Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 400
  • 233
  •   1
Отговори
# 75
В болницата ми дадоха безплатна мостра -  добро е кремчето! PeaceКогато ми свърши бебетана мажа с него.Доволна съм и от двата крема.

# 76
Ние имахме проблем и това кремче много бързо ни помогна Peace

# 77
Кремът е чуден, помага от раз Peace

# 78
  • Там....където всичко е възможно ....
Ами хубаво е човек да знае какво има на пазара, макар че до момента не съм срещала състояние, което няколко намазвания с кашичка от хума да не оправят - и, честно казано, се съмнявам ако има толкова тежки поражения да се оправи с този крем... а и не мисля, че има човек, алергичен към хума.
И аз съм правила кашички от хума,наистина е много ефикасно средство срещу подсичане Peace

# 79
  • София
И аз от приятелка съм чувала само хубави неща за този крем, само че все още не мога да го открия по нашите аптеки  newsm78

# 80
Наистина е невероятен. Подариха ми мостричка в родилното. Използвах го и ми хареса много. Все още го няма масово по аптечната мрежа, но не се отказвам и ще го намеря. Препоръчвам го на всички майки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 81
Здравейте mu6moroche! Успех със Судокрем!

Здраваейте zuerich! Благодаря за Вашия коментар! Цинковата паста е традиционно средство, както в дерматологията така и в детската дерматология. Важно е, както количеството цинк (или съединение на цинка), така и комбинацията от активни съставки на съответния продукт. В нормалното Цинково олио, което е традиционно среаядство в медицината количеството е 30%! Дори това средство не изсушава кожата. При Sudocrem количеството на Цинков оксид е 0,15%. За това Судокрем е подходящ за продължителна грижа за нежната кожа на Вашето дете.

Здравейте!
Благодаря за оценката на Судокрем. Радвам се, че кремът е от полза за Вашите бебта! Съдържанието е от 5 активни съставки - 15,25 % цинков оксид, 4% ланолин, 0,39% бензилов алкохол, 1,01% бензил бензоат и 0,15% бензил синамат. Като резултат продукта има изключително комплексно действие - притежава антисептично действие и облекчава болката, ускорява заздравяването (клетъчната регенерация), омекотява, омазнява и овлажнява кожата, образува естествена защитна бариера срещу всички дразнещи субстанции. Ще се радвам да отговоря на всички допълнително възникнали въпроси:)

Sudocrem, колко е съдържанието на цинков оксид 0.15% или 15.25 %? Разликата си е стотина пъти...

# 82
 Zinc Oxide Ph. Eur. - 15.25 %

# 83
  Радвам се да разбера, 4е ве4е го има и в Бг.И аз колко кремове мъкнех за приятелки , докато живеех в 4ужбина  ooooh! , вси4ките бяха доволни .
 Самата аз пък се презапасих, когато забременях и се върнах тук. Откакто се е родила дъщеря ми, само с това я мажа  Peace , пък тя си е с доста деликатна кожа .
  А  най-добрата реклама за мен беше няколкогодишно гледане на деца в 4ужбина - абсолютно във всяка къща имаше Sudocrem,  както нашия крем ,,Здраве'' го имаме тук.Между другото ползва се и от възрастни, които ползват памперси ; както и при хемороиди ( незнам какъв е ефекта оба4е ).
   Дано само не се окаже с разли4но ка4ество от ''западния'' крем, както ми се е слу4вало с 95% от козметиката с еднаква марка, ама купувана там и купувана тук Praynig

# 84
Братовчедка ми ни беше пресипала малко от нейния и си го пазех за най-сериозните подсичания - действаше най-бързо! От нея знаех, че го има само в Мадъркеър и е 40 лв и за това не си купих.. досвидяха ми  Embarassed Щом вече го има по аптеките и е на сносна цена - веднага ще си взема!

# 85
  • София
Получих мостра на Судокрем в Майчин дом. В началото бях доволна, но когато дупето на бебето ми се подсече по-сериозно, Судокрем не помогна, оправихме се с друг крем.

# 86
Получих малка кутийка в болницата. Дъщеря ми беше получила зачервяване на бузките и й се белеше кожата. След няколко нанасяния вече беше по-добре. Действа и при други кожни разранявания. Ползвала съм го и за себе си при разни разранявания и зачервявания на кожата на ръцете. Доволна съм. За силно подсечено бебешко дупе не мога да коментирам, тъй като за мое щастие до момента не ми се е случвало.

# 87
Невероятен крем. Ползваме го от началото и вече сме на четири месеца, но досега не сме се подсичали или зачервявали.Много сме доволни.Ползвайте го няма да съжалявате.  bouquet

# 88
Когато дупето на бебето ми се подсече по-сериозно, Судокрем не помогна, оправихме се с друг крем.

# 89
Сега, аз на бързо минах темата и пак съм недоразбрала, естествено. Mr. Green
Цената на това кремче е 40 кинта, така ли? Shocked Thinking
Разфасовката каква е? 

Общи условия

Активация на акаунт