МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 20 291
  • 343
  •   1
Отговори
# 120
Мариам - Катерина, Магдалина, Габриела ,  Момчил и Елвира, които са празнували вчера, Яни, Щурчо, Влади и Александър, които празнуват днес - да са живи и здрави, късметлии и успели, радост и гордост на семействата си!  

# 121
  • София
Специални пожелания за здраве и успехи на всички рожденици от вчера и днес!

Ама вие направо ме убихте с тия уроци по....  ooooh!

И аз гласувах за 29.11.,така както преди си го мислехме.

И да се похваля,днес бяхме с малките до Пловдив и се видяхме с Радето  smile3533  Беше чудесно! Тя потича ту след едното ми дете,ту след другото,а аз бях много щастлива да си поговорим,макар и за кратко. Пловдив е хубав,гостоприемен град,с чудесни жители и съм сигурна,че ще стане страхотен празник. Така че,хайде народе на купонааааааааааа!   bigdance2 santa2 Gift Gift Gift  party002

# 122
Благодаря ви за поздравленията и пожеланията. Днес се пада и задушница, че не сме празнували - мислим утре да се почерпим   party023 nbirthday  
Аз тези дни съм при февруарките (очакващи бебета през февруари) но определе ми се взима акъла при тях  #Crazy много са активни и едвам сварвам да ги прочета.

Ето малко снимки на децата + коремчето ми  preggo

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303547

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 21:31 от betunga

# 123
Честито на всички празнуващи!

Хм....уроци......Пък днес ми е 9-ти ден откак слагам едни вагинални таблетки и ми казаха, че докато съм с тях - сух режим. Та останаха още 2 дни.........Спим разделени, за да не се изкушаваме, и така...Уроци на момента не ме интересуват!

Председателката и Председателя...... - Индия? Техники? Както в една тема едно момиче написа - многодетните нямали полова култура, незнаели да се пазят и затова имали повече деца......Та...вие с Председателя накъде сте тръгнали?

Около нас в последно време - нищо интересно. Пия си лекарствата, вагиналните таблетки(е, тях не ги пия), чета за разните щуротии, с които ми напълниха главата.....вкл. да, Титико, и за метаболитния синдром, защото и за него ми споменаха......и установих,че когато не знаех нищо - бях много щастлива. В най-скоро време ще си забраня да се ровя из интернет.

Гале, що така ти е паднал гарда? Да знаеш,че не е само до теб......Все повече и повече болестите стават всеобщи и засягат повече хора. Вече няма човек без кредит, без здравословен проблем, без ядове с децата, без спокойствие.......

Вече ядем, но не се нахранваме, спим, но не се наспиваме, живеем, но фактически животът ни изтича между пръстите, мислим за бъдещето, но изпускаме настоящето, без да си взимаме поуките от миналото, загубихме душевния си мир, нямаме хармония както в самите нас, така и в отношенията с другите, по-малко се усмихваме и все по-тъжни ни стават очите. Идват празници, но не ни е до празнуване, защото е един постоянен делник в душата ни - сив, еднообразен и безобразен. И като теглим чертата се оказва,че на всеки фронт, на който водим борба, сме на червено, на минус........Но въпреки това дишаме......И трябва въпреки всичко да дадем сърце на сърцето си. В този момент се сещам,че най-доброто лекарство за всички наши болежки, е любовта. А любовта е истинска, само когато дава. Нищо може да не сме получили, напротив само удар след удар, но даването ще помогне нещо от нас да живее в другите. И тогава току-виж сме си дали автопомощ, сме си направили животоспасяващата операция на закърнялото ни сърце. Което изведнъж пак се е напълнило с кръв, живот и радост! И е започнало пак да живее - за нас самите!

Искате ли, през тази седмица, която идва да пробваме нещо.........да не се оплакваме от нищо! Независимо от това, че имаме следи от ударите на живота! Да си пишем само положителни и насърчителни думи! Всяка една от нас да даде на другите само усмивка с поста си! И да си направим по този начин една самотерапия. За да се усмихнем от все сърце ...отново!

Моя поздрав към вас - една от любимите ми песни, които и друг път съм пускала за поздрав - http://vbox7.com/play:38218c78

Обичам ви! Прегръщам ви! Всички! Hug

# 124
  • Пловдив
Здравейте,
аз съм от Пловдив, мама на Диди на 2,6г. и на Ками на 1,4г., а живот и здраве в края на януари и аз ще се радвам на трето детенце. Много ще ми е приятно да се запознаем и ако мога да помогна с нещо относно събирането съм насреща.

# 125
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquetДобре дошла сред нас  Hug и лека и спокойна бременост ти желая  Heart Eyes
....аз след половин час потеглям за София, ще съм до обяд в НДК  Flutter после до към 16-17ч където ми видят очите  Party

# 126
  • През девет земи в десета
Дианче Hug

И аз ви обичам Heart Eyes

# 127
  • София
Добре си ни дошла,сиванова!   bouquet  bouquet  bouquet Ще чакаме заедно новото ви ,сладко бебе.Като гледам и третото ви детенце ще е с малка разлика от по-голямото.Дано да е кротичко,че да не се преуморяваш много  Hug

Цоци,хубаво предложение.Дано да не остане празна темата ни през тази седмица  Wink Нали знаеш за едни хора,които решили една седмица да не говорят клюки за другите около себе си и цялата седмица нямало какво да си кажат   Wink

Бетунга,много сте хубави!  Hug

# 128
сиванова   bouquet

бетунга чудесни сте  Peace

момичета аз отивам да си слагам къна но косата, че само с техники няма да стане  Joy таман приспах домочадието  Crazy ама Кабо алма как ме е улеснила като е споменала Индия  Grinning така и уроците по камасутра стават доста по реални  Joy

# 129
 newsm78 Абе, Цоц, при мен ли е повредата? На първа страничка ми излиза твоя пост само до Юли... за рожденниците иде реч...
Все едно, поради липса на справочник- поздрав за празнуващите днес!

Сива нова, нобре дошла, направо ме изуми - две бебета и чакаш трето - ти си направо ...герой (ка)  Laughing! Поздравления! Сигурна съм, че няма да откажат малко помощ мамите от Пловдив, ама с тоя тумбак ще можеш ли?
Цоц, нема, нема и ... туку ме разчувстваш... Ама аз кво ще пиша тогава!? Нали само мрънкам тука.... Една приятелка ми препоръча филма Тайната, в ДиС има тема за него, ама още не съм го гледала... Та, там ставало дума именно за това - всеки ден да се настройваш позитивно, да привличаш положителната енергия към себе си и така ще получаваш повече положителни емоции... Много ми хареса идеята, обаче тука съзирам завера на .... разни - да не им изписвам никовете...дето се просвещават на воля във вселенски и други видове мъдрости, а нас оставят непросветени и ... малодетни...хм, ще видим тая работа! Отгоре на всичкото, само да спомена де - пращат си мъжете в люлката на сексоправенето на обучение и после нъцки, нъцки и ... А, най подире се кръщават я секстети, я пр. хубавини.... Crossing Arms

Цоц, после ще наваксвате с тъста - не бой се, ти само излекувай ядрото дето дава живот... Пък може преждеспоменатите да се засрамят и да метната малко инфо, пък и да четат и пишат повече - нали са с повече очи от нас простосмъртните....

# 130
Здравейте майчета!
 newsm51 smile3525 txtloves Two Hearts mamma Kissing HeartЦоци, прегръщам идеята ти. Когато вкъщи стане "сивкаво", започвам да играя с децата си на една игра. Първоначално настроението е доста под нулата, но, когато се участва с искреност и добър пример, нещата се получават. Играта се казва "Благодарен съм за..." Както се досещате, това е началото на изречението, което всички по ред довършваме. Като се започне с благодарност за скорошните удоволствия и новопридобити вещи, бързо се стига да откъснати от сърцата думи-диаманти. Всеки започва да се чувства обичан и значим, като човек, за когото истински сме благодарни. Всички имаме нужда от криле, когато ежедвението ни притиска в тунелите си и иска да ни превърне в къртици. Но заедно си спомняме, че е ценно да помним и изричаме любовта помежду си.
Измислих тази игра преди време, защото вярвам, че доброто в нас често има нужда от нарочено  време за "практикуване", за да стане завладяващо и надмогващо в решенията и взаимоотношенията ни.
И така, аз ще довърша няколко изречения сега.
Благодарна съм за циганското лято   Nature Partly Sunny - то ни дава възможност да усещаме все още топлите лъчи и да си правим пикници.
Благодарна съм за форума - място, където можеш да бъдеш себе си без притеснение и където да откриеш, че ... си приет от други тебеподобни  family6.
Благодарна съм за мамитата, които са виновни за Пълна къща, и за сбирките, и за уютното посрещане на новодошлите  hug.
Благодарна съм за всяка от вас, която е имала смелостта да споделя и която ни е дала тази възможност да я познаваме и подкрепяме  Hug .
Благодарна съм за Мама Цоцоланка - тя лично ми е изпратила поне 3 съобщения да се интересува как сме като се бях позабила в други коловози и не ви навестявах.   bouquet
Благодарна съм за мама Албена - ти си съкровище. Само като те гледам и си казвам:"Брей, тя с 4 момчета излъчва толкова мир, значи и аз мога да се радвам и да успея." Blush
Благодарна съм, че се запознах със сватята. Не знам дали ще се вземат младите, но приятелството с теб е дар, и ти го знаеш... txtloves
Благодарна съм за доброто, което носим и споделяме с децата си и с други многодетни.
Блаодарна съм, че ни има за свидетелство, че животът и любовта, които ценим, са по-важни от богатства и живот без следа...

Прегръщам ви и се надявам, че и вие ще довършите изречението тихо в сърцата си, или  пък тук, във форума...

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 17:12 от pomilvana

# 131
Дива ирландска пешеходка,
Повредата не е в твоя комп. и при мен е така - само до юли. Вярвам, че технически по-запознатите ще оправят ситуацийката  Peace
Сещам се още нещо. С моята най-добра приятелка като ни станеше свръх апатично си нарочвахме едната от нас и й правехме рожден ден. Е, винаги нарочените празници 2-3 пъти годишно бяха по-готини, по-щури и по-запомнящи се от календарно обоснованите. В този ред на мисли 
newsm59 nbirthday txtloves newsm67  Gift newsm59 newsm38 nbirthday Tada  Party Time  uraна всички, на които им стиска да се повеселят днес. Hug
А сега ще споделя как си прекарах последния рожден ден (Цоци, само хубави неща, нали!)
Ето вижте:
http://pomilvana.blog.bg/viewpost.php?id=221945

Последна редакция: нд, 02 ное 2008, 17:28 от pomilvana

# 132
  • Пловдив
Благодаря на всички за топлото посрещане  Hug
С тумбак без тумбак, важното е желание че има, пък и на малкия може да му е интересно.

# 133
ха ха ха  hahaha Joy дива пешеходке сега вече знаем защо кабо алма има 4 деца - то Индия Индия ама другари  Joy кабо алма ако четеш това да знаеш че е най добронамерено написано и с много чувство за.....абе едно такова радостно ми е  Joy ама като ме питат за какво са тези точки това се сетих, а бях забравила че спомена че мъж ти ще ходи в Индия  Grinning мама цоц иска само позитивни неща и аз какво да правя  Grinning

# 134
Добър вечер Hug току що се прибираме от Пампорово.
Тия дни ако успея да стигна до форум ще докладвам и показвам Mr. Green
БЛАГОДАРЯ на всички Вас ,за поздравленията за рожденият ден на моят мъничък Яни! много ми беше криво че не бях с него на рожденият ден...но утре ще го отпразнуваме и в Детската градина и в къщи! Hug А той току що си получи и подаръците...
Лека вечер от нас

Общи условия

Активация на акаунт