Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 333
  • 233
  •   1
Отговори
# 210
Страхотен крем. От едномесечно бебе досега (1 година) го ползвам за сина ми. Много ни помага. Открих, че е важно и как се нанася - на тънък слой, без да остава бяла следа.

# 211
  • Winterfell
Радвам се,че помага на толкова народ GrinningНо аз не съм доволна.За мен Павлодерм е ''крема''

# 212
  • Бургас
И аз го имам.Ползвала съм го няколко пъти и останах доволна.Всичко е до относително все пак.

# 213
  • Варна
И аз също го използвам този крем и съм доволна, даже много доволна. Много бързо се оправя подсеченото от него, поне при нас е така.

# 214
Аз съм пробвала досега 3 крема и определено той е най-добрият от трите.

# 215
  • sofia
На нас ни помогна за подсичането.

# 216
И аз го полвзам откакто бебчо се е родил и досега не се е подсичал, но последната опаковка, която отворих преди 2-3 дни, ми се струва, че кремът е нещо много рядък, дано да не е  "побългарен".

# 217
Sudocream ползвах за каката в Англия преди 6 години и бях мнооого доволна,радвам се че вече е в България,досега бебето ми не е било подсечено и не бих го заменила за никой друг!!!

# 218
И аз ползвам само Sudocrem и съм много доволна. В брошурката изрично е посочено, че трябва да се нанася само тънък слой, без да остава бяло, иначе не действа така добре, а ние в началото слагахме страшно много(уж за по-добре... Embarassed).

# 219
И на нас ни дадоха този крем в болницата при изписването, заедно с брошурки и памперси. Ползвам го в спешни случаи и винаги помага, независимо дали при подсичане или при други пъпчици.

# 220
Ползвала съм го няколко пъти, но без ефект. Купих го, защото имаше тук много добри отзвуци. Но уви. Винаги съм решавала проблема с друг продукт. Определено си е до дете и до определен случай. Не на всеки помага, но се радвам, че има и на такива, които им е от полза.

# 221
Откакто се е родила Елица, използвам само такъв крем. Мажа я сутрин и вечер. Два пъти се беше подсякла и тогава я мажеш при всяка смяна на пелените. Успя да излекува напълно подсичането, като втория път беше доста сериозно. Самата аз се изненадах от ефекта. Изключително доволна съм от Судокрем и бих го препоръчала на всеки!

# 222
  • София
Налагало ми се е няколко пъти да го ползвам, но не винаги ни помага. Изглежда,че има значение от какво е подсичането.

# 223
От както се е родила малката я мажа със Судокрем и съм много доволна Heart Eyes

# 224
  • София
Ползвала съм няколко кремчета за дупе. Истината, че от всички съм доволна. И от най-евтиния, и от на-скъпия. Последния, който ми подариха е Судокрем - харесва ми, толкова колкото и останалите. Всички са с цинк, така че действат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт