Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 388
  • 233
  •   1
Отговори
# 90
Сега, аз на бързо минах темата и пак съм недоразбрала, естествено. Mr. Green
Цената на това кремче е 40 кинта, така ли? Shocked Thinking
Разфасовката каква е? 
не, цената на крема е 5лв.  Peace

# 91
  • Пловдив
Сега, аз на бързо минах темата и пак съм недоразбрала, естествено. Mr. Green
Цената на това кремче е 40 кинта, така ли? Shocked Thinking
Разфасовката каква е? 
В аптеките е около 4лв. малката разфасовка и около 7лв. голямата.
40 лв. е струвал в Mothercare преди да почнат да го внасят официално в България.
Купих от този крем, когато дъщеричката ми беше силно подсечена, но на нея не й помогна.

# 92
  • София
Здравейте,

Искам да попитам дали този крем е подходящ за чувствителните участъци от кожата. Дъщеря ми има обрив около устата (зачервена кожа с малки пъпки по нея) от слюнката предполагам, който е от един месец и не се повлия от други средства поне до сега.  Искам да разбера дали кремът е подходящ в случая?

# 93
Ползвала съм го и съм страшно доволна.

# 94
Свеки,ми го донесе от Гърция още преди бебо да се роди.И аз съм много доволна от него!

# 95
не мога да го намеря   Thinking

# 96
Честно казано не мисля, че този крем е някакво чудо. Ползвали сме го, още имаме от него. Купувала съм от него, когато е по-спешност и не съм намирала ето този на Natusan (тук така наричат J&J), който е още по-добър.

Поне нас Натусан ни е спасявал в ситуации, когато Sudocrem не е успявал.

# 97
 На мен ми дадоха мостра н атози крем преди да ме изпишат от родилното, но не съм доволна от него изобщо newsm11

# 98
е незнам какво чудо е....но за мен не е нищо особенно...когато малкия е имал проблем с дупето ,винаги Бочко беше по-ефикасен от този ..прехваления...

# 99
  • Стара Загора
Не съм го ползвала още

# 100
Айде честито, ще го пробваме и него  Wink

# 101
Здравейте,

Искам да попитам дали този крем е подходящ за чувствителните участъци от кожата. Дъщеря ми има обрив около устата (зачервена кожа с малки пъпки по нея) от слюнката предполагам, който е от един месец и не се повлия от други средства поне до сега.  Искам да разбера дали кремът е подходящ в случая?
Здравей marta7,  и моята дъщеря има такива пъпчици от лигавенето, минават и само с крем DERMALIBOUR на A-DERMA. Имаше доста лишейчета по крачетата пак с този крем се оправи.Струва около 15 лева.
Успех  Peace

# 102
  • София
Искам да кажа, че и аз съм доволна от кремчето.

До сега използвах само крема против подсичане на Себамед. Страхотно кремче, не сме имали проблеми, за 1 г. и 2 м. дъщеря ми не се подсече нито веднъж.  Peace Обаче сега се появи някакво зачервяне със ситни пъпчици. Не се оправи от Себамед.  Thinking Реших да пробвам Судокрема, много добре се повлия, почти изчезна.  Peace

# 103
От седмица моят син има упорит обрив в слабините.
Не минава и не минава. С какво ли не мазахме...
Днес се надявам мъжа ми да го този нов крем в близката
аптека и да го донесе, за да го пробвам. Ще пиша
впечатления  Peace

# 104
  • София
дадоха ми мостра в болницата, като родих, много съм доволна, пак такъв ще си взема  Peace

Общи условия

Активация на акаунт