Породената глутница ще вкарат мама и тате в лудница - 22

• 12 001
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Адрианска голяма борба пада  hahaha
радвам се че чувстваш добре  Hug

# 211
Мнооо як клип с това коте  Joy Joy Joy Смях се до сълзи.....

Адри , радвам се и аз , че се чувстваш така, аз вече направих четири работни седмици, взех и пари- и от старото,и от новото място...Нямам време за къщата, най-много да сготвя вечер нещо набързо, останалото в събота и неделя.
За децата в началото и на мен ми беше много жал , но сега виждам , че няма за какво да се притеснявам.

# 212
Честито на именниците   bouquet
Адрианска супер весело клипче, много му се радвахме с мъжа и Ели  Laughing

# 213
Добхро утро!

Честит 4ти рожден ден на Митко! Hug
Да е много здрав! Hug
Били, честит празник!  bouquet

Спасих темата от изпадане в 3та дивизия Rolling Eyes

Снощи гледах филма на Бтв "Събуди се" за хората в будна кома.Много се разстроих, особено когато дадоха Елвира и детенцето й, което й пееше "Мила моя мамо" Cry
Няма нужда да казвам, че всички ние сме щастливки...

Някой писал ли е на мод да ни преместят темата?Щото ако не е мога аз да направя постъпления, предполагам че всеки един от модовете би ни свършил работа.

# 214
Честит Рожден Ден на Митко!

Били
честит празник и от мен! Рожденика да е здравичък, да се наиграе хубаво и да се напразнува още по-хубаво  Hug
Фил на 11та страница сме незнам дали има смисъл newsm78 може направо новата тема да се пусне в отчетните. Но ако искате да преместим тази пиши им.

# 215

Е, почерпете се за здраве!
Аз бързам да ви изненадам, а то, вие ме изненадахте!Благодаря ви и здравето да не ви изоставя и вас! Hug
Слънчев ден!

ПП:Ние ще си празнуваме в семеен кръг, че сме под карантина заради варицелата.Ама, ще им устроим празник между рожденните дни и на двамата и ще им подготвим общ РД.Само да са здрави! Peace

# 216
Иви, наистина няма смисъл тази да се мести, но следващата вече да.
Да разбирам ли, че ти ще задействаш нещата?

# 217
  • София
Били, да ти е жив и здрав рожденика. Много усмивки да изпълват неговите дни, да тича и играе от сутрин до зори, да слуша мама и тати  Heart Eyes
. Били, честит празник и на теб . А тази торта, твое дело ли е? Изглажда много вкусна  eat

Луда, много се радвам да видя че отново пишеш при нас, много ни липсваше  Hug. Аз като вземат Ева за Събота и Неделя, вместо да почивам, чистя основно  ooooh!.

Аdrianska, много сладко клипче, ама котето бая голямо, почти колкото Сашко  hahaha.

Кar4ita, как е Мая, минава ли и вече?

ФиЛ', аз почти нямам сили да гледам вечер телевизия, а и напоследък много ми се насъбра, някак си умишлено избягвам да гледам такива филми, но е истина че сме щастливки.

# 218
Били важното е да се наиграят и напразнуват  Hug
Фил мога да я пусна да, а ако ти искаш да се заемеш за мен ще е радост  Heart Eyes Смятате ли, че трябва да пишем на модераторите преди това?
Понеже вчера изтървах филма и си го пуснах да го гледам от сайта, ужасно се ядосах на лекарката, която буквално не загряваше укора срещу нея  ooooh! Когато се засичаме с Алек (брата на Елвира) и Мишо (момченцето и) всеки път му се радвам колко умно и добро момченце е...все си мисля, че хората често ги гледат със съжаление и си казват горкото дете. Опитвам се просто да не го правя и аз, а той е безумно сладък  Hug Дано Елвира има щастието скоро да го гушне, може тази рехабилитаторка и на тях да помогне  Praynig

# 219
ччестито на всички с повод. бъдетет здрави!

аз пак се позатрих, но имахме 2 супер тежки седмици. всичко започна с инфарктен монтаж на нова кухня, продължи с РД на петра, който се празнува 3 дни и приключи с много тегава работна седмицна за мен.сега съм долу-горе мърдаща и вече точа зъби за новите поръчки  Mr. Green
край нас няма ново. децата са здрави, камбата все така не спи спокойно, съответно и ние, действаме си по домашните задачи и толкоз. проза, та дрънка.
а, има 2 нови неща - едното е,ч е имам племенник - казва се ясен - малко сладко бебе, дълго чакано и много сънливо. не могат да му наврат нито гърда, нито биберон - тлкова се е отнесло, милото, при сънчо.
- другото ново нещо е, че спечелих самолетен билет до виена и обратно благодарение на книгата си за перу. купихме и билет за филков, та сега предколедно ще навестим виена-та, зад а накупя малко коледно-новогодишна украса. получи се изключително приятно и неочаквано, така че сега това е поводът ми за вълнение  Wink
надявам се тия дни да имам повече време за дишане и да успявам да се включвам тук с доклади  Mr. Green

# 220
Mаик честито племенниче! Да ви носи много радост и да е здравичко!

Не се нахайманосвахте Simple Smile Айде купи малко украса и за нас, че нашата изгоря миналата година Mr. Green

# 221
  • в моя свят на мир и любов
Честито на всички празнуващи!!!

Честит племенник на маик.    ylinfant
От опит знам, че племенниците донасят същите радост и вълнение като децата.

Аз вече съм с двете принцеси, които страшно много ме радват. Всъщност опитват се всячески да ме ядосат, но засега не успяват.  Grinning

Много ми се иска за Нова година да замина някъде с тях, далече от роднините и мъжа ми. Нещо съм се замечтала за Испания ...  или някой круиз newsm78

Вие какво мислите.

# 222
  • София
Честит рожден ден на Митко!
Да расте здраво, весело и щастливо детенце!

Маик, да ви е живо и здраво племенничето.

Няколко дни не съм влизала във форума и нищо назад не съм чела, защото и двете хлапета са хванали стомашно - чревния вирус с всичките екстри Т, повръщане и разстройство  Sad . Като спре да повръща и да дриска едното, започва другото и вкъщи е меко казано ад  Sad. Дани горе долу го стабилизирахме, но Аничка още не и много се надявам днес утре да успеем да я изправим на крака, че иначе инфекциозното няма да ни се размине  Tired.
Като се поуспокоят нещата при нас ще се включа отново.

Приятен ден на всички   bouquet.

# 223
Много ми се иска за Нова година да замина някъде с тях, далече от роднините и мъжа ми. Нещо съм се замечтала за Испания ...  или някой круиз newsm78 Вие какво мислите.
мисля, че би било чудесно, ако иамерите време и начин да го направите  Peace

а нашето пътуване беше неочаквано. след харчалъка по кухнята изобщо не планирахме да излизаме от бг до март. ама ето, че животът черпи 30% от цената на потенциална разходка и щеше да е кощунство да не се възпозлваме  Wink  опитах да направя стъкмистика за полет до лисабон, че там не сме били, но цифрата набъбна много, така че на тоя етап ще се задоволим само с виена  Laughing

# 224
Здравейте, банда Hug
От много време си мисля да се включа в темичката, но все се отнасям....
Майка съм на две диването-момче и момиче.Сина ми е на 2г. и 9 месеца, дъщеря ми на 1год и 3 месеца.
Картинката ви е позната- едното не спира да философства, другото тъкмо проговаря, беля след беля, къщата е нон стоп с нагоре краката....

Пожелавам приятен ден на всички и мнооооооого усмивки

Общи условия

Активация на акаунт