ДЕКЕМВРИ №90

• 13 701
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ И ФЕЛИША! Hug

# 46
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ РОДЖЕНИЧКИТЕ И ДА СТАРЕЯТ САМО НА ГОДИНКИ ПО ДУХ ВСЕ СМЕ МЛАДИ(така ми се исак де Laughing)Ходих при педито това на дупето на госпожицата било анатомия няма еднакви дупета ,а пък че нашето няма да е перфектно това да ние кусура.Шантал нашия бате докато му избият зъбите близо година все с нацапани гащи ходеше - познай с какво бяха оплескани и да знаеш че като си тръгне един път всичките така избиват - то все трябва да има по нещо

# 47
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на Тони и Фелиша! Много здраве и любов от мен!

Честито и на всички ходещи дечица! Викито много хубаво ходи и танцува! Heart Eyes
А за Мария на Мария,една друга мила Мария   Hug ми каза,че също ходи много хубаво! Heart Eyes Ама това още преди тая голямата Мария да ни каже  Mr. Green
 А ето го и моето пияно морковче как ходи: http://www.youtube.com/watch?v=I3uI6pKvxBg
А днес го гледам на вън иска сам и ме побутва,ама много пада и ще изчака.
На принцесата на Шантал честито зъбче!И дано аканите ви работи се оправят!

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 14:26 от Галчоо

# 48
Ама много хубаво ви ходят децата беееее. Да ги изядете от мен  Heart Eyes

Юлето ходи за една ръка, ама не смее да се пуска, страх я е още.

# 49

Момичета, привет!

Честит празник на Тони и Фелиша! Да сте живи и здрави и много щастливи, покрай вашите съкровища Simple Smile!

Честити ходещи крачета и на всички проходили дечковци  Hug! Страшно са сладки  Heart Eyes. Сияна в неделя направи първите си 2-3 крачки, но не бих казала, че ходи Simple Smile Много я е страх още и с голям зор се пуска за малко, обикновено след големи увещания и само ако мама я закача  Joy Иначе, ние сме добре. Аз вече влизам в час с работата. Сияна засега я гледаме на смени - аз, баща и , баба и и двамата дядовци, та на детето не му липсва разнообразие. Много съм щастлива, че не плаче като излизам за работа:), а ми маха за чао, което някак си, ме натъжава супер много.., но какво да се прави.

Целувки на бебоците и хубав ден на всички   bouquet

# 50
  • в матрицата
Здравейте Мами и набори  Grinning, нашата сладка Габи е Декемврийчетата, т.е. набори
Искам да ви питам как сте със спането нощно време?? Ние спим, но през 1, 2 часа мранка, и давам или биберон или вода/сок, ама вече се побърквам, не мога да се наспивам, а сутрин ставам и за работа, абе мъкаа. Някой дали е имал такъе проблем и как го е решил, много ще съм благодарна, ако дадете някое съветче  Hug

# 51
Добре дошла, Суза и сладката ти дъщеричка!!!! welcome

Не си сама с проблема си. Ние сме дно към едно, както го описваш ти. Принципно заспива към 8.30 - 9.00 вечерта и спи да 7 сутринта, но се буди няколко хиляди пъти я за биберон, я за вода...
и така е вече 10 месеца - няма оправия. А кво ли не съм пробвала - то не бяха чувалчета, чайчета, то не бяха лавандули. Нищо не помага!!!!!!!!! smile3511 smile3514  Идва ми да се #Sniper
Аз мисля, че почвам да свиквам с това неспане, ама поне не ходя на работа. даже като се събуди само 3-4 пъти, си викам - ех, викито спа добре тази нощ newsm45.

# 52
Муниека, мерси!

Тони, Фелиша
, честит ви рожден ден и от мен!

Честито и на проходилите шушулки, много са сладки всички как щъкат! Гледам и цъкам с език завистливо и чакам Лората да я осени да се поизправи малко, ама не...

Катюша, много сладурски снимчици!

Суза, здрасти! Моята щерка е на периоди - няколко дни спи, няколко мишкува по цяла нощ. И аз така - тикам биби, разнасям, в краен случай, ако нищо не помага, я взимам при мен в леглото да се гушкаме. Поне не ходя на работа... Аз го отдавам на зъби (още нямаме нито един, така че не съм съвсем наясно с процедурата, де Simple Smile ), още повече в последно време е бая нервна и през деня. Ама знае ли човек какво ги тормози хайваните...

# 53
Вчера сме забравили да черпим за 10-месечието!
Менюто е съобразено с дюканстващите:

# 54
MMMMM , Убичам тЪ мЪ ... нацуняй Янчето  Hug

# 55
Добър вечер мили мами, честит рожден ден на Фелиша и Тони, много щастие ви желая и само хубави моменти  bouquet
Честита месечинка на Янчето, да я нацелува майка й по сладката муцунка Heart Eyes
Добре дошла на Суза, и нашите нощи са ранообразни, да не ни е скучно Whistling, но при нас буденето и ревовете са от зъбите, сигурна съм защото след седмица нервничене и рев нощем имаме ново зъбче
Честито зъбче на Мони, да и беличко и здравичко    bouquet

УТРЕ ЩЕ ИМА ЛИ ЮЖЕН ПАРК?

# 56
# 57
  • Бургас
Честит рожден ден на Тони Илиева и на Фелиша! newsm59 nbirthday newsm67
Много здраве, любов и сбъднати мечти!

Сузаwelcome на теб и дъщеричката ти!

Галчо, Y.Zhivkova, Марти и Викито много сладко ходят.  Hug
Някой вече правил ли е прощъпулник?

Честити зъбчета на новоозъбилите се бебочества!

СкорпитУ, честита месечинка на Яна!  Hug Аз онзи ден за малко да забравя, че Стефи стана на 10 месеца. Днес бяхме на консултация, та да се отчетем - Стефи тежи 8700 и е74 см. /който не го интересуват мерки и теглилки, да не чете/ Mr. Green

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 20:45 от bissera

# 58
  • СОФИЯ
Ние не сме правили още прощапулник,но мисля другата седмица да замеся питка.  chef
Добре дошла на новата мама!  bouquet За буденето нощем сме същата история.Така е много често напоследък и то заради зъбите.Иначе се буди по 1-2 пъти.Няколко нощи не се е будил и аз ставах да го видя дали диша. BlushНо още суче и така си е свикнал през ноща да си цокне малко.В началото се чудех дали ще отвикне,а сега си мисля аз как свикнах. Mr. Green Но и аз не работя,та не ми пречи.
Ние утре сме на консултация.Вечерта ще докладвам.

# 59
  • Sofia
Приятелката ми роди МОМИЧЕ 2900 гр, ОЩЕ ЕДНА МЪНИЧКА МАРИЯ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ЩАСТИЛИВА И НЕМОГА ДА СПРА ДА ПЛАЧА ОТ КЕФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА ТЯХНО ЗДРАВЕ!

Общи условия

Активация на акаунт