Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 391
  • 233
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Аз го ползвам  поне веднъж дневно и досега е нямало подсичане!

# 121
Аз го ползвах вьрху себеси и сьм много доволна.На нас ни подариха такув от родилното при  изписването. Peace

# 122
  • Пловдив
Нямали сме подсичане , ползвам го превантивно , но ако имахме не съм тествала дали ще помага .

# 123
Струва 8лв и нищо не ни помогна. Явно си е до дете!

# 124
На моята беба също помага  Peace Дадоха ни мостра в болницата.

# 125
Голямата опаковка струва 5 лева при моята си аптекарка. На мен също ни подариха в болницата малка опаковка. Мажа превантивно, подсичания не е имал (не знам дали би помогнало кремчето). Обаче много добре повлиява драскотини, пъпки и всякакви такива дребни нещица. И аз и таткото двамата се крепане като невидели.

# 126
  • София
Много, много, много съм доволна! Добре че е тоя крем, че иначе подсеченото дупе ни беше в кърпа вързано! Hug

# 127
От раждането не е била зачервена или подсечена, но ето че веднъж се подсече. Мазах с този крем доста време, но подсеченето не мина веднага. Все пак се оправи и сега си я мажа веднъж дневно Peace

# 128
Купувах си го преди от мола за по 40лв и то два пъти ,та сега ли няма да си го купя на тази достъпна цена.Няма по хубав крем за подсичане от този!Който не го е ползвал да го пробва няма да се разочарова от него!

# 129
  • София , Монтана
Моя приятелка ползва този крем за бебето си и е много доволна,сега след като научих толкова неща за него и аз ще си го взема нищо че нямам бебе.

# 130
яяя, ще го пробвам и ще пиша Wink

# 131
  • На планетата Земя
Кремът е страхотен. В аптеките може да се вземе мостра.

# 132
  • София
Баба ми решила да опита да намаже с крема на детето една рана на дядо ми и останала изключително доволна. После отиде и купи от този крем и за тях, да си имат за всеки случай  Grinning

# 133
Чак пък чудо не е - аз имам една мостричка вкъщи и понеже от бременността така съм се изпъпчила и отделно разни обриви си ми излизат взех да се мажа, но ефект голям нямаше. Бих казала, че крем "Здраве" ми лекува тези проблеми далеч по ефективно. Иначе Судокрем мирише много приятно.

# 134
Миналото лято детето ми се беше подсекло много лошо и ми препоръчаха този крем
в една аптека.Изключително доволна останах.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт