Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за козметичните продукти и техните ефекти върху кожата?
Какви са мненията за инвестициите на шейх Хамад бин Халифа Ал Тани в Гърция?
Какви са препоръките за избор на лаптоп и доставчик на безжичен интернет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за козметичните продукти и техните ефекти върху кожата?
Форумът съдържа различни мнения за козметични продукти и техните ефекти върху кожата. Някои потребители споделят положителен опит с продуктите на "Ив Роше", особено когато става въпрос за проблемна кожа, докато други обсъждат използването на бадемово масло за суха кожа. Освен това някои хора се интересуват от шафран и колаген като потенциални средства за предотвратяване на бръчки.
-
Какви са мненията за инвестициите на шейх Хамад бин Халифа Ал Тани в Гърция?
-
Какви са препоръките за избор на лаптоп и доставчик на безжичен интернет?
-
Какви са мненията за филми и културни интереси във форума?
-
Как мога да намеря египетски молитви, които съм чувал в таксита?

/Наде,на теб също 

та леко съм луднала.
с теб сме!

но продължавам упорито с диетата пък дано отслабна до края на годината.

Но позна де.

Ама пък ето- ти си слабичка и пак за арабин са те гласили
.Разбира се ,че ще ми е приятно да я прочета, но ми е повече от ясно, че в нашето забързано ежедневие е трудно човек да отдели време за такива дълги писания..
,в уикипедия пише че Клеопатра е ползвала шафрана при къпане за да увеличи продължителността на любовният акт
, като се намажа и съм готова ако не за друго да ме хапнат 
Някой няма ли да сготви вкусна гозба да напълня очи
,чао и лек следобед на всички мами и деца
Аз лично знам,че шафранът е най-скъпата подправка на света и не всеки може да си я позволи това което се купува на пазара в повечето случай е менте куркума с червен пипер.Както в древността, така и сега шафранът е изключително скъпа подправка(най-евтиният ирански шафран струва 460-470 щатски долара за 1 кг, гръцкия шафран – 770-790 долара за 1 кг.) Най-скъпият испански шафран струва 900-950 долара за кг. Цената е висока поради големите разходи за отглеждане и преработка – за получаване на 1 кг сух шафран е необходимо ръчно да се оберат около 160 000 цвята и да се отделят трите червено-оранжеви пипалца. От 1 хектар през 1-та година може да се получат до 6 кг суха подправка, а през втората - до 20 кг .Много лоши новини в Сирия осем невинни жервти са убили американците дано да не нападат повече Сирия и да има военни конфликти там.