!! Вярвам, че всичко ще е наред и занапред с "вас"! Wink

Иначе и аз си мисля за кръвен още от вчера, за да видя как се движат стойностите, но реших първо да мина през лекарката и тогава евентуално. Ще пиша веднага като се върна.. сега даже и лентичка още не смея да си сложа..  Praynig

Благодаря предварително за стиснатите палци!!  Hug

# 72
  • София
Здравейте и от мен мили момичета newsm51
Джиджи ти си истински герой! Само ти си знаеш какво си преживяла. Много се възхищавам на такива смели жени:)
Сиси, добре дошла Heart Eyes Като гледам бързо се увеличаваме и това толкова ме радва - заформя се страхотна дружинка. Между другото силните болки минаха от само себе си и сега само отвреме навреме ме боли по мъничко Grinning. Не се наложи да пия но-шпа въпреки че ми го изписаха. Аз по принцип много даржа на болка и не обичам да пия лекарства.

Да ви кажа не знам при вас как е с "настроенията", но аз направо не мога да се позная от два дни. От еуфория и щастие минавам в яка депресия..Лудница! Тези хормони какви номера ни правят само Wink Аз обаче съм си казала, че всички черни мисли ги забравям и само положителни неща ще мисля, за да ми се случват само хубави неща:)

Heart Eyes ви всички! До скоро.

# 73
това с хубавите мисли и позитивното мислене е изпитана рецепта и я предписвам на всички и всички да я изпълнявате newsm51

# 74
Джиджи, страшна си!Да знаеш че ти се възхищавам на смелостта след всичко през което си преминала, но най- важен е резултатът, който при теб е на лице!
Фелисити, миличка радвам се, че болките са преминали.
И при мен настроенията са доста променливи, ама няма как!
На нашия татко като му показах теста и щеше да падне - попитаме дали съм сигурна , а аз му казах от три положителни теста какво по-сигурно!От година и половина опитваме и чак сега стана!

Общи условия

Активация на акаунт