МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 20 288
  • 343
  •   1
Отговори
# 105
Я да четете и посмеет!Да ,ама има верни неща в това     http://missby.wordpress.com/2008/10/16/wartim/

# 106
Какъв е този клуб за многодетни мами? Видях че има такава отделна тема?
Здравей, Виртуална! "Пълна къща" е сдружение на многодетни семейства - с над 3 деца/или такива с желание за толкова Wink/. На първа страничка можеш да се запознаеш с всички. В другата темичка говорим по организационни въпроси - предстои ни Зимен празник. Заповядай при нас! Hug

# 107
  • През девет земи в десета
Здравейте,
Кабо Алма ме помоли да ви съобщя, че Бела са се отказали от идеята си за празник с многодетните.
За друго мислите ли, че аз напоследък нещо не съм в час Embarassed

Лоша работа,уж много ни искаха,сега пък са се отказали Crossing Arms За празника в Пловдив или в София ще бъде,къде ще е по-лесно да се организира newsm78
Аз не съм гласувала за датата,както решите момичета,ще направим всичко възможно да присъстваме и ако има възможност да помогнем за организацията!

Честито на празнуващите,много щастие и целувки  Heart Eyes  bouquet

# 108
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Пиги®   говорихме празникът да е в Пловдив, да се поизмести мястото малко по към центъра на България за да се скъси поне малко пък прехода на по-далече/ от София /  живеещите  Hug
Аз гласувах за 29.11
 ooooh! отивам да полегна, че така ми се е подуло от вчера дясното коляно, едва вървя , боли, как ми мина нямането на воля за спирането на храната ooooh! с тез 100 кила  Crossing Arms как няма да ме заболи коляното  Sick то тежест като тежест ли е отгоре горките ми кокали
......няма да се ляга, два гълъба са окъкали в църквата тука и трябва да се чисти ....нали е утре Задушница..сутринта в 8.30 ще дойдат хората и трябва да е чисто....пък ние си чистим и редим сами ooooh!

# 109
хммм....а мен няма ли да ме поканите  Thinking ако нямам три , то поне имам желание за толкова  Peace

# 110
  • През девет земи в десета
Пиги®   говорихме празникът да е в Пловдив, да се поизмести мястото малко по-към центъра на България за да се скъси поне малко пък прехода на по-далече/ от София /  живеещите  Hug

Дидка Hug ,наясно съм и аз гласувах за Пловдив,мисълта ми беше ,че след като се подлъгахме с празника на Белла,дали пловдивските мами ще успеят да се справят с организацията,остана по-малко време newsm78  Лягай да почиваш,няма ли кой да помага,то си е сериозна работа,подуто коляно.

Аз пък май наистина ще се ориентирам към леглото,всички в къщи спят,днес героите са уморени Laughing

Анайс,няма проблеми душко ,така мисля  и едва ли някой ще има нещо против,аз лично ще се радвам да се запознаем
 Hug !

Joy Белла ,какво ?Уплашиха се да не им изядем баниците ли,що ли?
Миши ще ме убиеш rotfImbo

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 21:01 от Пиги®

# 111
 Joy Белла ,какво ?Уплашиха се да не им изядем баниците ли,що ли?

# 112
  • Варна
Нали в тяхната реклама майката на три деца "крадеше"? Не са преценили добре стойността на едно такова събитие за тях.

Мамо Ц., стискам палци и вярвам, че лечението ще е успешно и ще се сдобиеш със здраво тяло, спокойствие и това, което досажда на повечето жени всеки месец!  Hug

# 113
Анаис, ти отдавна си част от нас. Няма какво да се чудиш и да му мислиш. И аз ще се радвам да се запознаем, макар и чак в Пловдив, като се има предвид колко близо живеем. Laughing

И аз за това предложих още една дата, понеже малко време остава, дали ще успеем с организацията.

# 114
момичета благодаря ви много   bouquet гледам че май всички искате за 29 .11, но не казвате за колко часа. защото ако е в Пловдив мога да дойда, но с мъжа ми, че няма да се справя с ориентацията с колата, а още си чакам gps-а  Embarassed без него изобщо незнам къде карам. вечерта от 19 часа сме на балет в София, едва успях да купя билети за Лебедово езеро /нали ме знаете каква танцьорка съм  Joy /, та ако срещата ви ще е по обяд някъде страшно ще се радвам да се запозная с всички вас Grinning
и сега за да ви се изфукам ще ви пратя една снимка...ама след малко  Grinning

# 115
http://picasaweb.google.com/Irena.Roussinova/102#5263608548074087442

ето и снимката Simple Smile а сега въпроса с повишена трудност  Joy познайте кой седи до вашата председателка и има точка на челото  hahaha

# 116
Защо са тия точки по челата  newsm78

# 117
ами ........ ходим на уроци по кама сутра  Grinning на нашите години трябват повече индийски техники за прелъстяване   Sunglasses

# 118
 Flutter И аз си помислих, че ходите да преподавате таквиз уроци  Mr. Green ..при тоя опит....и тоя клуб...Пълна къща  Joy са ви взели виднага, щях да го пиша , обаче толкова бях изморена , че само легло ми беше пред очите, сега докато си правя кафето ...кажи без бой newsm78  Защо са де  Sick

# 119
Какво било и днес от рожденници тука  ooooh!
 Яни - 1.11. 2005г. на JuliS
                      *щурчо* - 01.11.1967г. *щурчо*
                                             Владимир - 01.11.2005г. - на Райка
                                                                    Александър - 01.11.1997г. на betunga
   bouquet  bouquet На всички пожелавам здраве, весел празник и сбъднати желания   bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт