Отговори
# 225
  • Измир
Елспет , аз оЩе на 10 странИца тИ пуснах лИнка за куклИте с обясненИе даже  Peace
Иначе страхотно Изглежда тортата.

Поля, ЧестИто! Лека И безпроблемна бременност!
ДесИ, намерИх гИ , мерсИ.
Sissa , честИтИ вИ обИчкИ. НИе гИ сложИхме когато СевИ беше на 8 месеца И не съжалявам.
Бързо оздравяване на Калоян!

# 226
  • София
Олгарита, да пропуснала съм, извинявай.
Къде ли е Юка, сигурно подготвя празненството, торти върти Mr. Green

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КЕЙТИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА, ЮКА!

# 228
  bouquetЧестит трети рожден ден на Кейти!!   bouquet

# 229
Честит трети рожден ден на Кейти!!!  bouquet Четирите единици да й носят винаги много късмет във всички начинания, за радост на мама и тате! Юка, честит празник!   bouquet

# 230
Честит рожден ден на Кейти. Да е здрава, весела, палава и щастлива.
Юка, честит празник и на теб.
Поля, честито. Лека и безпроблемна бременност.
Доминика, браво на вас. Да е все така здрава Ади.
Калоян да оздравява.
Били, благодаря за комплиментите. Очите и наистина са големи и с големи мигли. А цвета им е един странен - зелено, жълто и кафяво.

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 09:53 от buba_katinka

# 231
  • София
Юка, честито ти три годишно момиченце. Много да те радва и да се гордееш с нея. Да стане умна и разумна.

# 232
чрд на кейти!
да е здрава (btw оправи ли се от ангината?), весела, засмяна, да ви слуша умерено и да ви радва безмерно!

аз съм по същия начин - плувам ли плувам в страници, текстове и корекции. което е супер.

сиси и поля - покрай вас двечките ми се прииска и на мен един двоен тест. е, чисто хипотетично и имагинерно, разбира се. ако ми се случи в реалността, просто ще откажа да приема идеята  Wink

# 233
  • София
ЧРД на Кейти! Много здраве и усмивки за нея и семейството и!
Калоян е по-добре. Вчера ходихме и при нашата лекарка и тя потвърди, че кашлицата е от хремата, но се оправя вече. Каза в четвъртък пак на градина.

# 234
Честит рожден ден на Кейти ! Да е здрава  и щастлива,малко пакостлива, да е хубава и  засмяна и много да радва мама !  bouquet

четох откъси от пътеписа на маик - Завладяващо четиво.Не мога да се откъсна . Simple Smile

пропуснала съм снимките на кити ,защото вчера изчетох на бързо трите изписани  страници .Отивам да ги разглеждам .

# 235
  • Димитровград
Честит рожден ден на Кейти!!!Да е здрава,умна и щастлива!!!Честито и на Мина и всички Виктор и Виктория!
Ние днес ще гледаме филма back to reallity. Cry Mного ми е мъчно за сестра ми,а още не сме заминали.

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 11:20 от kanesta

# 236
Всичките ни девойки са чаровници.Кити е хубавица  с тия хубави зелени очи.На снимките май е и Криста Simple Smile

канеста- и аз съм затъжена за моята сестра.Вие поне се видяхте на живо.  Simple Smile

# 237
Честити три годинки на Кейти! Да радва много семейството си, да е здрава и щастлива!

Поля, честити две чертички! Безпроблемна и приятна бременност ти пожелавам, а накрая малка сладка здрава бебка да ви зарадва  Hug Или пък братче за другарче на Поло - каквото е писано - такова   Hug

# 238
Добро утро Grinning

честит рожден ден на Кейти!!! Весел празник на цялото семейство!!!  party002 newsm38 newsm59

Хехе разконспирирахте ме, вярно. Благодаря за хубавите пожелания.Hug И аз много се радвам, че със Сиси ♥♥ ще сме заедно.
сиси и поля - покрай вас двечките ми се прииска и на мен един двоен тест. е, чисто хипотетично и имагинерно, разбира се. ако ми се случи в реалността, просто ще откажа да приема идеята  Wink
Еее Майче, хайде от "твоите уста в божиите уши" както се казва Party, та мисълта ми е, че ще се радваме, ако и на теб ти се появят две чертички Grinning Най-весело е в семействата с по 3 деца. family
Между другото, ще е много весело в юлската темичка, ако още някой от вас се престраши да се "запише". Wink
Елспет, тортата е невероятна, но май и ти доста сисе постарала, като гледам колко съсредоточено я украсяваш. Браво!  bouquet

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 12:36 от Pollia

# 239
  • Gabrowo->Sofia
Честит рожден ден на Кейти! Много, много здраве и желая, за останалото мама и тате ще се постараят  Heart Eyes
Юка, къде си? Не сме те виждали от началото на градинската ангина  Sad

Общи условия

Активация на акаунт