Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 368
  • 233
  •   1
Отговори
# 135
Чак пък чудо не е - аз имам една мостричка вкъщи и понеже от бременността така съм се изпъпчила и отделно разни обриви си ми излизат взех да се мажа, но ефект голям нямаше. Бих казала, че крем "Здраве" ми лекува тези проблеми далеч по ефективно. Иначе Судокрем мирише много приятно.

извинявай, обаче хормонален обрив и/или дисбаланс, свръхпроизводство и всичко на база хормони няма как да се излекуват с крем против подсичане.  Laughing продуктът си има предназначение. това, че не действа на екстри като обривите през бременността съвсем не го прави "чак пък чудо не е" - просто не му е това предназначението.  Mr. Green

# 136
  • На бял кон в Pierrefonds
Чак пък чудо не е - аз имам една мостричка вкъщи и понеже от бременността така съм се изпъпчила и отделно разни обриви си ми излизат взех да се мажа, но ефект голям нямаше. Бих казала, че крем "Здраве" ми лекува тези проблеми далеч по ефективно. Иначе Судокрем мирише много приятно.

Странно наистина, защото и на двата активната съставка е цинк.

Иначе и аз ползвам само судокрем. Преди това - бочко, бюбхен, себамед, пенатен - дупето редовно беше подсечено. Откакто ползвам судокрем нямам проблеми. Мисля, че консистенцията му е тази, която предпазва дупето на детето по-добре. На мен ми мирише на бръснарски крем.  Laughing

# 137
На баткото използвх крем пртив подсичане на CHICCO и съм много доволна ,когато се роди второто ми дете купих Sudocrem (бях чела много хубави неща за него)  но въобще не съм доволна подсеченото не му минаваше смених го с CHICCO и аз два дни нямаше и следа от зачервяване Grinning . Незнам може и до кожа да е  newsm78

# 138
  • софия
Доволна съм много за сега!Само се моля да не го
развалят както много често се случва с хубавите неща.

# 139
  • На тиха улица
За мен крема е супер. Ползвала съм  за детето преди това Павлодерм, Бочко, Себамед и Клоран - не бях доволна. Само една кутия (от малките) съм купила на Судокрем - използвам я вече 8 месеца мисля.

# 140
Много го хвалите този крем, мисля да го взема да го пробвам, дано и на нас помогне, че имаме подсечено дупе Peace

А знаете ли колко струва?

# 141
  • София
Предполагам, че в различните аптеки може да има минимална разлика в цените.
Аз съм купувала малка и голяма опаковка. Малката е около 5лв, голямата около 10.

# 142
  • София
Подариха ми мостра в болницата. ВЪОБЩЕ не ни помогна на нас, този крем "чудо"...

# 143
На мен дали ще ми помогне? Имаме от преди около месец ,пъпчици под гушката ,предполагам от претопляне, защото в по-хладните дни не за възпалени толкова .Сега цялата и гушка е зачервена, като едно голямо петно и вече е разранена, дали ще и помагне Судокрем или да търся нещо овлажняващо без цинк, нали той допълнително изсушава, посъветвайте ме моля ви.

# 144
Сега ме хвърлихте в размисъл.Мислех за бебчо да купувам козметика на Бюбхен.Ама вие толкова хвалите този продукт, та не знам какво да правя. newsm78

# 145
На мен дали ще ми помогне? Имаме от преди около месец ,пъпчици под гушката ,предполагам от претопляне, защото в по-хладните дни не за възпалени толкова .Сега цялата и гушка е зачервена, като едно голямо петно и вече е разранена, дали ще и помагне Судокрем или да търся нещо овлажняващо без цинк, нали той допълнително изсушава, посъветвайте ме моля ви.

не бих ползвала крем против подсичане за каквото и да било друго върху бебето си. на мен си мога да мацам на воля. заведи я на лекар, не е състоятелно да я мажеш със Судокрем без да знаеш какъв е проблема.

и между другото, кремът е против подсичане, а не за лекуването му. моят син също се е подсичал и само с изписан препарат от аптеката се е оправял, имаше вече и гъбички. да не бъркаме превантивното мазане с лечение. кремът не е виновен, че вече подсеченото не минава, нито пък който и да било крем може да гарантира на 100% че бебето никога няма да се подсече.

# 146
  • На бял кон в Pierrefonds
Сега ме хвърлихте в размисъл.Мислех за бебчо да купувам козметика на Бюбхен.Ама вие толкова хвалите този продукт, та не знам какво да правя. newsm78

Какво пък толкова. Ще купиш, ще пробваш, като не ти харесва - ще смениш.....

# 147
Предполагам, че в различните аптеки може да има минимална разлика в цените.
Аз съм купувала малка и голяма опаковка. Малката е около 5лв, голямата около 10.

Благодаря ти Peace.

# 148
Пробвала съм го, доволна съм и го препоръчвам. Peace

# 149
Дадоха ми мостра ,в болцата,в която раждах така и не му дойде реда но този крем.

Общи условия

Активация на акаунт