Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за козметичните продукти и техните ефекти върху кожата?
Какви са мненията за инвестициите на шейх Хамад бин Халифа Ал Тани в Гърция?
Какви са препоръките за избор на лаптоп и доставчик на безжичен интернет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за козметичните продукти и техните ефекти върху кожата?
Форумът съдържа различни мнения за козметични продукти и техните ефекти върху кожата. Някои потребители споделят положителен опит с продуктите на "Ив Роше", особено когато става въпрос за проблемна кожа, докато други обсъждат използването на бадемово масло за суха кожа. Освен това някои хора се интересуват от шафран и колаген като потенциални средства за предотвратяване на бръчки.
-
Какви са мненията за инвестициите на шейх Хамад бин Халифа Ал Тани в Гърция?
-
Какви са препоръките за избор на лаптоп и доставчик на безжичен интернет?
-
Какви са мненията за филми и културни интереси във форума?
-
Как мога да намеря египетски молитви, които съм чувал в таксита?
иначе навънка не сме го виждали отдавна

Той малко прилича на Нени, само дето на наща и е по-дълга козината...
Kой знае защо от преди година моята доцентка е заприказвала, че аз съм била само за "някой арабин" 
Голям разбойник е станал твоя кръщелник ще знаеш и все на вън иска да ходи, нали е свикнал в къща да живее и като стане от кревата на тревата, ама тук в апартамента не е точно така. Аз все питам ама още никой не е казал, ще си организираме ли някоя срещичка докато сме тук да се видим на живо
, мъчно ми е днес защото на една колежка котарака(само на 1 година беше) почина от бъбреци днес сутринта ,снощи го гушках за последно,милото то,веднага се сетих за моята Енджи(живя 13 години като член на семейството и преди 5 месеца я приспах ),едва ли скоро ще си взема пак коте,не мога да понеса отново такава мъка,радвам се и гушкам уличните
ама следващият път няма да му се размине
Много хубаво изглежда в този хотел
Дано все пак се намери малкия пакостник.
а и заглавието е супер
дай боже 
привет отново , ти в кой квартал си в София ?
Дано одобрението от банката дойде бързо , записването в клиника да е при най-добрия за теб доктор и всичко да завърши благополучно с щастието , което толкова заслужавате!
Да се оправят бързо и въпреки , че Теди е толкова щастлив от факта , че си има кашлица и хрема
за да не го разпознаят. Това беше точно след делото , което се водеше срещунего за педофилия.Ако сега пак се е завърнал- незнам , възможно е ... ще се поразровя по местните вестници
.