Отговори
# 150
  • София, Лагера
Аз идвам да споделя Laughing
Правила съм си 4 или 5 процедури лазерна епилация на триъгълник. Започнах май 2008, през 3-4 месеца. Косми почти не ми останаха. На мишници съм правила 2 процедури и космите са ми наполовина.

# 151
аз искам да кажа,че на мен колата маска на подмишниците почти нямам косми

# 152
Аз идвам да споделя Laughing
Правила съм си 4 или 5 процедури лазерна епилация на триъгълник. Започнах май 2008, през 3-4 месеца. Косми почти не ми останаха. На мишници съм правила 2 процедури и космите са ми наполовина.

Оххх, завиждам. Confused И аз все се навивам за фото или лазерна епилация (главно защото това е единственият шанс да се преборя с подкожните...), но само при мисълта да няма ефект и се отказвам, а то е супер индивидуално, няма как да знаеш дали ще ти подейства. Confused

# 153
да,и аз мисля,че това е индивидуално.зависи от много неща и при някои има ефект,при други не.познавам момичета,където са ходили на фото,правили са по 10 процедури и ефекта е бил нулев.

# 154
# 155
Може ли да направите сравнение между лазерна и фотоепилация? какви са плюсовете и минусите на 2-та варианта?
Ако може да ми препоръчате къде в района около центъра в София да си направя някоя от двете процедури ще съм ви много благодарна.

# 156
Аз ходех на Фотоепилация във Витал Сън Студио, това е линк към сайта, има и цени http://www.vitalsunstudio.com/ Simple Smile
А колкото до разликата между фото и лазаерна епилация съм чувала, че фото епилацията е по-безболезнена и по-нова като метод

# 157
elibeth-доволна ли си от това студио и къде точно се намира, като отворя контакти точно адреса не се вижда,също и цената за горна устна ме интересува?

# 158
  • Варна
В няколко поста срещнах "зелена кола маска".  Може ли да се купи от някъде за домашно ползване, т.е. в по-малки количества, или е само за козметични салони и студиа?

# 159
зелен е цвета на колата,тя е за по-дебели косми ,има я по всички складове на едро за козметички материали ,а колкото до разликата между фото и лазерна епилация -май само в дължината на светлинния лъч и големината на накрайника,с който се прави

# 160
бихте ли ми помогнали.става въпрос за интимната област.използвам бръснача,само че искам да спра.искам кола маска,но ме е страх че много ще боли.все пак толкова години с тоя бръснач.другия проблем е,че не мога да си ги пусна толкова дълги,просто няма как да стане.бихте ли ме посъветва ли с нещо Sad

# 161
отиди на фото епилация -първоначално ще опадат около 50 % от всичките ти косми ,а тези които останат на следващата процедура ,след това растат хилави и руси косъмчета

# 162
не е ли много скъпо?

# 163
абе от луната ли падате - 60-70 лв е целия интим,дори и отзад ако имаш окосмяване ,и като включиш бонуса ,че не се бръснеш ,не ти боцка,няма подкожни косми -от това какво по-хубаво ?!

# 164
от марс съм.от къде да знам като до сега не съм се интересувала.а колко процедури са необходими

Общи условия

Активация на акаунт