Кремът-чудо Sudocrem® вече и в България

• 101 339
  • 233
  •   1
Отговори
# 45
Кремът е страхотен! Ползваме го вече почти 2 години. До сега се снабдявахме от чужбина и се радвам да науча, че вече го има и в Бг.

# 46
  • София
Аз не съм го пробвала, но ще взема да си купя, щом толкова много го хвалите. Peace

# 47
и аз съм доволна от крема,а преди няколко седмици не повярвах на очите си когато го видях в кварталната аптека!

# 48

Здравей Naqaina! Кремът съдържа няколко активни съставки. Между тях е Цинковият оксид, който подпомага по-бързото възстановяване на епидермиса. Освен това Судокрем съдържа и ланолин, който пък омекотява, омазнява и овлажнява кожата. Освен тожа подпомага запазването на естествената водно-липидна предпазваща бариера, кято предпазва кожата от дразнещи субстанции, като урина и изпражнения. Кремът е подходящ за продължителна употреба. Поздрави и приятна вечер!
Здравейте,на една от лекциите за бъдещи мами подчертаха точно това,че постоянното използване на цинкови кремчета за дупе,не е въобще препоръчително,тъй като изсушава кожата и се получава обратно действие.

# 49
Днес го купих. Дупето на Алекс се е зачервило от известно време и крем Здраве не помага. Дано този да помогне.

# 50
Здравейте mu6moroche! Успех със Судокрем!

Здраваейте zuerich! Благодаря за Вашия коментар! Цинковата паста е традиционно средство, както в дерматологията така и в детската дерматология. Важно е, както количеството цинк (или съединение на цинка), така и комбинацията от активни съставки на съответния продукт. В нормалното Цинково олио, което е традиционно среаядство в медицината количеството е 30%! Дори това средство не изсушава кожата. При Sudocrem количеството на Цинков оксид е 0,15%. За това Судокрем е подходящ за продължителна грижа за нежната кожа на Вашето дете.

# 51
И ние сме много доволни от Судокрем  Hug Радвам се, че вече и в България се предлага. От раждането на дъщеря ми ползвам само него и Bepanthen на Bayer. Само веднъж, когато си бяхме в БГ имахме проблем със зачервено дупе /причинено от зъбоникнене/, аз си носех Судокрем, но не помогна. Чак когато се прибрахме, стана чудото като я намазах с Bepanthen.  Peace

# 52
  • София
Четейки хубавите отзиви за този крем, ще го потърся и аз и ще го купя.
Може ли някой да посочи някакви ценови граници, за ориентир все пак newsm78

# 53
  • София
Четейки хубавите отзиви за този крем, ще го потърся и аз и ще го купя.
Може ли някой да посочи някакви ценови граници, за ориентир все пак newsm78
Здравейте!
Радвам се, че Судокрем предизвиква интерес. На пазара има 2 опаковки - 60 и 125 грама. Цената им е съответно с препоръчителни цени 4,97 лева и 8,94 лева.

# 54
Здравейте Evka и Мишле! Цените, на които можете да закупите Судокрем на Алея на здравето до Неделя вкл. в НДК - София са съответно 4лева за 60г. и 7 лева за 125г.

# 55
ще го пробваме и ние Thinking

# 56
Чудесен, вълшебен помогна ни както за зачервеното дупе така и малките пъпчици с гнойни връхчета, които правеше след раждането.

# 57
Може ли някой да ми каже къде в Пловдив мога да закупя Судокрем! В родилния дом ми дадоха мостричка от него....супер е!

# 58
Здравей Detelina!
ако ми кажеш в кой район на Пловдив живееш, ще ти дам по-точна информация, но това, което мога да кажа за момента е, че Судокрем може да бъде намерен във всички аптеки "Санита", във всички аптеки "Дара", в повечето "36,6", както и в много други:)
Желая на теб и на хората, около теб много приятни и щастливи почивни дни!

# 59
Още едно положително мнение за крема. Тръгнем ли някъде - и той пътува с нас! Използвам го за всякакви кожни раздразнения - и при детето, и при мен! Доволна съм, че вече го има и в България.

Общи условия

Активация на акаунт