Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам!

• 39 678
  • 784
  •   1
Отговори
# 600
Я ми кажете, като имам нещастни животни, и върху клетката ми свети едно намръщено лице, как да ги направя пак щастливи.
И днес за пръв път имам болни. Трябва ли да ги лекувам по някакъв начин, или те просто си седят при ветеринаря и като оздравеят сами се местят пак в клетката Thinking
Мига намръщено лице, защото са в лечебницата, като се излекуват ще се върнат сами и няма да мига повече.

# 601
# 602
Дуци браво на теб  smile3501 smile3501 smile3501
И аз от кога го чакам тоя момент, ама май ще почакам още. Най-много 8 съм имала до сега Simple Smile
А умират ли ви напоследък животинките? Аз все имам по 9-10, но хубаво е че са все мишки, зайци и тем подобни Simple Smile Е има и по някое от по специалните Simple Smile

# 603
  • София
Аз нещо запецнах на нивото с 2000 посетители за 1 ден. И това прасе нищо не прави - стои си само там. Да вземе малко да се поразмърда, че 5 дни май си стоя на едно место.
Още не ми е умряло нито едно животно, но като гледам май ще почнат скоро.

# 604
  • София
Умират си я Simple Smile))
зайците и кокошките  вчера ги купувах за трети път...по-големите живеят по-дълго Simple Smile))
А нивото с 2000 го минах от раз...първия... и единствен ми за 2 седмици ясен ден, за него пуснах реклама в ТВ, намалих билетите на 1 лол, 3 сърца на пакинга, 1 на касите, сложих и тоалетна за инвалиди + помоща от феите...и ги направих.... Simple Smile))
Прасето ако не му слагаш сърца нищо няма да прави....

а днес имам такава новина Simple Smile))

Управителят на ресторанта, който е полял добре рожденния ден на жена си, е объркал рецептата на своя известен "Maxi burger". Резултатът е по-скоро неочакван и жъне успех сред клиентите! Твоят ресторант никога не е продавал толкова сандвичи!
Единствената лоша новина е, че управителят няма никаква идея как да направи отново този нов "Maxi Mondo Burger".

# 605
Дуци, честито, най-сетне Grinning Нещо специално беше ли направила?
Иначе на магазина си пише, ще се увеличат продажбите ако сложиш сърца.

# 606
  • София
Привет, нещо на 3-та страничка ни отишла темата  Simple Smile
Аз най-накрая успях да мина нивото с 2000 посетители за ден благодарение на прасето - организирало някакъв конкурс Simple Smile
Сега съм на 17 ниво и ми трябва сребърен медал  newsm78
Успях да си построя и терариума  Simple Smile

# 607
Момичета как така стигате толкова напред в играта - купувате ли си мондоз - а дървото на феите как си го върнахте - на мен ми изчезна?

# 608
  • София
Момичета как така стигате толкова напред в играта - купувате ли си мондоз - а дървото на феите как си го върнахте - на мен ми изчезна?
Да, аз купувам мондоз, то иначе много бавно става и си купих с 10 мондоз безкраен абонамент - тогава ми се появи пак дървото.

# 609
Купуваме мондоз, да, и аз имам медал Rolling Eyes

Да ви се оплача каква я свърших. Гледам всеки ден да изпълнявам мисия, че така ми излизат по-евтино животните. Гледам днес ми искат двойка жълтопенести костенурки и ще ми дадат почти същата цена, която ще платя за животните, а те са скъпи. Приемам мисията и отивам да купувам костенурки. Да, но не стана, искат ми репутация  ooooh! Аз знаех, че за лъв се иска репутация, но не знаех, че и за други животни също. Пък и аз имам някаква, почти всички новородени ги продавам на УАФ. Забавното е, че тази мисия ми е за 7 дена и явно толкова дни няма да мога да приема друга ooooh! Случайно да знете начин да се откажеш от мисия? Аз гледах един хикс, но е само картинка, нищо не става като кликнеш.

# 610
Купуваме мондоз, да, и аз имам медал Rolling Eyes

Да ви се оплача каква я свърших. Гледам всеки ден да изпълнявам мисия, че така ми излизат по-евтино животните. Гледам днес ми искат двойка жълтопенести костенурки и ще ми дадат почти същата цена, която ще платя за животните, а те са скъпи. Приемам мисията и отивам да купувам костенурки. Да, но не стана, искат ми репутация  ooooh! Аз знаех, че за лъв се иска репутация, но не знаех, че и за други животни също. Пък и аз имам някаква, почти всички новородени ги продавам на УАФ. Забавното е, че тази мисия ми е за 7 дена и явно толкова дни няма да мога да приема друга ooooh! Случайно да знете начин да се откажеш от мисия? Аз гледах един хикс, но е само картинка, нищо не става като кликнеш.
Бухтичка и аз я бях свършила веднъж, като теб. Не можах да намеря начин да откажа мисията. Изчаках да минат при мен бяха 9 дни. след това ми даде, че мисията не е изпълнена и ми даде нова. Вече проверявам кой животни мога да купувам и тогава приемам мисията.

# 611
Имам сребърен медал за умрял заек  Laughing
Но акаунта с джунглата направо е в блато.

# 612
Бухтичка и аз я бях свършила веднъж, като теб. Не можах да намеря начин да откажа мисията. Изчаках да минат при мен бяха 9 дни. след това ми даде, че мисията не е изпълнена и ми даде нова. Вече проверявам кой животни мога да купувам и тогава приемам мисията.
Аз пък доста често първо купувам животните и после приемам мисията, но този път по случайност направих обратното ooooh! Ще си чакам явно.

# 613
# 614
  • София
Аз днес се сдобих със златен медал за едно рядко животно  Simple Smile и минах нивота за сребърния медал без сребърен  Laughing
Сега ми трябват 10 новородени за 1 ден.
И какви мисии имам само - ми те всички за по 300 000 - 500 000 ЛОЛ  Shocked Ще мина без мисия днес и дано утре пуснат нещо по-нормално.

Общи условия

Активация на акаунт