Отговори
# 210
Благодаря за пожеланията - чул ви господ! Има много време до тогава и аз гледам много много да не го мисля.

Не знам да се похваля ли, да се оплача ли - пробих ушите на Ники. Определено не беше сега времето. Доста си поплака милата, но поне цялата шумотевица беше за около 1час. Едното ухо я прилъгахме, но за второто как я излъгах, направо им идва да се гръмна. милото така ми повярва....Но не можех да я оставя с една обица я. Сега гордо си показва ушичките,но недава на никой да я пипа за ушите т.е най-вече на мен Confused

# 211
Sissa, честити ви обички!   bouquet Не се ядосвай, сама казваш, че вече е забравила болката и им се радва!
Аз бях решила да сложа на Юлиана когато порасне или когато поиска, но ме изненада като поиска още миналата седмица! Първо бях решила, че ако пак започне да говори за това и да настоява, може и да й сложим, макар че й обяснихме, че ще боли. Но сега като те чета и май предпочитам да отложим. Явно тази процедура трябва задължително да се извършва в по-бебешка възраст или вече в доста по-голяма, просто не предполагах, че толкова рано ще се сети. Ама нали си е кокетка, гледа, иска..

# 212
Сисе, честити обички. Аз като вече минала по този път - кити искаше, знаеше че ще боли, нямах проблеми с пробиването, но после с почистването - всяка вечер ревеше. Но мина. Аз я натисках, тя реве, аз стискам зъби и като отида да изхвърлям памука и аз малко рев. Но пък е горда с обиците си. Но за второто вече зная - преди на направи 5 месеца ги дупча.

# 213
  • София
Здравейте,
Sissa, честити обички на младата дама.
Елспет, отново комплименти за тортата - абсолютно професионално изпълнение  bouquet
Били, браво за градината. Дано бързо да свикне и да не боледува Гошко. Изглеждаш страхотно на аватара -вдъхваш ми някакво чувство за спокойствие  Simple Smile
Поля, честита нова лентичка  bouquet
Бубе и wa wa, много хубави снимки.
Доминика чудесно е, че Ади е здравичка, все така и занапред.
А Калоян пак е болен - хрема и кашлица Sad. Кашлицата е в резултат от секретите от нослето. Нашата лекарка е много пестелива в изписването на подсилващи и имуностимулиращи средства. Каза да го пробваме първоначално за градината само с рибено масло да видим дали ще боледува и ако да, ще добавим и друго. Аз на своя глава давам и сребърна вода и клеева тинктура и таблетки с ехинацея - Ехиначи, давам му и сок от половин лимон, един портокал и лъжица мед също всеки ден. Резултатът е ,че боледува, но като че ли по-леко или на мен така ми се струва  newsm78

# 214
ДюДю, дано бързо оздравява Калоян! Вярвам, че нещата, които му даваш все пак помагат.

Хайде, разконспирирахте Поля! Аз чаках някой да й види лентичката или тя сама да напише, а не аз да бързам да ви обръщам внимание, макар че ме сърбяха ръцете! Simple Smile И така, новината е, че сме заедно с нея и в една друга темичка, този път юлска! Много се радвам!  Heart Eyes Подробностите оставям тя самата да ви сподели! Wink

# 215
Благодаря за пожеланията за Алекс !

Бързам да честитя на всички малки рожденици,които не съм поздравила -Катерина,Роси ,Калина,Виктория,Марина ,Александър и Георги !Да растат здрави и щастливи!  bouquet

Нашият рожден ден мина чудесно!Детето до късно не можа да заспи от вълнение и емоции! Подаръците се оказаха успешни - за сега не пренебрегва нито един. Редува ги.Снощи искаше да спи с дървените зеленчуци и плодове Simple Smile

олгарита - намери ли  ги ?Виждам ,че маик е дала линк към сайта .

Поля- чудесна новина !  Лека бременност ! Темата ни е особено празнична ! Simple Smile

# 216
Явно тази процедура трябва задължително да се извършва в по-бебешка възраст или вече в доста по-голяма, просто не предполагах, че толкова рано ще се сети. Ама нали си е кокетка, гледа, иска..
Безкрайно точно си го казала, и аз се подведох по това, че тя искаше и даже решихме да е един вид подарък за рожденият ден. За мой късмет, от както сме ги сложили не се е налагало да промивам или да почиствам нещо. Но тя е е много внимателна когато ляга, когато и мия главата - обръща ми внимание да гледам как са и обичките Laughing

Поля Честито EFP, лека  preggo и сладко здраво   ylinfant през юли!

# 217
  • Gabrowo->Sofia
Честит рожден ден на всички ноемврийчета, на които съм пропуснала да честитя на време. Да растат здрави и щастливи! и моля ви, мами, пускайте и снимки от празниците, аз нямам време да пиша, но пък редовно чета и разглеждам  Wink
Честито на и на бъдещите юлки - Сиси и Поля. Лека и безпроблемна бременност ви желая  bouquet.
Били, много се радвам, че Гошко вече е класиран за градина Simple Smile
Елспет, много хубави торти, припомни ми, че трябва да намеря време и аз за торта за ваньовия рожден ден. Между другото в нашата градина може да носим само купешка торта със сертификат, за мен остава да се вихря за домашното празнуване

# 218
супер хубави новини се редуват тук. Честито и на теб, Поля!  Избрали сте си хубав сезон за раждане вие Simple Smile
Сисса, и за теб се радвам, чудесно е да се пътува.

# 219
тити, аз точно си мислех, че вие тогава ще празнувате 1 годинка! Колко бързо минава времето!
Ще искаме съвети от теб какво е да се гледа лятно бебе, че имаме опит само със зимни. Wink

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 19:18 от Сиси ♥♥

# 220
Привет и от мен в понеделник вечер!
Поля, страхотна новина!! Леко да мине всичко!
Буба, Кити има страхотни очи и очарователни дълги мигли. Очарова ме!
Елспет, уау! Каква заетост имаш около 25-ти? Wink А как си с момчешката тортена тематика! Rolling Eyes
Доминика да грабва апарата! Чудесно е това за боледуването, все така да нямате проблеми. Да видим и ние как ще я караме в градината.
Ние си направихме изследванията, сега чакаме резултата. Гошко за първи път плака на подобна манипулация. Много се разстрои милия и сигурно още 20 мин. след взимането на кръв продължаваше да му тече от пръстчето. Ходихме да разгледаме градината и да се запишем.
Аватара ми е за албума на другите ми деца - дванадесетокласниците. Бяха много забавни снимки, но тази е от малкото сполучливи.

# 221
ахах, а вие по цял ден ще сте по градинките, няма да ви остава време да четете съвети Simple Smile

Ясен току го претоплям тези дни  Rolling Eyes

# 222
  • София
Благодаря за комплиментите. Истината е че тези декорирани торти не са много вкусни. Имат малко и предимно маслен крем, блатовете не се сиропират и това рязко влошава качеството им.

Много се радвам за новите бременлийки. Лека и безаварийна.

# 223
да, хубава новина, поля! дано всичко е кротко и спокойно до финала.
същото пожелавам и на сиси  Wink

ели - аз тия дни таман това си мислех как са ти позволили домашна торта да внесеш в ДГ. и при нас не дават. и като ще ет заплюваме за торти - по коледно време да ми врътнеш една, а? и изобщо - аз преди 2 години питах в сладкарския форум майсторките дали ще се намери мацка, която срещу заплащане да натвори нещо вкусно, но никой не отговори и не щя  Crossing Arms

тити - не ми се жалвай, моля, за топлото. днес цял ден ме тресе. вдигнах у дома Т до 23 градуса и пак ми е супер студено. или се разболявам, или съм преуморена. искам и аз да съм претоплена  Mr. Green

# 224
  • София
Въобще даже не са ми позволили, за градината имаше трета торта, която е купена. Но нея няма какво да я показвам.

Общи условия

Активация на акаунт