Отговори
# 240
Деси, да на снимките е и Криста. Плана беше и Ники да е на тях, ама за съжаление се разболя. Благодаря за комплиментите.

# 241
благодаря ви, момичета, за пожеланията!  Hug
почерпете се за здравето на кейти:

аз напоследък съм се отнесла нещо и не ми остава време за форума, но ще се постарая да наваксам тези дни. особено сега с толкова много рождени дни.

# 242
                  Честит рожден ден на Кейти!!!!!!!!  ura
                          Юки да ти е вече само здравичка и все така чаровна и послушна!!!!!    bouquet

# 243
Днес забравих да отговоря на Сиси за Бронхо ваксом-а  Blush
Има детски и за възрастни, затова в аптеката не трябва да се забрави тази подробност! На малки прахчета е. Приема се сутрин след ставане на гладно, разтворено в нещо. Аз разтварям в много малко вода, защото сутрин Ади не е никак жадна и с триста зора изпива и 20 мл. Приема се 10 последователни дни, после 20 днисе почива. Повтаря се пак 10 дни, 20 почивка - 3 поредни месеца и се спира. Това е достатъчно за цяла зима. Дори аз се замислям за себе си дали да не започна такъв курс, защото често ми се лепят всякакви респираторни вируси  Twisted Evil Де що има - разболявам се редовно.

# 244
Dominika, благодаря ти! Може да пробвам, макар че имам съмнение, че ще ми е трудно да накарам Юлиана да го изпие, и тя като Ади сутрин не пие. А в топла вода може ли, поне като чайче да го пробутам? Но поне няма да е ежедневно, това ми харесва. Ще прочета и още, педиатърката няма да питам, защото тя си държи на един билков имуностимулант, който твърдо не мога да давам.

# 245
  • Измир
ЧестИт рожден ден на КейтИ!  bouquet
Здраве И веселИ ИгрИ!

КИтИ е много сладка  Hug

Пускам И част от нашИте снИмкИ  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307281

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 23:41 от olgarita

# 246
На тази снимка Севима е като малка пеперудена фея  Heart Eyes

# 247
  • София
Олгарита, много си хубава и спретната бременна. А Севима е очарователна - тези сини/сиви очички... да не патите после от тях  Crazy

# 248
Олгарита, много хубави снимки. Севима е сладко бонбонче и ти си много хубава.
А ние най-неочаквано се оказа, че имаме малко хубави снимки с тортата. Ето ги -
http://family.webshots.com/photo/2099343610101665460NYnTDI
http://family.webshots.com/photo/2888938070101665460wSgtsY
http://family.webshots.com/photo/2947976230101665460FvJioh
Много съм щастлива.
И да се похваля - Кити от снощи казва Р много хубаво. И името си вече може да каже.

# 249
  • Gabrowo->Sofia
А ние най-неочаквано се оказа, че имаме малко хубави снимки с тортата. Ето ги -
Хе, хе .... някой папарак ли ви ощасливи? Кити изглежда впечетлена от тортата. Браво за "р"-то. Ваньо е още далеч от него.

Олгарита, много сте готини и двете Wink

# 250
Юка, честит рожден ден на Кейти на патерица! Да ти е здрава и засмяна! В крайна сметка какво стана с детската градина?

Деян е доста далеч от "р"то, както и от много други звуци. Обаче открих че несъзнателно говорим неправилно вкъщи - казваме "тая" и "тея" вместо тази и тези, и Деян го е прихванал. доста тъпо, като се има предвид, че и доста други думи казвам непълно или неправилно от мързел. При вас как е?

онзи ден видях в Икея картонена сцена за куклен театър - прост нарисуван картон за 8 лв. И си изрязах един кашон вкъщи, налепихме цветна хартия, и дори без много старание се получи забавно. Сега ще направим и кукли, на хлапето му харесва. Изведнъж му хрумна, че трябва да му разказвам приказка преди лягане - нито сме го правили преди, нито го е виждал отнякъде - а тази нощ ме събуди в 5 за приказка, изедникът  Mr. Green

# 251
Вчера поздравих малката скорпионка, но нещо се е загубил поздрава и за това отново:

newsm59
КЕЙТИ
newsm59

Пожелавам многото единици в рожденната дата, да я определят винаги като първенец, но най-вече да е здрава!

olgarita
- чудесни снимки и двете изглеждате страхотно!

buba_katinka  - така съжалявам, че я няма Ники на вашите снимки, личи че добре сте изкарали.

Обаче открих че несъзнателно говорим неправилно вкъщи - казваме "тая" и "тея" вместо тази и тези, и Деян го е прихванал. доста тъпо, като се има предвид, че и доста други думи казвам непълно или неправилно от мързел. При вас как е?

за съжаление волно или неволно така става и при нас......

А за приказките - всяка вечер четем. По радиото което слушам всеки ден пускат едни съвети за неопитните родители, шофьори, любовници и т.н...та често повтарят този съвет "Непропускайте да чете приказка за лека нощ на дето си" и винаги когато не ми се чете се сещам за това и си налагам да непропускам. Оказа се че Ники е пристрастена към приказките, незаспива без някоя. Гледам на това като на полезен навик за в бъдеще да чете и се надявам въпреки неудобството сега след време да има положително влияние.....

# 252
  • София
Калоян се е научил да говори на "е" от детската градина - ходиме, правиме, носиме и т.н. Поправям, но засега няма ефект. Иначе понякога в къщи  изтърваваме рядко и неволно по някоя неправилна дума - засега не е усвоил нищо.
Olgarita много хубави снимки. Севима е една малка красавица   bouquet

# 253
ох, съвети за неопитни родители, разбирате ли Simple Smile
за мен четенето/разказването на приказка преди лягане хич не е добър навик. Направо се дразнех като ме питаха дали му разказвам приказки за лека нощ, понеже било част от режима на детето и било ужасно важно. Затова и се чудя откъде му хрумна на Деян Simple Smile но разказвам, какво да правя.
Взела съм тук мои детски книжки за Работна мецана и за Гъбарко  ooooh! Гъбарко на пъпа ми излезе, днес го правих и от строител  Mr. Green

вярно, забравих да пиша, че и аз гледах снимки, Кити е хубавица, а Олгарита свети просто Simple Smile

# 254
Да ,Олгарита е много хубава бременна мама ,а за  Севима - то се знае  Simple Smile

Алекс не винаги  казва "р" ясно -  понякога го завалва  ,казва нещо от рода на "багодария ", но "добро утро" е силно и  отчетливо .

Приказки четем отдавна - без приказка не заспива.Като беше по-малка  разказвах-измислях си разни приказки ,защото трябваше да са по-простички историите,  и  доста често  заспивах ,докато ги разказвах.Сега чета,но в последно време иска или  да чета една и съща приказка по няколко пъти  на вечер  или да чета по няколко приказки една след друга ,което хич не ме радва.Наскоро баща й чете Пепеляшка ,но то си беше някакво  негово съчинение на тема : колко бавно се приготвяли жените ,когато трябвало да излизат и колко странно било ,че Пепеляшка била толкова работлива ,а собствената си стая не почистила ,която била прашна,  и разни такива ги беше "надробил" и Алекс хем го поправяше ,хем се радваше безкрайно.   

Приказките ги използвам и когато трябва да я задържа някъде ,защото чакаме някого  или когато е готова да се разплаче за някоя глупост- веднага почвам да разказвам и тя притихва .Изобщо не я притеснява ,че  разказа ми  е накъсан от разни " ъъъ" и "как беше  newsm78 ".

Общи условия

Активация на акаунт