ДЕКЕМВРИ №90

• 13 702
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • СОФИЯ
Добро утро!Ето кафето тая сутрин е от мен:

Ето и закуска,ама не е за дюканки:

Честито на приятелката ти Муниека!

# 61
честито за малката марийка, още едно малка душичка

честито и на рождениците вчера

а пък на малките крачета, да са здрави и все така любопитни. никола прави само 2 метра към някакъв таргет до вчера все към мен, сега и към кучето, бърза бърза да му бръкне в устата. ще правя прощъпулник чак като съм убедена, че ще ходи след питката, нали така трябва Simple Smile

за спането, никола е почти на годинка, мисля, че има не повече от 2 нощи да е спал от 10 до 6. винаги, ама винаги се буди, ако не по-рано, то към 5. напоследък му отказвам кърмене преди 5 (то и преди имах такава акция), пак се буди, ама минава и без кърмене. ходя на работа от 4 месеца, не си лягам преди 12-1ч, не че ми стига съня, но май съм свикнала. и аз така като галчо, ако не се събуди, ставам да видя какъв е проблема Simple Smile
тя мамата искаше съвет как да се справи, но аз не мога да дам такъв. иначе биби и вода не давам, той и не иска и се ядосва повече

# 62
  • в матрицата
Здравейте Мами, благодаря за отговорите, ясно ми е, че не съм само аз с тоя проблем през нощта, ама се надявах някой да го е решил Crazy, явно само времето е решението, казват, че като станат на 3 год., тогава чак се променят децата, е кво пък, само 2 години и 2 месеца ме делят от блаженото спане по цяла нощ   Rolling Eyes
А за ходенето сме страшни, за сега вършеем с проходилката, но вече правим опити и сами да ходим. Всички чекмеджета са преровени, даже си оставя неща, и по-късно си ги взима, много е сладка Габи, ама това будене или по-точно мрънкане , нощем ме довършва... #Crazy

# 63
  • София
Maцки, моята малка пораснала дъщеричка Саша стана на цели 8 години. Вече ми е много голямо момиченцето...направо ми се реве, но все пак съм щастлива! Искам да го споделя с вас Hug В почерпката е включен и Филип, т.к. на 27-ми стана на 11 месеца пича Laughing
Ето такава ще ни е тортата предвид възрастови интереси Laughing

другото според вкусовете ви Wink

Искам да поздравя всички рожденници на патерици и да се извиня, понеже влизам рядко от работата, а вкъщи нещо нета ме прецаква (да го е*а, ама това не е по празничному Mr. Green)

и много много силна прегръдка за мъничката Яна Hug

# 64
Вещичка, честит празник на Саша! Да ви расте здрава, безгрижна и щастлива! Целувки и за Филип! Весел празник!

# 65
СВещи, честито на прекрасната ти пораснала дъщеричка!!!!Да расте здрава и щастлива!!!!!!!!!!!

Целувки и за малкия Фил!!!!!!!

# 66
  • Sofia
САША, БЪДИ ЗДРАВА , ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА!!!

и за мама 
(мисля, че знам защо й е прецакан нета   Mr. Green )

# 67
  • Sofia
Саша ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС! ДА СИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЛЪЧЕЗАРНА, ЩАСТЛИВА И ГОРДОСТ ЗА МАМА И ТАТЕ!

аз все още съм на гребена на вълната за малката ни Мария.....

# 68
Скорпиту и Бисера, като не си признавате навреме, айде ЧЕСТИТО на патерица!

сВещичке, много да те радват дечицата!

Аз да ви се оплача, вчера Лората ме направи сама да си говоря, някакви нерви я бяха налегнали, а пък вечерта упражни и физическо насилие над майка си. Размрънка се тя и аз я взимам да я гушна, както съм си седнала на леглото, а тя като ми би една главичка в носа, та като ми се отплесна главата и издрънча в стената - малееей, звездички ми излезнаха! Голям разбойник се извъди туй мойто бебе...

# 69
Вещунке, да ти е живо и здраво порасналото момиче , много успехи и желая да има в живота и щастието и късмета да я съпътстват на всяка крачка

Честито и на Фил , да слушка всички , да папка , спинка и голяяям да порасне

# 70
Честит рожден ден на малката красавица, да бъде едно много щастливо дете http://vbox7.com/play:db42e6c8. Честита месечинка и на малкия порстнал Фил   bouquet

# 71
Вещ , да са ти живи здрави малки и големи рожденици   bouquet

# 72
  • Бургас
Честит рожден ден на Саша! С най-сърдечни пожелания за радост, много усмихнати и красиви мигове! bdbaloni

Филип - да расте здрав и щастлив, за радост на мама, тати и кака!  ura

Муниека, да е жива и здрава малката Мария!  ylinfant

Благодаря, Китче! Hug

# 73
  • СОФИЯ
Честит празник на Саша!Много усмивки и безгрижно детство!

И за мама:

Мама Яни,Маленуш
 След днешната консултация:Тегло 10,100кг.,ръст 75 см.Само 100гр. е разликата за един месец,ама нали не се спира. Simple Smile

# 74
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛИНАНИК!!!!

Общи условия

Активация на акаунт