Породената глутница ще вкарат мама и тате в лудница - 22

• 12 003
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
DRIZE, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРИНЦЕСА БЕРИ!  Hug

Фили, варицелата не беше ли от "задължителните"? Аз още не мога да ги оправя коя каква беше. Миналия сезон в яслата на Стефан се бяха изпоразболяли всички, само той не се зарази. Sad Хич не искам да я изкара като голямо дете, да не дава Господ пък и като възрастен. Ако мога, и двамата с Мацо ще ги заразя наведнъж, да ни се маха от главата. Нас като малки са ни заразявали нарочно и хубаво са направили. Simple Smile

# 196
Момичета, благодаря ви за пожеланията  Simple Smile
Ето малко снимки от нашия рожден ден, ако ви се гледа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305503. За съжаление нямаме снимка от яслата с тортата  Cry. - свършила батерията. Уж предният ден зареждах фотоапарата, ама така и не проверих какво се е заредило.
Спомням си аз как изкарах варицелата като малка. Бях в предучилищна и ме пипна точно за зимната ваканция. Отидох на село при баба ми, а там се оказа, че двете деца на комшиите вече са я прекарали. Така че, тримата си спретнахме луда игра през ваканцията  Laughing. Нямам спомени да ме е сърбяло и да ми е било нещо некомфортно обаче  newsm78

# 197
Фил,исках да кажа,че зълва ми беше с варицела,а племенницата /тогава на 1 година и половина някъде/ не се разболя.
Аз я изкарах като бях в 7 клас,имам спомени,че беше кошмарно.Та май наистина е по-добре по-рано да я изкарат.
Всъщност само мисълта за две чешащи се деца ме побърква. Crazy Та не знам...
ston,много е сладък юнака! Simple Smile

# 198
Фил дори първото още не се е разболяло така че не бързай да се тревожиш Heart Eyes

Анту смятало се е, че варицелата се кара еднократно. Това уви вече не е така...поне добрата новина е, че ако скоро си я карал няма да те повтори близките години.

стон много жизнерадостни снимки  Hug

# 199
  • в моя свят на мир и любов
Искам най-напред честитя новата породена рожбичка на drize.
Да е жива и здрава и много да радва мама и тате, и кака.

Честит рожден ден на ВИКИ, да е слънчев и усмихнат.

От няколко дни слушам само за варицела, и вече имам чувството, че навсякъде ме сърби, все едно и аз съм се разболяла  Grinning

# 200
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Благодаря, момичета! Да ви кажа наистина и така се чуствам, все едно щъркела я донесе и не съм я раждала аз със секцио! Нищо ми няма, на другия ден си бях у дома, вдигам си Селин без проблем, Бериа спи, суче и ака. Не можем да се запознаем с нея! Не се оплаквам! Така съм Дризе съм  bowuu Само не ме питайте какво означава, че никой не знае!  Joy Дано все така да са ми породените принцеси, спокойни и тихи! До кога ли?  newsm78  baby_neutral  hahaha

ston, голям юнак да ти е жив и здрав!   bouquet

# 201
  • София
Дризе, честита ти втора принцеска!  bouquet

На мен ми е любопитно (т.к. прочетох, че кърмиш в тандем) - по време на бременността кърмеше ли каката? Защото при мен се наложи да го отбия и после искаше, но беше забравил техниката на сукане. Но и Емко беше почти година по-голям от твоята Селин, когато Дани се роди.

# 202
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Не съм спирала! Селин от 11 месец отказа нощното сукане и искаше само вода! След 13 месец започна да суче по два пъти на ден, само преди следобедното и вечерното спане! Сега суче пак така, когато кърмя Бериа не предивява желание и тя да суче!  baby_neutral

# 203
Отивам днес в градината и какво да видя имаме си варицела  Joy само Елито я е карала Mr. Green

Дризе целуни ги и двете прекрасни са  Hug

# 204
бини, извинявай, не съм те разбрала Blush

Верно много варицелено стана Rolling Eyes

# 205
Ей на, да се похваля, за да ми завиждате. newsm44

Тази събота и неделя съм в отпуска -  децата и мъжа са на село.
Мога спокойно да изпера, изчистя, изгладя, напазарувам и сготвя.
И най-вече да седна и да се порадвам на подредения си дом поне за няколко часа Grinning преди да са дошли принцесите и да са обърнали всичко с главата надолу.

И ако ми остане време време ще съставя план за действие, като на "SOS детегледачки", според който на всяка принцеса ще се възложат точно определени домашни задължения.
Ами така де, защо си имам две девойки - аз ли да им шетам, или те на мен Mr. Green
Която е мама на две момченца, тя да си му мисли.
Обаче не ми идват идеи за наказания, ако не изпълняват задълженията си newsm78

По повод на наказанията:
Преди ден имахме родителска среща, на която един татко се оплака че момиченцето му не го слушало твърде, било грубо и му отговаряло. След което таткото много подробно обясни какви видове наказания е налагал, и на всичкото отгоре настояваше в градината всеки ден да се съставя списък на децата, които не слушат у дома и да им се налагат допълнителни наказания. Ужас направо Shocked
Това ме накара да се замисля, че за пет години на моите деца не съм им налагала никакви наказания.

Освен веднъж, защото Ели изрично ме помоли, за да види какво е да е наказана. Като си мислеше, че ще я затворя в другата стая, където да прояви артистичността си и започне да плаче безутешно, или нещо подобно.
Ама аз такъв номер й спретнах, че вече не повтори молбата си.  Mr. Green Взех един пясъчен часовник и й казах, че трябва да седи и да мълчи докато не изтече пясъка, около 4 минути. Четирите минути мълчание, когато думите напират да излизат от устата, й се видяха цяла вечност.

# 206
  • София
Луда,

Ще си позволя да те посъветвам нещо като патил човек. И аз като теб използвах отсъствието на децата, за да се юрна да домакинствам. И докато си дойдат вече съм се скапала. Затова зарежи шетнята и прави неща, които са само и единствено за теб, пък ако ще да лежиш пред телевизора цял ден. Домакинството не е заек да избяга, но спокойствието от тези 2 дни после няма как да го наваксаш. Peace

# 207
Радостинчето,
всъщност шетането и най-вече подреждането ми носят радост и спокойствие. Съставям си план, който следвам и никой не ми се мота в краката. Така мога да се съсредоточа върху нещо, чийто резултат идва веднага.
А хаосът направо ме подлудява.
Като съм с децата обаче не мога да постигна такова спокойствие, защото те непрекъснато ме разсейват. Да не говорим, че най-много обичат да си играят в току-що подредена стая Grinning

# 208
  • София
Щастливка! Мен домакинстването направо ме вбесява. Ама, пусто като не мога да се доверя на чужд човек да върши част от него! Мъжът ми много помага, особено с готвенето и пазаруването, но прането, гладенето, миенето и т.н. са на моята глава. Хем мразя да чистя и да подреждам, хем много се дразня като е мръсно и разхвърляно. По-добре ме накарай да въртя чука и отверката, отколкото парцала. Един пирон да забия, поне остава нещо след мен.

# 209
Здравейте!
Честито на всички, които са празнували през изминалите дни!   bouquet 
Честито момиченце на drizeHug
Честито на днешните именници!   bouquet Живи и здрави да сте всички!  Hug
Радвам се, че негативното настроение в началото на темата е изчезнало.  Hug Аз, както вече ви информирах, започнах работа. И се чувствам много добре, може да се кажа, че все едно не съм отсъствала. Както каза шефа, къде на майтап, къде на истина: "Не съм затъпяла много за тези четири години".  Shocked  hahaha Но, не съм предполагала, че децата толкова много ще ми липстват. Нямам търпение вечер да се прибера. А, щом отворя вратата и с боен вик "МАМААААА" ми се хвърлят и двамата. Хубавото е, че работя два на два и имам време даже да си видя и къщата. И така, доживях да тръгна на работа  Joy  Laughing. Чувствам се прекрасно!  Laughing
Карчита, много ми стана мъчно, като видях на Мая раната. А, Боби, като я видя и много се притесни. И няколко пъти ме попита, какво му е на това бебенце? Радвам се, че на Мая не й се е отразило и не се е уплашила много.  Hug

Ето да ви разведря малко с едно клипче:

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 17:56 от adrianska

Общи условия

Активация на акаунт