Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 368
  • 233
  •   1
Отговори
# 105
Определено е крем ЧУДО!!!
На нас ни подариха мостра от него още в болницата (и куп други мостри).Когато се прибрахме вкъщи мажех Биси със кремчето на Мустела,но се зачервяваше.Тогава започнах да ползвам мострата и до момента наистина съм страшно доволна.Няма и следа от подсичания или обриви.Дупето е ОК (да чукам на дърво).Оня ден ми свърши мострата и ходих до аптеката,кремчето струва 5.10ст.
Препоръчвам го на всички!!! coolcool

# 106
Получих мостра от него в болницата,но все още не съм го ползвала.Дано да не ми се налага Praynig

# 107
Дано не се налага да го ползвате.Но пък е ефикасен.

# 108
Теди миналата година много гадно се подсече,с кво ли не мазах и не минаваше  Sad,чак беше станало на гнойна-рана  Cry.Най накрая вече и смених козметиката-Крема за дупе,кърпичките и памперса и взе да се пооправя и и мина.Но сега тази зима пак така зачерви се с пъпчици и мазах с мастило и Тридерм и и мина, но след около седмица пак така че и вече с Тридерма нещеше да се оправя-после реших с Тетра я попарвах за около 5 мин и за  3 дена и и мина.От тогава е добре вече  Peace Heart Eyes
Но за напред недай се Боже ще търся още от сега този чедо крем да си ми е под ръка ако пак нещо такова стане.  Peace
Благодаря ви за хубавата тема   bouquet,не знаех за този крем-ето че  виче го знам от дорите форумки  Wink Hug :love
:

# 109
  • София
И на мен форумка ми каза за крема. Само го бях чувала.
Алекс беше доста зле. Няколко дена правих седящи вани със отвара от смрадлика. Започнах да мажа със Судо. бях купила малка кутийка. Алекс вече е добре. Мъж ми рече "ще мина през аптеката да купя една голяма кутия" Simple Smile

# 110
  • София
При всички суперлативи за този крем взех, че го купих заради леко подсичане. Ефектът - нулев  ooooh!

# 111
  • Варна
На моя мъник му излезе нещо на устничката отгоре на самата кожичка , водих го на лекар и му исписаха Судокрем , докторката ме увери че е крем-чудо и че ще ликвидира екземата , дори ми подари и мостричка , за да пробвам и тогава да купя , върнах се тв къщи и четох четох , ми то само за посечено дупе пише  newsm78 , а аз ще го мажа по личицето детето  , малко ме е страх да ви кажа честно  newsm78

# 112
Ей тук човек много неща може да научи.
Дадоха ми и на мен мостричка на крема,когато бях в род.дом ама аз не му обърнах особено внимание,даже като си дойдох го прибрах и си казах,че не знам какво е и няма да го пробвам нито по детето нито по мен.
И сега чета тук,че е крем чудо.
Още сега преди да заспи,ще я намажа с него.

# 113
При нас нямаше никакъв ефект. Аз си ползвам Мустелата, но от тази от 17-18 лева. Нищо друго не помага. А тя, въпреки че е голяма вече продължава да върши всичко в памперса и лесно се зачервява.

# 114
  • Пловдив
Аз също го ползвам и съм доволна , но аз си я мажа поне веднъж на ден и досега не сме се подсичали

# 115
  • Временно
Аз се записвам към доволните от кремчето.
Дъщеричката ми наскоро се подсече за първи път и това кремче я оправи!

# 116
Много съм доволна от крема. Peace

# 117
Да си кажа и аз мнението - наистина е чудо . Дадоха ми мостричка в болницата и наистина не му обърнах внимание , сега месец по късно нещо ми се изприщи лицето и адски ме сърби , та си викам да го тествам на мен , ми то след 2 часа пъпчиците ми изчезнаха а и кожата много е омекотена
Харесва ми

# 118
И аз да се запиша към доволните от крема! На нас ни помага,за 2 дни се оправи и сега само леко да се зачерви мажа и на следващата смяна на памперса всичко е О.К. Peace

# 119
  • гр.София
И аз съм доволна от крема. Дупето на дъщеря ми беше станало огненочервено, само след две-три намазвания се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт