Притежатели на Зоопарк в MondoZoo, елате насам!

• 39 678
  • 784
  •   1
Отговори
# 615
  • София
аз пък имам сребърен, за дълъг живот Simple Smile)) Похвал Simple Smile

# 616
  • София
аз пък имам сребърен, за дълъг живот Simple Smile)) Похвал Simple Smile
Браво   bouquet

# 617
Аз днес се сдобих със златен медал за едно рядко животно  Simple Smile и минах нивота за сребърния медал без сребърен  Laughing
Сега ми трябват 10 новородени за 1 ден.
И какви мисии имам само - ми те всички за по 300 000 - 500 000 ЛОЛ  Shocked Ще мина без мисия днес и дано утре пуснат нещо по-нормално.

Добре дошла в клуба на чакащите.  Wink Дано я минеш тая мисия по бързо. Аз чакам, чакам, ама още не успявам. Късмет!

# 618
  • Sofia
Днес бях изненадана много приятно от Дуци  Heart Eyes с 40 мондоз.  Mr. Green
Не искам да ви казвам какво правя цял ден - харча  Laughing и утре като ги наместя ще ви покажа резултата.  Mr. Green
Много ми е креативно другарчето Дуци, мисълта му тече в много правилна посока!  Laughing   bouquet

# 619
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ми.. такова.. Дуцка, аз имах имен ден преди 2 седмици, а рождения ми ден е на 24 Юни..!!! Crazy Flutter Flutter Но всъщност не се знае.. По колед асе случват чудеса! Whistling Whistling Whistling

Днес и аз имам два сребърни медала в два от акаунтите !
Също така регистрирах и 8 си акаунт, за да мога в него да построя Саваната, че само такова нещо нямам! И тук се чувствам обсебена и зарибена от тази игра.... Вечер като си лягам последната ми мисъл е утре да става по-бързо, че като стана да си пия кафето, да видя какво интересно се е случило в зоотата... Blush Mr. Green
Вал, не че да те дразня, ама в още един акаунт ми дойде Едмонта! Hug Mr. Green Wink
Виж Дуцката и това можеше да уреди! Whistling

# 620
Вижте днес Сашка с какво ме изненада: "Боата Саша изпитва носталгия по хиписссс годините и концертите от шейссссетте.

Тя застава на входа на зоопарка и свири на китара най-хубавите парчета от своята младост.

Ти виждал ли си боа, която да свири на китара ? "

# 621
  • София
Аз пък днес се оплаквам....
Стигнах до 17 ниво....преди съм имала по 13-14 новородени за 1 ден...но не ми ги отчита...пък аз очаквах, че ще го мина....тъпа работа Sad

Саша много свежа бе...кви работи ги върши Simple Smile))

# 622
  • София
Хехе, тази Саша  Mr. Green
Angel_Dust и аз съм на 17-то ниво и чакам да имам 10 новородени, но днес нито едно нямам  newsm78
И защо имам толкова много болни животни, незнам - гледачите, тия по поддръжката са ми ок, ветеринаря ми е много добър, готвача също - давам им от най-хубавата храна - странна работа  newsm78

# 623
  • София
Колко ОК са ти гледачите и колко са на брой....също зависи и по колко животни имаш в клетка....
А за нивото - вече двама човека в тяхния форум писаха, че щом съм имала би трябвало да ми ги зачете...но не би....ще пиша да питам Монди как е в действителност...

# 624
  • Пловдив
абе все се каня да ви питам... какво е това откраднати животни?  Thinking Мога ли аз да крада животни или само на мен може да ми крадат? И крадците реални играчи ли са или от играта си ги прибира?  newsm78 И още нещо исках да питам, ама забравих  Mr. Green Не че до тук зададох малко въпроси де...  Blush

# 625
# 626
  • София
абе все се каня да ви питам... какво е това откраднати животни?  Thinking Мога ли аз да крада животни или само на мен може да ми крадат? И крадците реални играчи ли са или от играта си ги прибира?  newsm78 И още нещо исках да питам, ама забравих  Mr. Green Не че до тук зададох малко въпроси де...  Blush

ако ти е кофти охраната в зоото може някой да ти задигне животно Simple Smile))

писах аз на монди за моят проблем, каза, че новородените от миналото не се зачитали...тепърва трябва да имам толкова за да мина нивото...та и аз ще съм в групата на чакащите голямото раждане Simple Smile))
Тъпото е, че си построих днес зоомагазин...те. предполагам, ако ми се родят зайци и мишки и отидат в зоото няма да се броят - нали????

# 627
Лъжеш.

Моите тикви започнаха да умират.
От 100 години съм си 8-мо ниво  ooooh!

# 628
# 629
  • София
Колко ОК са ти гледачите и колко са на брой....също зависи и по колко животни имаш в клетка....
Ами на одита ми дава, че са идеални  newsm78 Имам 9 гледача и в клетките са ми само по 1 двойка от вид, тук таме по 2 двойки, ама техните клетки съм им ъпгрейднала на второ ниво  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт